Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ART
Sanjao sam da je jedan dečko kojeg sam upoznao početkom meseca ( naravno nista nije bilo but who cares anyway... :D ) došao kod mene kući :D Sećam se da je padala kiša, napolju je bilo neko blato... u snu mi je bilo drago što je došao... kao da mi je drug neki... um... možda sam čak i pomislio da ga poljubim ali sam se setio tog ''dejta'' :D U jednom trenutku sam imao osećaj kao da ne zelim da me moji vide sa njim ili tako nesto... otišao sam na neko mesto pored starog drveta ( osušenog )... sestra me je zvala na fon i rekla da je on otišao kod MOJE babe :D hahaha odmah mi je palo da je krenuo da me autuje svima :D Setio sam se da nije takav... Sestra mi je rekla da je ''čudan'' , imao sam osecaj kao da zna da sam gay :D

E sad' drugi deo :D

Hm... mislim da sam bio u srednjoj školi... Neka devojka i njena drugarica ( neka devojka niska, duge kose , nosila je zelenu majicu :D ) su prošle pored mene i devojka mi se nasmejala ( -_- :D )...
Onda sam u nekom kaficu sa društvom... sećam se da sam uzeo meni od konobara... hahah čak se i detalja sa menija secam :D
Pogledam sa desne strane i vidim nju i njenu drugaricu... ona se o5 kezila nesto i ja otpočnem neki razgovor sa njom...
Sećam se da mi se baaaš svidela u snu ( jbt moja podsvest je str8!! :D ). Kada sam je pitao kako se zove slagala je... dva puta je rekla ime neke istorijske ličnosti ( ne secam se !! :( )..
Kako god svidela mi se :D a kontam i ja njoj... rekla je da sam lep i kako ne mogu biti i lep i pametan... ja sam za sebe mogu da kažem da sam smart... lepota je rekativna stvar, zavisi od ukusa posmatrača :D
Inace to ''lep i pametan'' ne postoji je moj statement :D

Sve u svemu zanimljivi snovi... primetio sam da u poslednje vreme svi snovi su prepuni nekih detalja :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Pizdio sam nešto na mamu što nisam znao da smo zapravo bili u Stockholmu kada smo bili mali, doduše na slici je pisala 1945 godina :lol: Kasnije nešto doživljavao živčane slomove jer novokupljeni laptop pa nešto se je raspadalo, kao dio ekrana lagano se odvoji od ostatka laptopa. Ima neki mehanizam da se to ponovno zakači a sve me je to podsjećalo na lego kocke. :radosnice: Pa onda to spajam, donekle pokušavam zakačiti. Doduše jedan sitniji dio je ipak ispiljen? Još kasnije je nešto bilo sa novcima, ne sjećam se što točno.
By Speculum Columbae
Тренућ ми је сваки сахат − моје вријеме сад не иде:
силе су ми на опрезу, очи бјеже свуд − да виде.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
opet imam posete u snovima ponabijam ih više sve na kurac
oko 2 sam legla, sat vremena sam pokušavala da se uspavam i zaspim konačno i evo da li sam pola sata spavala, a i to što sam spavala samo sam se istraumirala i probudila sam se preznojena i unezverena, 10 minuta sam sedela i blenula u jednu tačku da dođem sebi. još je toliko intenzivno bilo ovaj put da sam iz očaja uzela jebenu molitvu da pročitam u snu jer ni jedna tehnika od ranije nije delovala, srećom molitva jeste, ali na jedvite jade tj. uz incepšn jedan naravno, kao šlag na tortu.

pa dokle više sve vam jebem DOKLE bre jebem ti život ja stvarno ne znam više šta ko hoće od mene
samo čovek da uzme i da se ubije e. o jebote. popizdela sam
Korisnikov avatar
By Hellas
Vec drugi put sanjam da pokusavam uradit stoj na glavi. Prvi put je pokusaj bio u stanu ono standardno. A sad u nekom parku na klupi gde se drzim rukama za gornju i donju ivicu i dizem noge, i neko od prolaznika stane i kaze "mozes ti to, dobro ti ide, dobro dizes noge, nego se ti plasis da se nagnes pod malo vecim uglom". I ja to probam i kao uspeva al sam se previse nagla i krenuo kao da bude kolut, medjutim tu se san prekinuo.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao sam da sam Milena Dravić, kao silazim niz neke uske kružne betonske stepenice, odjednom mi se zavrti u glavi, hvata me nesvestica i uhvatih se za stub da ne bih pao, i dvojica mi kao pomažu da siđem, odvedu me u podzemni javni wc i tamo me analno siluju. Tu se probudih.
:whatever:
Korisnikov avatar
By Hys.
Izmedju ostalog,da saradjujem sa bas bleu-dosla je u bg i preko neta nalazi klijente pa razmenjujemo neke; i da je prvo u mojoj staroj sobi gde sam odrasla i super se druzimo al da ne mozemo da pricamo dalje jer cale dolazi da kunta i bb ne moze do wca jer keva kunta u drugoj sobi.Znaci vratih se u personal hell odrastanja lol
A onda da idem u gimnaziju i svi idu (sinoc sretoh neku iz srednje) po nesto,ko okupljanje,i shvatim svi dosli sredjeni a ja u tresi bez brusa-odnekud izvadim neki lep korset i haljinu i presvucem se i nastavim da se pozdravljam kao skroz kul
Korisnikov avatar
By bas bleu
"preko neta nalazi klijente pa razmenjujemo neke"
oh dear :lol:
By alexandermagic
Morgana, jutros pred buđenje, oko 05h 30'.

Gledam ga s udaljenosti od oko stotinjak metara, prelazi poprečno raskrsnicu i sreće se sa nekim niskim, izrazito crnpurastim dečkom sa crnim cvikama. Nastavljaju ić zajedno. Banalan san, ali cijela atmosfera u istom je bila nekako specifično teška, i još me pomalo drži. Mislim da to nije dobar omen po njega.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2660342#p2660342]bas bleu napisao:[/url]"preko neta nalazi klijente pa razmenjujemo neke"
oh dear :lol:
tek sad kad si ti to tako napisala mi je pao na pamet bezobrazluk :ozbiljan:

bio je vrlo dosadan sajt koji se bavio lekturom i prevodom :P

par dana pre toga sam preporucila jednoj klijentkinji drugaricu te verujem odatle san.

edit

preporucila drugaricu da uradi lekturu. cisto da se zna.

-.-
By Speculum Columbae
Sanjao sam da sam student u Srednjem veku i da držim iskre u prsluku i da se ujutru budim u požaru. Pored mene je bio am i tako smo umrli na krevetu, osetio sam kako se bezbroj varnica i plamenih jezičaka spušta na mene i neko magnovenje i kako me smrt trga u obliku kruga.
Korisnikov avatar
By gossip
sanjao sam kako dilujem drogu,i treba da se nadjem sa nekim da mu dostavim paketic o.O
Korisnikov avatar
By acid drop
ultru, neke standardne debilizme u mojim snovima, kontam, ne sećam se.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
danas sam sanjala da sam opizdila mlađem burazeru takvu šamarčinu da samo što nije pao
jer mi je uzeo jedan rafaelo. :ozbiljan:
ali samo zato što sam mu rekla da kad hoće nešto da uzme mora prvo da pita da li sme, a on se onda nasmejao i iz inata uzeo i progutao ga. kreten mali. traume od ranije. sad je fino dete

a juče sam sanjala neku jako slatku curu fazon ja ulazim u lift i ona prolazi i lift već krene da se zatvara a na nekom visokom spratu smo bile i ja stopiram lift otvorim vrata opet i kažem joj da uđe u lift i ona nešto kao ma jok peške ću ja reko pa uđi slobodno i ona se nasmeje i uđe i krene tu da mi priča nešto o sebi baš onako awkward bila ko ja i nešto dođe i zagrli me i ne sećam se da li me poljubila ili ne, ali tako kao jako smo blizu bile i lift stigao dole i ona mi kaže kao ma, čudna sam ja sva tako, izvini i izađe i ode i krene da pretrčava ulicu žurila negde. ja se zaljubila :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
podsetila me je na klementinu iz eternal sunshine of the spotless mind.
samo je ova cura bila mlađa i više kjut

ceo san mi je bio taj trip :love:
By Aven
Sanjala sam kako stojim na vrhu nekog brda i kroz kameni prozor gledam divnu prirodu ispred sebe. Sve ispod tog prozora, dakle, cijela priroda, bilo je preplavljeno mirnim, kristalno čistim morem. U snu sam plakala od ljepote prizora.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da su Xtina i Rihanna snimile duet :drama:
Korisnikov avatar
By Torry
kako se neki covek obesio u dvoristu prekoputa mog

i kako moja, inace mrtva komsinica u snu nece da prica sa mnom
By Speculum Columbae
Sanjao sam da treba da vodim i dirigujem jednu operu i da mi je glavni kontralt Hys, ali umesto da radim sa solistima i orkestrom na partituri, ja sam se sve vreme svađao sa njom.
Korisnikov avatar
By HalfJack
:nerd: Hm, ovaj san sam prije sanjao, kako to uopće opisati. Sve liči poput neke igrice a la tomb raider. Ogromni nivo, kao neka avantura u kojoj ideš nekim ledenim hodnicima (ali nije hladno) i time si zapravo u pećinama i dolaziš do tunela i ako uletiš u njega vodi te sve do potopljene palače? Ali sve pod vodom, zapravo oceanom? I onda trebaš dugo plivati, te ti treba preplivati stotina metara vode da dođeš do površine. Meni se nije dalo to baš raditi, onako da se ne utopim. :lol:

Kasnije sam bio i s nekim ljudima o tome razgovarao, neki su već bili, neki čak dva puta. Usred elegantno sređene sobe, mislim da je zapravo bila Madonna. :radosnice: Sva sređena (haljina, nakit sve) i čitavo vrijeme nešto me zbunjeno gledala (kao ovaj luđak ne želi se bacati po nekim tunelima i ne želi se uvoditi u situaciju da ostane bez kisika, what a weirdo).
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjam sinoc kako mi neka doktorka daje cak 3 injekcije adrenalina jer sam previse smirena! :D znaci Hahahaha xD
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!