Ako cemo geo-politichki, sve sem Beogradskog pashaluka jeste provincija. To shto kod mnogih rech provincija nosi negativnu konotaciju, iskreno, njihov je problem. Grad koji se godinama kolje sa Novim Sadom za titulu drugog po velichini u ovoj zemlji, koji ima svoj univerzitet, bogatu istoriju i koji je i sam u jednom kratkom istorijskom periodu bio prestonica, ne zasluzuje da se sagledava tako negativno.
Do pre 5-6 godina bih se verovatno i sam prikljuchio pljuvanju, jer, da se ne lazemo, vecinsko stanovnishtvo i jeste imalo taj, meni lichno tako prezrivi palanachki mentalitet, ali i to se lagano menja, rekao bih kud i kamo na bolje. Migracije, kao i solidna stopa mortaliteta chine svoje.
Sa druge strane, gledajuci kratkorochno i poznavajuci koje i kakve osobe sachinjavaju vecinski deo Nishke Gay scene, potpuno mi je logichno zashto je svaki pokushaj otvaranja kluba ovde u startu osudjen na propast. Ono shto ce pohrliti u klub, imace za cilj ne provod, vec da se ogrebe za snoshku i nekog ko ce ga chastiti picem, ono shto valja, nece hteti da se kompromituje sa ovim prethodnim.