Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
traži mi da se 'autorizujem' preko twittera da bih pročitao jebeni članak.

fuck off, vulture.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne želim da spojlujem jer sam uhvatio otprilike prvi upload na netu, a kontam da će mnogi kasnije da gledaju.

Ali sam pod utiskom.
Baš sam pod utiskom.

edit: Dakle epizoda je bila jebeno savršena i genijalna i presmešna do samog kraja.
Naravno, Alaska i Roksi su BFF, i Tatjana je mnoooogo zajebaniji protivnik, tako da je taktički u svoju korist odlično postupila.
Ali u pičku materinu, Roksi treba da leti, i baš sam se radovao što se Tati vratila. Koliko mi je ovo meh. Meh.
Korisnikov avatar
By 李香兰
sere mi se od alaske i njenih odluka vec par epizoda. ovo poslednje je bilo potpuno.. ugh
Korisnikov avatar
By 李香兰
setila sam se ovog klipa iz starog all stars posle ove epizode.

Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne znam sto hejtaju Alasku. Brate njeno pravo da izbaci koga hoce. Uostalom, Tatjana je imala losiju reklamu, jebi ga. A sve i da je razlog kompeticija, opet je opravdano. Tatjana je veca konkurencija od roksi.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Meni se mnoooogo više svidela Tatjanina reklama od Roksine.

Plus i outfit koji je Roksi nosila... Choices.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2770319#p2770319]ZlatnaPtica napisao:[/url]Meni se mnoooogo više svidela Tatjanina reklama od Roksine.

Plus i outfit koji je Roksi nosila... Choices.
bila je mnogo smesnija da, ali jedna od glavnih kritika je da je fejlovala da isturi proizvod u prvi plan. Previse se bavila savetom da bude bitchy nego da proda proizvod. Da je uradila to, bila bi safe i ne bi bila bottom. A i realno, nije bila deo takmicenja do sada. Sestro fejlovala si jednom, ne mozes sad ocekivati favorizovanje od strane drugih.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Madonna napisao:Nadam se da je ono sto sam cuo istina i da nece pobediti... in the end.

sent from my pička
Ja sam citao na redditu jos pocetkom godine da je Alaska prekrsila ugovor time sto je sve sa snimanja isrtljala bivsem, koji je to posle objavio po drustvenim mrezama i sjebao je fakticki. Ne znam da li ce i za as2 biti snimano finale kao za ostale sezone, ali u svakom slucaju producenti imaju prostora da joj ne daju krunu s obzirom da se u finalu sve 3 snimaju kako pobedjuju a pobednica se zna tek kad se premijerno pusti izmontirana epizoda.

Ja ne bih voleo da pobedi Alaska, prosto jer mislim da bi joj to donelo vise stete nego koristi. Otkako se zna da je ona u all stars manje-vise su svi u fazonu da je sezona iskrojena prema njoj (kao sto je navodno as1 iskrojena za Chad Michaels), da joj se "kompenzuje" kruna iz pete sezone. Inace mi je Alaska ovako bas gotivna, i mislim da je pored Bianke napravila najbolji posao post season.

Sent from Madonna's pička
By Sixto
Roxxy definitivno ima korist od poznanstava.Previse puta su joj se tresle gace pred sudijama i uvek se izvuce. Nije toliko dobra koliko je dogurala. Alaska s druge strane je potpuno predvidljiva i jednostavno toliko Alaska. Ne vidim je u top 3 iako vazi za favorita. Jednostavno ne proizvodi nista novo.
Korisnikov avatar
By ok_decko
@madonna (more SPOILERS)

Da, tako sam i ja cuo - top 3 ce da budu alaska, katya i detox, s tim sto detox nema sanse da dobije krunu a katya ce da je pokupi iz gore navedenih razloga.

@sixto: slazem se i za roxxxy i alasku sto si rekao. Roxxxy je pageant queen i opet je at the bottom 2 na istim izazovima kao iz njene sezone kada se provlacila sa bottom 3 pa safe. Po meni trebalo je ona da ispadne ove nedelje a ne Taty, ali well.

Sto se tice Alaske, La Toya je rekla jos sredinom s5 (mislim da je bila can i get an amen epizoda) da od alaske mozda nema vise nista novo/drugacije da se ocekuje i donekle mislim da je bila u pravu. Alaska je samo podigla sve to na visi nivo sada i izvukla maksimum iz toga.

Korisnikov avatar
By Pauceti
#teamkatya

Korisnikov avatar
By haemoglobin
WTF je bilo ovo u novoj epizodi?

Ne znam kad se desio taj momenat sa prekrsajem ugovora Alaske no edit ove epizode deluje bukvalno kao sabotaza i veliki WTF momenat. Od Roxxy mi se sere
Korisnikov avatar
By Pauceti
Spoiler ahead :cvetduga:

Meni bas krivo zbog Alise. Vise me puta nasmejala nego Roxy i Detox zajedno...
Pa nemoz Alaska sad bas svaki challenge da dobije, doduse ovo je prvi put da nema safe takmicara.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
i prvi put da je Alaska bottom in the rupaul's herstory.. no onakvo ponasanje je ili hevi editovano i iscenirano, ili je toliko los gubitnik da joj je ego izgoreo
Korisnikov avatar
By haemoglobin
sledece nedelje ce biti bas cupavo..imamo rolaskatox i katju. Sudeci po komentarima na redditu i internetima, Katja ce pobediti bas zbog tog Best friend race momenta
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!