- 28 Sep 2014, 09:02
Sanjao sam da je jedan dečko kojeg sam upoznao početkom meseca ( naravno nista nije bilo but who cares anyway...
) došao kod mene kući
Sećam se da je padala kiša, napolju je bilo neko blato... u snu mi je bilo drago što je došao... kao da mi je drug neki... um... možda sam čak i pomislio da ga poljubim ali sam se setio tog ''dejta''
U jednom trenutku sam imao osećaj kao da ne zelim da me moji vide sa njim ili tako nesto... otišao sam na neko mesto pored starog drveta ( osušenog )... sestra me je zvala na fon i rekla da je on otišao kod MOJE babe
hahaha odmah mi je palo da je krenuo da me autuje svima
Setio sam se da nije takav... Sestra mi je rekla da je ''čudan'' , imao sam osecaj kao da zna da sam gay 
E sad' drugi deo
Hm... mislim da sam bio u srednjoj školi... Neka devojka i njena drugarica ( neka devojka niska, duge kose , nosila je zelenu majicu
) su prošle pored mene i devojka mi se nasmejala ( -_-
)...
Onda sam u nekom kaficu sa društvom... sećam se da sam uzeo meni od konobara... hahah čak se i detalja sa menija secam
Pogledam sa desne strane i vidim nju i njenu drugaricu... ona se o5 kezila nesto i ja otpočnem neki razgovor sa njom...
Sećam se da mi se baaaš svidela u snu ( jbt moja podsvest je str8!!
). Kada sam je pitao kako se zove slagala je... dva puta je rekla ime neke istorijske ličnosti ( ne secam se !!
)..
Kako god svidela mi se
a kontam i ja njoj... rekla je da sam lep i kako ne mogu biti i lep i pametan... ja sam za sebe mogu da kažem da sam smart... lepota je rekativna stvar, zavisi od ukusa posmatrača
Inace to ''lep i pametan'' ne postoji je moj statement
Sve u svemu zanimljivi snovi... primetio sam da u poslednje vreme svi snovi su prepuni nekih detalja

E sad' drugi deo

Hm... mislim da sam bio u srednjoj školi... Neka devojka i njena drugarica ( neka devojka niska, duge kose , nosila je zelenu majicu

Onda sam u nekom kaficu sa društvom... sećam se da sam uzeo meni od konobara... hahah čak se i detalja sa menija secam

Pogledam sa desne strane i vidim nju i njenu drugaricu... ona se o5 kezila nesto i ja otpočnem neki razgovor sa njom...
Sećam se da mi se baaaš svidela u snu ( jbt moja podsvest je str8!!

Kako god svidela mi se

Inace to ''lep i pametan'' ne postoji je moj statement

Sve u svemu zanimljivi snovi... primetio sam da u poslednje vreme svi snovi su prepuni nekih detalja