Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
Sanjala sam da me dira Jon Kortajarena.

Mislim, bilo je ugodno, sretno je zasvršilo :'D, ali on mi je više cuddle materijal. :/

Već je i statistički mjerljivo da seksualne snove imam gotovo uvijek iza 8 ujutro.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam da lezimo jedna uz drugu,
tik jedna uz drugu, kao jebene sardine samo sa strane
Korisnikov avatar
By IriS
da imam 70 kg.
probudila sam se pod stresom :sigh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da su poceli da mi ispadaju zubi, jedan za drugim i da sam njima gadjala krov neke kuce. :wtf:
Korisnikov avatar
By Neutron
A ja tako volim ovu temu, i nikada nemam sta napisati. Znam da sanjam, ali sam glupa pa gotovo obavezno zaboravim. ^^
Korisnikov avatar
By Macan86
sanjao sam da mi je neko iseko Šeldonu (mačetu) nogu i ja onako nosim nesrećnika kod veterinara i sav se onako uzpaničio...i čini mi se da sam i plakao u snu...Stvarno odvratan san
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Eh, ja i moji snovi...
Elem, kao neki mladi srbi i hrvati igraju fudbal na nekoj poljani, golman za srbe beše Novak Đoković, al nebitan on, pored ja kao igram tenis sa Anom Ivanović, pobedim je nekao, pa krenem da igram sa Federerom, stoka me pogodi lopticom, na šta mu kažem "jedi govna", a svi znamo da srpske psovke razume celi svet, Federer zbog toga popizdeo, krenuo da mi lomi stvari, ja ga kao snimam mobilnim, tj skupljam dokaze. On sve obleće oko mene, udario bi me, al se oni što su igrali fudbal isprečiše i kao smiruju ga. Krenemo mi ka hotelu u kojem smo svi bili, al Federer ne mož da bude miran, pogodi me granom u glavu. Ja tu prsnem, unesem mu se u lice, kažem "What? You wanna hit me? Go on, that's only one year suspension, all the money you would earn is worth it. Come on, you know you want to!" I tu se kao povuče jer se seti lešinara kojeg ima za ženu. Uđemo u hotel i ispostavi se da je celi hotel zapravo zamka za mlade sportiste koje bi zarobili i posle prodavali u belo roblje. A zamku su postavili pokojni Nikola Simić i Žene u crnom. Uhvatiše nas sa nekim devojkama, ali sam uspeo da se iskobeljam i pobegnem, dok je za mnom plačući trčala jedna žena u crnom, al je brzo crkla. Trčao sam do onih što su igrali fudbal (a ekipe su se originalno zvale "Momci" i "Momčad"), kao da kažem šta se dešava, al mi niko nije verovao, ja šta ću, nastavio dalje da bežim i vidim kako se pored ograde jedan iz ekipe Momaka izležava u senci nekog drveta. Go. Tu me već bilo briga i za Federera i Nikolu Simića i Žene u crnom. I priđe mu jedan iz momčadi, krene da ga proziva što je golišav, pa i taj izvadi kurac i krene da piša po stvarima ovog što se izležavao, sve da ga isprovocira. Al ovaj ga kulirao. I hrvat krene tako da mlati kurcem ispred ovog što se izležavao, i odjednom se pridiže i poče da ga blajva... I tu se probudim :(
Oh well...
By Aven
Ne znam ni sama koji sam već put sanjala da me neka žena krene dirati u krevetu i kad dođe trenutak da se poljubimo, ja joj kažem: Čekaj minutu, idem oprati zube. I onda san ode u 3PM.

Pa, WTF? :drama:
Korisnikov avatar
By Neutron
Konacno se secam necega iz sna.
Tipa Mowbid je dolazila za Bg, i eto svratila kod mene. Rekla mi je da ima jaku zelju da me osisa. I ja pristanem, kao radi sta ti je volja.
I krene ona da me sisa makazama, krajnje nasumicno, malo tu, malo tamo. I na pola sisanja se seti da ima voz i da mora da pali. Poljubi me i otrca, a mene ostavi sa celavim delovima po glavi. Dalje se ne secam. :wtf:
By barni
Svasta u poslednje vreme no nisam uspeo sve rastumaciti.
Imao sam i jedan peh, probudim se iz sna naglo i da cu ustati krenem na pogresnu stranu i udarim glavom u zid, bas bolelo
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
@barni mogu ti reci da si mi nedostajao na forumu
gdjesbio
--------------------
ja sanjao da dobijam neke neopravdane 0.o
sanjao da se svadjam sa babom
i neku kockastu hranu lepo obojenu
By barni
Ej majmune cao :)
Pa sanjao sam, morao sam malo odmoriti um, sloziti glavu da bih mogao bolje videti

Sta ima kod tebe, kako tvoji?
Kako ispiti?
Korisnikov avatar
By Trilian
Sedim u dnevnoj sobi, lepo vreme, otvorena vrata ka terasi i odjednom nekom ludackom brzinom upada mi golub, prepala se ko nikad a prepala i njega, pa izleteo istim putem kojim je i uleteo. Taman se opustim kad upada drugi golub. On sleteo i dozvolio mi da ga podignem, a ima neko prelepo belo perje. Iznesem ga na terasu i spustim ga u fazonu nek sedi tu dok mu ne dosadi, kad bude hteo da odleti neka odleti. Okrenem se da se vratim u dnevnu sobu i vidim dve macke. Pitam se kako se one tu stvorile, zivim na 3. spratu nisu mogle i one kroz terasu, a i one nesto uplasene, kao da ni one same ne znaju sta rade u mom stanu i toliko su uplasene da ne mogu da im pridjem. I sela ja na kauc, nisu pravile nikakav haos pa sam mogla da se malo opustim, i razmisljam kako da ih iznesem napolje. A prelepe neke macke, velike sa divnom dlakom, jedna crna a druga ima sivkastu dlaku. I dok sam ja tu razmisljala kako da ih izbacim one se vec navikle na taj prostor, ona siva nonsalantno proseta pored mene i ode na terasu kao sve je okej, lepo nam je ovde ali ne mogu da vidim gde se ona crna zavukla. Krenem da je trazim i nadjem je pored nekog jastuka na podu kako spava a pored nje kutija. Otkud sad kutija. Sednem ja pored macke, ona spava i uziva, savijem se da vidim sta je u kutiji a unutra malo crno mace.
By Aven
Dvije bivše, S. i D. D. je pravila neki party. Dođe S., sjedne razvaljena od droge do mene na neki kauč, a ja kažem da idem kući. Ona me ljutito pogleda i odgovori: Dobro, onda idi. Pri izlasku me zaustavi D. i kaže da je S. danas abortirala po deveti put i da je sva u kurcu.

Majketi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mOwbid
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685187#p2685187]Neutron napisao:[/url]Konacno se secam necega iz sna.
Tipa Mowbid je dolazila za Bg, i eto svratila kod mene. Rekla mi je da ima jaku zelju da me osisa. I ja pristanem, kao radi sta ti je volja.
I krene ona da me sisa makazama, krajnje nasumicno, malo tu, malo tamo. I na pola sisanja se seti da ima voz i da mora da pali. Poljubi me i otrca, a mene ostavi sa celavim delovima po glavi. Dalje se ne secam. :wtf:
Slika
Slika
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685690#p2685690]Trilian napisao:[/url]Sedim u dnevnoj sobi, lepo vreme, otvorena vrata ka terasi i odjednom nekom ludackom brzinom upada mi golub, prepala se ko nikad a prepala i njega, pa izleteo istim putem kojim je i uleteo. Taman se opustim kad upada drugi golub. On sleteo i dozvolio mi da ga podignem, a ima neko prelepo belo perje. Iznesem ga na terasu i spustim ga u fazonu nek sedi tu dok mu ne dosadi, kad bude hteo da odleti neka odleti. Okrenem se da se vratim u dnevnu sobu i vidim dve macke. Pitam se kako se one tu stvorile, zivim na 3. spratu nisu mogle i one kroz terasu, a i one nesto uplasene, kao da ni one same ne znaju sta rade u mom stanu i toliko su uplasene da ne mogu da im pridjem. I sela ja na kauc, nisu pravile nikakav haos pa sam mogla da se malo opustim, i razmisljam kako da ih iznesem napolje. A prelepe neke macke, velike sa divnom dlakom, jedna crna a druga ima sivkastu dlaku. I dok sam ja tu razmisljala kako da ih izbacim one se vec navikle na taj prostor, ona siva nonsalantno proseta pored mene i ode na terasu kao sve je okej, lepo nam je ovde ali ne mogu da vidim gde se ona crna zavukla. Krenem da je trazim i nadjem je pored nekog jastuka na podu kako spava a pored nje kutija. Otkud sad kutija. Sednem ja pored macke, ona spava i uziva, savijem se da vidim sta je u kutiji a unutra malo crno mace.
Ovakvi snovi su dragoceni, trebalo bi to zapisivati ne znam jel radis to.
Zapisivanjem snova ne samo da ih cuvas od zaborava vec je to svojevrstan trening, prihvatanje njihovog znacaja i vremenom ces pamtiti sve vise detalja i otkrivace ti se obrasci, ti ces ih prepoznavati, to samo snevac i moze.
To sto sanjas je sa jedne strane jednakosti a sa druge je poruka, ta poruka kada se uhvati onda ti je jasan ceo san.
Poruku je tesko uhvatiti jer ona je ko jedna misao sastavljena od dozivljenog u snu.
Malo mi to tesko objasniti, to se sve desava u trenutku, ego potire to stanje pa poruka ostaje neshvacena.
Al definitivno san se moze razumeti samo ako uhvatis poruku, analizom ga ne mozes rastumaciti to je pogresno ucenje.
By barni
U ovo nisam siguran sto cu napisati, jos mi to nejasno
Ta poruka koja se uhvati, osvesti u trenutku, razume, kao da ti se to zapise u program odlazi u podsvest i po njoj se nesvesno vodis dalje

Imao sam desetine tih snova gde sam uhvatio poruku, jedan takav sa porukom mi je tako izgledao posle par dana kada sam razmisljao o poruci i sagledao sta sam radio tih dana, osecao itd.
Kao da je ta poruka uticila na dane posle.
By barni
Vi me inspirisete, a i moram to negde napisati da bih sebe rasteretio
Istina mogao sam naci pisca odneti mu papire da mi napise knjigu i da budem najcitaniji na planeti, milione da uzmem.
Zaista to bi tako bilo,
Sreca je u tome sto imam mane, neverovatno kako te i mane cuvaju :)
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!