Eh, ja i moji snovi...
Elem, kao neki mladi srbi i hrvati igraju fudbal na nekoj poljani, golman za srbe beše Novak Đoković, al nebitan on, pored ja kao igram tenis sa Anom Ivanović, pobedim je nekao, pa krenem da igram sa Federerom, stoka me pogodi lopticom, na šta mu kažem "jedi govna", a svi znamo da srpske psovke razume celi svet, Federer zbog toga popizdeo, krenuo da mi lomi stvari, ja ga kao snimam mobilnim, tj skupljam dokaze. On sve obleće oko mene, udario bi me, al se oni što su igrali fudbal isprečiše i kao smiruju ga. Krenemo mi ka hotelu u kojem smo svi bili, al Federer ne mož da bude miran, pogodi me granom u glavu. Ja tu prsnem, unesem mu se u lice, kažem "What? You wanna hit me? Go on, that's only one year suspension, all the money you would earn is worth it. Come on, you know you want to!" I tu se kao povuče jer se seti lešinara kojeg ima za ženu. Uđemo u hotel i ispostavi se da je celi hotel zapravo zamka za mlade sportiste koje bi zarobili i posle prodavali u belo roblje. A zamku su postavili pokojni Nikola Simić i Žene u crnom. Uhvatiše nas sa nekim devojkama, ali sam uspeo da se iskobeljam i pobegnem, dok je za mnom plačući trčala jedna žena u crnom, al je brzo crkla. Trčao sam do onih što su igrali fudbal (a ekipe su se originalno zvale "Momci" i "Momčad"), kao da kažem šta se dešava, al mi niko nije verovao, ja šta ću, nastavio dalje da bežim i vidim kako se pored ograde jedan iz ekipe Momaka izležava u senci nekog drveta. Go. Tu me već bilo briga i za Federera i Nikolu Simića i Žene u crnom. I priđe mu jedan iz momčadi, krene da ga proziva što je golišav, pa i taj izvadi kurac i krene da piša po stvarima ovog što se izležavao, sve da ga isprovocira. Al ovaj ga kulirao. I hrvat krene tako da mlati kurcem ispred ovog što se izležavao, i odjednom se pridiže i poče da ga blajva... I tu se probudim

Oh well...