Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Kačite zanimljivosti, favorite, komentarišite... :zastava:

Bjelorusija. Catchy. :dance:

Mađarska. Peace in the world. :grouphug:

Španija. :fige:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Meni je drago zbog ove nase sto je ona pobedila, ostvario joj se san i sve to. Ali pesmu cuh na radiju, toliko je zevanje, bas nimalo mi se ne svidja.

Ako naletim na neku dobru, kacim odje.

I wb shorty :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Jako mi je žao što nas Danica ne predstavlja.
Super je Bojana, ali mi se pesma nikako ne dopada.
Korisnikov avatar
By Madonna
Meni je jako zao sto ljudi ovo i dalje prate :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
bas htedoh da otvorim temu...pretekao si me :D
...dopada mi se pesma....top 10 ako ne i top 5
nisam jos uvek poslusao ostale pesme
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bojana je bolja od ovo dvoje drugih, tako da je ipak dobro sto je ona pobedila.
Jedina od tri pesme koja mi je ostala u glavi nakon prvog i drugog slusanja je Bojanina.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja ako uhvatim esc na tvu, pustim ga u pozadini da svira dok radim nesto peto. Poslednji put kada sam sedeo i gledao, jer mi je zanimljivo, sam bio 5. osnovne
Korisnikov avatar
By Trilian
Bojana dobro peva zbog toga mi je i drago sto ide...

Stp se tice pesme... cula je dva puta na radiju i ne secam se nicega cak ni naziva pesme...
Danicina pesma je hit... isto je prvo cula na radiju i bila sam - koja je ovo pesma? I ko ovo peva?
Korisnikov avatar
By Mars
Umreću od smeha.

"Maimuna was born in Saint Petersburg, Russia to a Belarusian mother and a Malian father. When she was young, her family moved to Mali, but being unable to adapt to the hot climate, Maimuna moved in with her grandmother in Mogilev, Belarus, where she was raised."
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694397#p2694397]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694373#p2694373]antibiotic napisao:[/url]Bojana je bolja od ovo dvoje drugih, tako da je ipak dobro sto je ona pobedila.
Jedina od tri pesme koja mi je ostala u glavi nakon prvog i drugog slusanja je Bojanina.
Ma daj bre, ono flah pevanje na početku i falširanje.
Meni ne smeta, savrseno pevanje je i onako precenjeno, its fucking eurosong.
By Sixto
Deluje mi ko bugarski maturant...
Korisnikov avatar
By Mars
Meni liči na neki škart koji šeta Nataša Bekvalac i voda po ostrvima.

OT: čuh i verziju na engleskom. nja nja nja.

Imam 200 kila i drugačija sam i boli me uvo, jer sam posebna.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Václav Bárta (born 27 October 1980), known as Václav Noid Bárta, is a Czech singer, songwriter, and actor who will represent the Czech Republic in the Eurovision Song Contest 2015 along with Marta Jandová with the song "Hope Never Dies".
Marta Jandová (born 13 April 1974) is a Czech musician and actress, best known for being the lead singer of the German alternative metal band Die Happy.

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Iznenađujuća vijest stiže iz EBU-a i jednog kontinenta na drugom kraju svijeta. Naime, nakon što su prošle godine dobili 15 minuta za predstavljanje svoje zemlje (a među tih 15 minuta bio je i nastup Jessice Mauboy), službena stranica eurovision.tv je objavila da će se Australija takmičiti na ovogodišnjem Eurosongu! Prijedlog za nastup je uputila australijska televizija SBS, a Referentna grupa je prihvatila.

Australija će biti direktni finalista i moći će glasati u oba polufinala, kao što će drugi moći glasati za nju. Tako ćemo u ovogodišnjem finalu imati 27 zemalja. Zbog vremenske razlike, EBU-ov telekomunikacijski partner Digame već traži način kako bi Australijanci mogli zvati. U slučaju pobjede, Eurosong se mora održati u jednom evropskom gradu, a SBS će biti sudomaćin.

Korisnikov avatar
By Mars
Lepo.

Konačno da Britanci nemaju nula poena, da se i oni zaraduju.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Ovo je Australija, ne Britanija. :D

A Azeri pljunu lovu, Šveđani naprave pjesmu. I tako već 7 godina unazad.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni smešno koliko se Azerbejdzan prima na ESC.

On i off stage-one godine lokalna služba DB posećivala ljude po kućama ko je glasovima podrivao državno uređenje.

Toliko nikad ni mi nismo bili nenormalni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!