Bojana je bolja od ovo dvoje drugih, tako da je ipak dobro sto je ona pobedila.
Jedina od tri pesme koja mi je ostala u glavi nakon prvog i drugog slusanja je Bojanina.
Ja ako uhvatim esc na tvu, pustim ga u pozadini da svira dok radim nesto peto. Poslednji put kada sam sedeo i gledao, jer mi je zanimljivo, sam bio 5. osnovne
Bojana dobro peva zbog toga mi je i drago sto ide...
Stp se tice pesme... cula je dva puta na radiju i ne secam se nicega cak ni naziva pesme...
Danicina pesma je hit... isto je prvo cula na radiju i bila sam - koja je ovo pesma? I ko ovo peva?
"Maimuna was born in Saint Petersburg, Russia to a Belarusian mother and a Malian father. When she was young, her family moved to Mali, but being unable to adapt to the hot climate, Maimuna moved in with her grandmother in Mogilev, Belarus, where she was raised."
Václav Bárta (born 27 October 1980), known as Václav Noid Bárta, is a Czech singer, songwriter, and actor who will represent the Czech Republic in the Eurovision Song Contest 2015 along with Marta Jandová with the song "Hope Never Dies".
Marta Jandová (born 13 April 1974) is a Czech musician and actress, best known for being the lead singer of the German alternative metal band Die Happy.
Iznenađujuća vijest stiže iz EBU-a i jednog kontinenta na drugom kraju svijeta. Naime, nakon što su prošle godine dobili 15 minuta za predstavljanje svoje zemlje (a među tih 15 minuta bio je i nastup Jessice Mauboy), službena stranica eurovision.tv je objavila da će se Australija takmičiti na ovogodišnjem Eurosongu! Prijedlog za nastup je uputila australijska televizija SBS, a Referentna grupa je prihvatila.
Australija će biti direktni finalista i moći će glasati u oba polufinala, kao što će drugi moći glasati za nju. Tako ćemo u ovogodišnjem finalu imati 27 zemalja. Zbog vremenske razlike, EBU-ov telekomunikacijski partner Digame već traži način kako bi Australijanci mogli zvati. U slučaju pobjede, Eurosong se mora održati u jednom evropskom gradu, a SBS će biti sudomaćin.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.