Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
otisla sam da sredim obrve cim je anastazija beverli hils kozmetiks izasla iz work ruma
Korisnikov avatar
By ok_decko
Odgledao sam samo john polly's extra lap recap, au sta bi sa alaskom? Edit im jeste predvidljiv u smislu da cim je bila puna sebe na pocetku zna se da ce da se sjebe, ali ono u werk room... :shocked:

Zao mi je sto je alisa ispala, i dalje mislim da je to trebalo da bude roxxxy, ali mi je drago sto piskaranja po internetu da ce alisa biti totalna kucka nisu bila tacna :tonguepop:

I ono, hoce li katya vise dobiti well deserved 10k cash tip lol
Korisnikov avatar
By ok_decko
^
Fair enough lol

Sto se tice alaskinog krsenja ugovora, posto vidim da si na redditu, postoji tema tamo o tome, tako se saznala as2 ekipa mesecima pre nego sto je pusten promo kao i da ce adore da napusti rpdr u drugoj epizodi (s tim sto su pisali kako ce da napusti demonstrativno jer je bilo too many queens iz s5)

Edit: well, vise od jedne teme lol
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
JA OVO NE MOGU

Sere mi se od rolaskatox ekipe stvarno

Trebala je ispasti ili Alaska jer je bila def. najgora u ovoj epizodi
Ili Roxxxy jer je bila def. najgora SVE VREME

Znači u pičku materinu više

Ako Katya ne pobedi usraću se

nemojte da mi spojlujete šta god da ste čuli na netu
Korisnikov avatar
By Madonna
kATYICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <33333333333333333333333333333
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nisam upućena, ali evo kazaću da "gledam" da biste me uputili na pravu adresu!
Dakle? O čemu se ovde radi? :glupavsam:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bukvalno se ne bih zacudio da sledece nedelje roxxxy proglase pobednicom, kad je vec guraju nek je izguraju do kraja

inace, jako mi se ne dopada ovaj shift koji se desava u drag race-u, sa takmicenja na rijaliti. ako se nastavi trend necu vise ni gledati.
Korisnikov avatar
By ok_decko
^
Da, to je progresivno primetno po meni od 4te sezone. Osma sezona mi se smucila upravo iz tog razloga. Bilo je toliko odlicnih queens, ali celokupan dojam mi je bio bas bljuc
By Sixto
Mama Ru zinulo dupe i krenula sa sponzorima opasno. Sto se tice stila snimanja ne bi me cudilo da polako predje na TLC ili Food Network. Deluje trashy ako uopste grad show da izgleda jos vise trashy.

Alaska sa svojim dramljenjem i ponudom za prebacivanje novca na pay pal je samo da se masa popali. Jako je fejk, ako uoste nesto moze jos vise da bude fejk u ovome svemu.

Katja je sledeca koja otpada. Ove tri ce isplivati na kraju sigurno. Alaska pobedjuje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jebote gledam opet ovo i katya koja je pokazala vrhunac svoje genijalnosti tako sto je iskoristila favorizovanje alaske da je razdrma i da alaska izdrami i da ce na taj nacin publika da promeni misljenje o alaski i da ce tako da pobedi bez da pobedjuje lypsinc i da je izbaci i sve to kroz foru kojom je alaska probala da podjebava katyu kako je runner-up (kao adore sto je bila) koju je rekla par dana ranije. alaska je bukvalno pljunula katyu iz pozicije moci a ova odgovorila bazukom. boginja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e al SVU ovu famu je predvidela i to da ce produkcija da iskoristi taj momenati da nece da edituju prvo pucanje alaske jer je rijaliti u pitanju i da ce ljudi da se razocaraju jer se relaskatox ojacava a zna da su ljudi hejtovali to, samo da bi pokazala alaski ko je runner-up, pretvorila popularnost i samouverenost u slabosti.

i sasvim zasluzeno i svojim skilovima pobedila, najverovatnije. ocu ja taj mozak.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Party momenat mi je bio ono...

prvo: :pucaodsmeha:

pa onda: :radosnice:

Obožavam je.

Inače pratim je po internetima i fazon prepoznajem sebe za 10ak godina ako još malo poludim. Toliko mi odgovara njen humor i način razmišljanja i sve sve sve. Totalni sam fan. :love:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!