Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Arijel B
^^^ zato i rekoh, da jezivo, na taj divan nacin. :); cestitam.

ont: stvarno se retko secam snova.
Korisnikov avatar
By dharmox
kao vozim kroz terazijski tunel i s leve strane ima neki odvojak koji te odvede pravo na albansku obalu Jadrana i tu kao čekam neki brod iz Italije...

to sanjam par puta godišnje ali nemam pojma zašto niti sam ikad dočekao taj brod..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neću više da pišem na ovoj temi dok mi snovi ne budu bar u normalnoj granici nenormalnosti :ozbiljan:
By alexandermagic
Tko će čekat toliko. A i uvijek se možeš vodit onom laži da je normalnost relativna.

---

Jednu osobu koju nisam dugo vidEo uživo. Nekako sam siguran da ću ga tijekom dana i sresti, mada ne živi ovdje, ali zna dosta ljudi pa će najvjerojatnije zbog nekog od njih doć. Organski ga ne podnosim.

Kad sanjam nešto takvo uvijek se realizira na javi. Ni tu me više nema što iznenaditi. :ozbiljan:
By alexandermagic
I da, sreo sam ga. U 17h 15' uđe u lokal. Da pogled može usmrtiti taj D. bi bio mrtav na licu mEsta. Morao sam se zadovoljiti pogubljenošću te nekakvim tikovima, dok sam mrtvački zurio u njega. Feces bio, feces ostao.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ to se i meni dešava jako često. jednom u srednjoj tako ispričala drugarici prvi čas da sam sanjala neke likove i da će sto posto da ih sretnemo u toku dana, a ne viđamo ih nikad maltene i ona kao "aha sigurno" i sreli ih svu trojicu zajedno pa mi je rekla da me se plaši :lol:

ot:
šesnes hiljada stvari ništa zanimljivo
By alexandermagic
Svi ti ljudi su isti... Sve u vezi prekognicije ih užasava/plaši/pali/whatever ............ Meni to kao dobar dan, mada je navedeno bilo teško inkorporirat u svakodnevno bitisanje, a da ga ne ugrožava ni najmanje.. .:radosnice:
Korisnikov avatar
By Markiza
Odlazim kao u neku mlekaru na razgovor za posao i sad nas nekoliko kao pored neke štale i mlekare stoji. Mene prozivaju i ja ikrećem da muzem kravu. Mleko pršti po nekoj dasci, ja imam neki stav tela čudan, stojim a muzem kravu. I kao to je deo intervjua. Završim ja to, stanem pored ostalih kandidata kad prilazi neka punija devojka i obraća mi se rečima : E, a treći deo intervjua je Književnost 3.
Za sve to vreme ja sam obučena kao kurva i nerviram se što sam tako krenula na razgovor za posao. Mozak mi je spržen.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
oo konačno opet nešto zanimljivo da sanjam

kao kraj sveta i onda je bilo više ishoda i tako su išli redom ne sećam se šta je sve bilo. uglavnom poslednji ishod je bio da su zavladali roboti neki mali leteći i ja se sakrila u nekoj jadnoj zgradi jer oni kao hoće da unište sve koji su bogati i da oni to preuzmu. i dolazi neka riba ej sa nekom puškom ali nije sa mecima nego nešto nemam pojma i krene da se bije sa mnom da ona uđe u tu zgradu KO DA NE MOŽEMO OBE DA STANEMO. kretenka. i borimo se mi tu i izbijem joj ja pušku iz ruke i kako sam joj izbila gurnem je slučajno na ulicu iz te zgrade a tu su baš tad prolazili ti roboti. i neka limuzina bila i oni napalli ta kola i ovi iz kola kao buržuji neki im kažu da uzmu sve njihovo samo da njih puste i da odu i roboti kažu "mi smo stanovnici ovde ne idemo nigde" i dok su se oni tu raspravljali ja pogledam ovu ribu što smo se tukle i vidim da je zapravo baš lepa i onda sam je uhvatila za rame i ubacila nazad u zgradu :lol: iako je prvo htela da me ubije kao pa doobro nema veze dešava se bitno da je lepa

i sanjala sam da sam bila na grobnici kod roditelja kao ali bile su im slike iz mlađih dana pa nisam mislila da su to oni i onda sam skontala da jesu pa sam se pitala kao ko su zapravo ovi živi roditelji i tu sam kao obilazila te spomenike i razmišljala i izbrojala da je tačno od kraja groblja ne znam kako već nešto red/kolona uglavnom 10. spomenik je taj i onda sam htela da odem kući i da pitam njih o čemu se radi i kad sam krenula videla sam na spomeniku neki stih pisanim slovima i pročitala ga ali kao ćaletovim glasom i ne sećam se šta je pisalo i onda sam se probudila
Korisnikov avatar
By Kentaura
Inace, ucila sam celu noc za danasnji ispit, sve do 7h ujutru...u 7:15h sam legla misleci da odmorim oci malo, medjuti sam utonula u san....
Sanjam kako se spremam za ispit, kako pocinje u 9h i da se nalazim u internatu nedaleko od faxa. Krenem tako iz sobe i setim se da mi je drugarica AEXILIA rekla da se ne vracam u sobu nazad ako sam nesto zaboravila. Samo napred! Za srecu :D
Uzimam kljuc sa plocicom(koji inace otvara moja ulazna vrata i zgradu)i guram u neku rupu u internatu u hodniku. Sve tako lepo odzvanja, peva neko, muzika tresti, pisti, skici... a upravnik internata me juri jer sam digla sve na noge(inace to je bio upravnik mog srednjoskolskog doma koji me je jednom najurio zaista iz istog)... Uzimam fino kljuc, trljam oci......
PROBUDIM SE -_- ustajem, perem zube, umivam se, oblacim se, uzimam index, papir, olovku,,...krecem u kuhinju, uzimam so desnom rukm, stavljam u levi dzep i na vrata... shvatam da sam mozda zamenila , pogresna ruka u pogresni dzep, ali znam da NE SMEM da se vratim jer mi je drugarica AEXILIA tako rekla...i odlazim na ispit.
Pala sam :( (garant mi busan dzep :farewell: )
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ sledeci put ucimo 2-3 dana za redom, ko zna, mozda polozis xD ;)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ Nikako, pa meni je pomoglo :P
Nego, mozda si trebala supenu kasiku xD :P
Salim se, bice bolje ;) :*
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ništa čudno no toliko su mi se izmiksovali razgovori pred spavanje da je ispalo tako sjajno :lol:

kao neka devojka nije imala gde da spava i ja je pozvala kod sebe i tu nešto pričale, ona ne živi nigde, a lepaaaaa preljepa i ja kao pa možeš kod mene da budeš, tu joj nameštala krevet i sad da legnemo da spavamo, kad ona ode da spava u ormar :lol: i ja kao wtf al aj dobro ništa sredim joj ormar da spava tamo šta sad i bla bla kao par dana bila tu ona već mi se upoznavale i to i ja nešto krenula da joj pričam da mi je baš kul ne u smislu da mi se sviđa sviđa nego tako kao osoba je dobra bla bla i nešto se pogubim tu i ona kao da ništa nisam rekla kao sve kul i dobro ništa legnemo opet da spavamo i ja se budim sutradan i gledam nje nema, fali mi telefon, fali mi pištolj i ne sećam se tu šta još, ona ukrala i pobeže mamu joj jebem, pa sam krenula da je nađem kao sva važna ima da je ispičkam ovo ono i taman da krenem iz kuće kad zvoni telefon. javlja se mama i neka žena kreće da priča dveri stajl i ispostavi se da je ta žena zapravo mama od te devojke. i skontam ja preko broja gde žive i krenem tamo, a kuća neka ogromna, još gde god da pogledam neko oružje, psihopate neke opasne. i vidim ja tu malu i pitam je kao šta koji kurac jebote čemu sve ovo i ona tu krene da mi objašnjava da je to sve ideja njene mame i tad uleti njena mama sa nekom puškom i ja se sklonim i ona uhvati ovu malu za rame i krene da je vodi na sprat. i sad ja, frajer jel, moram da idem ja da isterujem pravdu sa tom ženom. i dođem na sprat i pokupim neke dve puške i čekam da naiđe ta žena i naiđe ona, ja pucam iz jedne, promašim, ona se okrene, puca mene, promaši, ja da pucam iz druge kad prc, prazna. ta žena krene mene da napadne sa aparatom onim za strujni udar, zaboravila sam kako se zove, ali kao previše je daleko, ja probam nju pištoljem nekim da gađam i promašim reko a jebeš ovo i priđem joj i udarim je :lol: i čujem ovu devojku nešto viče od negde i dok sam osmatrala odakle ova žena nestade. i popnem se još na neki sprat gore, kad ta devojka stoji vezana nekim lancima krvava po licu oko joj umire, a tako lepa bila i imala lepe oči ;((((( i kaže mi kao da joj je žao zbog svega, dopustila je da je mama izmanipuliše bla bla i ja kao aj, popustim, iako me zajebala. kao nema veze nisi ti kriva bla bla i ona meni tu još nešto rekla šta misli o meni, kao ja njoj onda, i kaže mi da je poljubim i ja aj dobro poljubim je i baš se lepo ljubila joj najviše volim da se ljubim sa ljudima u snovima jer se sama projektujem kroz njih :awesome: i onda je MAČE KRENULO DA SKAČE PO SVIM MOGUĆIM I NEMOGUĆIM KESAMA PO SOBI I PROBUDILA SAM SE ho jebote sve to da prođem zarad samo jednog poljupca šta sam ja rambo jebem ti mačku

bože gospode koliki tekst neću više da se oglašavam na ovoj temi ni kad sanjam ove filmove
samo kad mogu da objasnim sve u max 5 rečenica. e tako
Korisnikov avatar
By haemoglobin
sanjao sam da gomila ljudi koje poznajem, glumi u nekoj seriji
ta serija ima animiranog lika -lepu crvenu bubu
crvena buba je bio jedan decko kog poznajem
na snimanju se nasla i Cher
totalni nonsense
Korisnikov avatar
By Kentaura
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2656178#p2656178]EnMademoiselle napisao:[/url]ništa čudno no toliko su mi se izmiksovali razgovori pred spavanje da je ispalo tako sjajno :lol:

kao neka devojka nije imala gde da spava i ja je pozvala kod sebe i tu nešto pričale, ona ne živi nigde, a lepaaaaa preljepa i ja kao pa možeš kod mene da budeš, tu joj nameštala krevet i sad da legnemo da spavamo, kad ona ode da spava u ormar :lol: i ja kao wtf al aj dobro ništa sredim joj ormar da spava tamo šta sad i bla bla kao par dana bila tu ona već mi se upoznavale i to i ja nešto krenula da joj pričam da mi je baš kul ne u smislu da mi se sviđa sviđa nego tako kao osoba je dobra bla bla i nešto se pogubim tu i ona kao da ništa nisam rekla kao sve kul i dobro ništa legnemo opet da spavamo i ja se budim sutradan i gledam nje nema, fali mi telefon, fali mi pištolj i ne sećam se tu šta još, ona ukrala i pobeže mamu joj jebem, pa sam krenula da je nađem kao sva važna ima da je ispičkam ovo ono i taman da krenem iz kuće kad zvoni telefon. javlja se mama i neka žena kreće da priča dveri stajl i ispostavi se da je ta žena zapravo mama od te devojke. i skontam ja preko broja gde žive i krenem tamo, a kuća neka ogromna, još gde god da pogledam neko oružje, psihopate neke opasne. i vidim ja tu malu i pitam je kao šta koji kurac jebote čemu sve ovo i ona tu krene da mi objašnjava da je to sve ideja njene mame i tad uleti njena mama sa nekom puškom i ja se sklonim i ona uhvati ovu malu za rame i krene da je vodi na sprat. i sad ja, frajer jel, moram da idem ja da isterujem pravdu sa tom ženom. i dođem na sprat i pokupim neke dve puške i čekam da naiđe ta žena i naiđe ona, ja pucam iz jedne, promašim, ona se okrene, puca mene, promaši, ja da pucam iz druge kad prc, prazna. ta žena krene mene da napadne sa aparatom onim za strujni udar, zaboravila sam kako se zove, ali kao previše je daleko, ja probam nju pištoljem nekim da gađam i promašim reko a jebeš ovo i priđem joj i udarim je :lol: i čujem ovu devojku nešto viče od negde i dok sam osmatrala odakle ova žena nestade. i popnem se još na neki sprat gore, kad ta devojka stoji vezana nekim lancima krvava po licu oko joj umire, a tako lepa bila i imala lepe oči ;((((( i kaže mi kao da joj je žao zbog svega, dopustila je da je mama izmanipuliše bla bla i ja kao aj, popustim, iako me zajebala. kao nema veze nisi ti kriva bla bla i ona meni tu još nešto rekla šta misli o meni, kao ja njoj onda, i kaže mi da je poljubim i ja aj dobro poljubim je i baš se lepo ljubila joj najviše volim da se ljubim sa ljudima u snovima jer se sama projektujem kroz njih :awesome: i onda je MAČE KRENULO DA SKAČE PO SVIM MOGUĆIM I NEMOGUĆIM KESAMA PO SOBI I PROBUDILA SAM SE ho jebote sve to da prođem zarad samo jednog poljupca šta sam ja rambo jebem ti mačku

bože gospode koliki tekst neću više da se oglašavam na ovoj temi ni kad sanjam ove filmove
samo kad mogu da objasnim sve u max 5 rečenica. e tako

Da su mi bar jednom sedmicno tvoji snovi :D ahhahahahahaha :klap:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
eto. a mene gomila ljudi konstantno pita što volim toliko da spavam kako mi već nije dosadilo
alo šta što šta kako pa gle šta ja sanjam prezanimljivo mi je
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sanjao sam da sam nabasao na neku skolu/univerzitet za grafiku, ilustracije, anime i gejming. savrsenostvo od mesta i ljudi unutra sve savrseni za mene ko ja i vidim neku devojku bodre kao "mozes ti to, razvali ga" i ode devojka u neku prostoriju i za njom jos jedna i ja krenem za tom drugom i udjem u ooooogroman amfitetar/salu koja je izgledala tipa ovako http://pulp365.com/wp-content/uploads/2 ... e-view.jpg" target="_blank i ta devojka je imala neki turnir u nekoj igri tamo i sve je bilo popunjeno i svi su bili uzbudjeni, osecao sam se kao kod kuce. i tako pratim ja tu devojku dalje i sretnem drugaricu iz srednje i pitam je kako da se vratim u glavni hodnik i ona mi kaze i vratim se ja i tamo bile neke police sa knjigama o dizajnu/ilustraciji a naslovnice tih knjiga su bile cista umetnost, u raznim stilovima, secam se svake ponaosob koliko su bile lepe i to je bilo moje odusevljenje. i onda sam se druzio sa nekim ljudima, pricao o doti itd. felt like home.

a kad sam se probudio skontao sam da su te prelepe naslovne strane zapravo u mojoj glavi i doziveo sam mindfuck.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma šta sam mogla da stignem da sanjam kad se i sama budim na svaka dva sata i druge me bude
scenice neke samo

jedino ovo poslednje je istrajalo malo duže pošto sam već bila mrtva od nerviranja.
trebalo je valjda iz ns da idem za bg vozom i tu mi je bio drug iz bg-a i kaže mi kao ne treba da kupim kartu nema konduktera nigde i ja aj okej, on išao nešto da overi njegovu nemam pojma i ja tu blejim po čekaonici i prvo je stigao neki voz veličine mini kombija sa ciganima unutra i ja krenem da uđem tu i skontam da nije taj i izađem i vratim se u čekaonicu i vidim on još stoji u redu. i vrzmam se ja tu i slušam neka devojka se raspravlja sa nekim službenikom, on kaže da treba da plati kartu 8000, a ona kaže da je pričala sa njim i da je tad on rekao da je karta nekih 300-400 din i taj lik kao ne ne, nije to tako, ide on da vidi da proveri i ode on i ja priđem tom stolu, a taj blokčić za karte tu stoji i ja joj kažem što samo ne iscepa kartu i ode, sad će da krene voz, ko ga jebe i ona kao plaši se nemam pojma i ja uzmem da listam to i dolazi neka plava riba i zatvori to i stane iza mene i kaže mi da sam uhapšena zbog ubistva nekog lika na u, zaboravila sam mu ime i krene da mi stavlja lisice i ja na to POČNEM MANIČNO DA SE SMEJEM HAHAHAHA kao ne mogu da verujem šta se meni dešava u životu i ona se žena istraumira naravno i pita me kao zašto se smejete? ja reko pa zato što je ovo sasvim očekivano u mom životu, da imam želju da pobijem pola planete, a osude me za ubistvo nekog za koga prvi put i čujem. i ništa, krene ona da me privodi kao i kako me držala skroz bila pribijena uz mene i ja uzmem da je zajebavam zbog toga, rekoh "jel i vi imate tako neki fetiš prema nama optuženicima, ko drugi prema vama uniformisanima, pa se trudite da mi budete što bliže ili vas po difoltu kao agenta loži ta dominantnost nad drugima?" :pucaodsmeha: džizs. da me optuže za nešto u stvarnom životu sve i da je lažna optužba ja bih završila u zatvoru zbog te potrebe za provociranjem u najnepotrebnijim mogućim situacijama. i ništa, fala bogu riba me iskulira i posle jedno par koraka kad smo zašli odatle kaže ona kao ma čekaj, nije potrebno ovo i skine mi lisice, kao ni ona ne misli da sam ja kriva. i izlazimo mi iz zgrade te a ispred čeka žuti mustang i kaže mi ona da uđem tu i onda sam skontala da mi zapravo pomaže da pobegnem i uđem ja i lik taj što je bio vozač već krene i ja reko pa šta sa njom? i vidim da dolazi neki drugi kombi po nju i kaže on da ima ona drugi prevoz i kreće za nama.
i tu sad druga scena kao ja stižem kući, vičem već sama sa sobom kako ne mogu da verujem šta mi se izdešavalo, već sam očekivala da po svim vestima piše o tome i da svi znaju, pa i ćale, a on nema pojma. i ja krenula da mu pričam i zapravo ispostavilo se da sam ja tog lika upoznala na nekoj žurci u snu što sam sanjala pre par dana i da smo se mi tamo pokačili, a lik je neki žešći kreten i hiljadi ljudi se zamerio ali kao poslednji put je u raspravi viđen sa mnom pa sam zato bila optužena. onda sam htela da se nađem opet sa tim agentom da joj objasnim ali splet okolnosti kdjalfnadadka probudili me. smrt

elem, mislim da je ta plava bila tamsin iz lost girl. uvukla mi se ta serija u mozak
Korisnikov avatar
By HalfJack
Svemir mi preko snova poručuje da auti i ja nismo neka kombinacija. Kao neka plavuša jurim doma jer mi kočnice ne rade pa da ne izazovem nesreću. Ili isto tako obiem pola grada, možda izazovem nesreće, ali sve dok auto nije ogreban pa tako nitko od roditelja ne može skužiti da je auto korišten. Ovaj put se svodilo kao da je auto na nekom autopilotu (kao da je to jebeni sf, svemirski brod). Pa auto sam sebe zaprao vozi. Ja nekako u straženjem dijelu sam završio sa susjedom koji se je samnom vozio u dizalu sa psom (nekako radnja skočila sa dizala na auto). Usred vožnje dolazi panika. Možda idemo u krivom smjeru! Pa onda idemo autom upravljati ručno. A to šta ja zapravo niti ne nam baš voziti autom kako spada to nema veze. Stinust ću nešto pa budemo negdje došli. Ugh.
Korisnikov avatar
By gossip
imao sam zakazano kod frizera,koji me je na kraju osisao kako nisam hteo,ali je ispalo mnogo dobro
ali sam zbog toga kasnio na posao i posle su mi sernjali na poslu,ali sve je bilo oprosteno jer im se dopala moja nova awesome frizura :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
kako su me vratili sa aerodroma, nisu mi dali da se iselim u USA jer predstavljam VOJNU opasnost za njihovu zemlju :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Da mi je keva umrla. Nije mi bilo sve jedno, jer je to bio jedan od onih snova u kome su emocije i cula bila prisutna, tako da je sve delovalo realno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
tačno sam znala da kad sam sanjala da me juri policija u svim snovima u hiljadu različitih situacija da ne treba da mrdam iz kuće ma iz sobe IZ KREVETA EJ

i prvi put sam sanjala indijanca u snu kao bila sam sa nekim u nekoj kući koja je zapravo njegova i tu nas uhvatili neke njegove gorile i hteli da nas poseču i poseku jednu curu što je bila sa mnom po ruci i ona krene da krvari i vrisne i poseku nekog lika isto i on isto tako i dođe taj indijanac i krene mene da poseče i ja reko stani i ja uzmem nož i krenem sama da se posečem po ruci kad ono tup nož uzmem drugi isto tup nož a zapravo ti noževi ogromni neki kako mogu biti tupi i već se iznerviram i reko daj mi taj tvoj nož :lol:
i on mi da i ja uzmem i posečem opet i uspem da se rasečem i kažem mu eto ja čak i kad uspem da se posečem ništa ne osećam i on se onako nasmeje i gleda me i kaže kao razumem i pruži mi ruku i mi se tu rukujemo i on kaže "spirit" kao imam duha nekog u sebi ja reko video si ga on se opet nasmeje ja pitam jel znaš možda koji je u pitanju i on kaže ne znam ali ti ćeš već saznati i tu se pozdravi sa mnom i ode a meni ruka ostane da krvari i onda mi prokrvarile i ove druge dve rane što sam kao pokušala sa tim tupim noževima. nemam pojma otkud sve to ali jako je kul san bio
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ samo kad sanjam zimu ili da jedem nešto

svašta sam sanjala ali bitno je to što sam imala jako zanimljiv susret sa podsvešću. nešto sam bežala kroz san od nekog lika i sretnem nekog drugog nepoznatog lika i prvo prođem pored njega i onda sam kao skontala da mi je to podsvest i vratila se i krenula da pričam sa njim, da ga ispitujem, svesna da sanjam. i ne sećam se ničega što smo pričali, ali sve vreme sam htela da tako dok spavam, u javi dohvatim telefon i krenem to da zapisujem slepim kucanjem, dok i dalje sanjam. aha malo sutra. i onda sam se naravno probudila posle nekih 5 minuta priče jer nisam više mogla da održavam san kad sam svesna da sanjam.
e i onda posle sam sanjala opet neke gluposti, pa mi je onda opet kao ta podsvest vratila udarac. sanjala da sam u stanu i da mi je tu ušao neki stariji lik i smarao me nešto da se smuvamo i ja mu non stop govorila da izađe iz stana i on nije hteo i ja reko e ako nećeš sam da izađeš onda možemo i na drugačiji način. otvorim ja vrata od stana i krenem da vičem za pomoć i tu u hodniku zgrade kao bili neki majstori i došli i ja se tu kao rasplačem i lažem da je hteo da me siluje i ovi zvali policiju i uhvate ga i izbace ga iz stana i on mi dobaci "e sad si probudila boga mala". i ja onako baš me briga ništa uzmem zatvorim vrata i u tom momentu izađe komšija pored kao da li mi treba pomoć ja reko ne treba i on krene tu nešto da mi priča da uđe i on u stan i ja reko ne mogu sad bla bla nešto i zatvorim vrata. prekine mi se taj san, ja se opet budim u stanu, izlazim u hodnik svog stana i tu mrak i krenem da upalim svetlo i vidim taj komšija stoji tu u hodniku (sad mi je on kao predstavljao podsvest). i ja ostavim ugašeno svetlo i pitam ga kako si ušao? kaže on "zar ti je zaista bitnije kako sam ušao nego zašto sam ovde?" ja reko ne zanima me zašto si ovde nego izađi napolje. kaže on "baš si lepo uvežbala da glumiš nezainteresovanost" ja reko ko kaže da glumim? i on se nasmeje i kaže si sigurna da ne želiš da znaš? ja reko da. i on kao dobro i otvori vrata od wc-a a tamo onaj lik što mi je prethodno provalio leži mrtav i kaže mi ovaj "onda ćeš se ti postarati za ovo". i ja sad onako :iskolacen: kao wtf šta je ovo kaže on "pa zar se ne sećaš ko ti je pomogao da ga se rešiš?" i ja tu skontam da sam ja verovatno ishalucinirala sve to kako smo ga lepo izbacili iz stana, a zapravo taj komšija ga je ubio. i pogubim se skroz i posle je taj komšija pokušavao da se otarasi tela, da ga iseče, istopi u kiselini i to, a ja onako skroz pogubljena samo blejim u kupatilu i gledam u jednu tačku i kao nova scena, opet se budim, opet izlazim u hodnik i kao pomislim da sam sve to sanjala i ulazim u kupatilo, kad izlazi opet taj komšija iz sobe i donosi još jedno telo, kao ovog se rešio, još jedan je ostao. a taj drugi je zapravo bio valjda taj majstor kao što je došao da pomogne nešto, zapravo je i on radio sa tim prvim likom i oboje su me napali nešto, pa ih je ovaj ubio oboje. i ja se tu već pogubim skroz, kao jebote koliko ću se puta još probuditi, a da sam u snu, i nešto sam se uplašila od tog komšije i htela sam da obeležim neko mesto na telu, čisto kad se probudim sledeći put da znam da li sam to sanjala ili se stvarno desilo i onda sam se obeležila nekim crnim lakom u kupatilu, jer su mi sve hemijske i flomasteri bili u vidokrugu tog komšije, pa bi provalio, a mislila sam da me je možda on drogirao, da je on njih ubio nevezano za mene, pa sad koristi to što se ja ne sećam da se otarasi tela. i obeležim se ja tim lakom i budim se, konačno, u javi, i gledam kuk tu gde sam se obeležila i vidim nema ničega i tek tad sam došla sebi kao jebote, konačno sam se probudila.

ne smem više tako da se zalećem sa eksperimentisanjem podsvesti, još uvek nisam dovoljno mentalno stabilna očigledno, desiće se jednom da se neću probuditi uopšte ;(
Korisnikov avatar
By acid drop
vozove u poslednje vreme. i uvek je mrak napolju.

da se sastajem sa nekom devojkom za koju nemam pojma ko je, ali u snu znam, i mi se kao znamo od ranije. i ona me pita šta ima novo. ja joj ispričam sve po redu što ima veze sa mojim stvarnim životom i na kraju joj kažem da mi je ćale umro. mi se tu muvamo nešto i pipamo, ispraćam je i ona proverava da li ima moj broj telefona (ima) i rastajemo se. vraćam se kući, a ono i ćale i keva sede u dnevnoj sobi, ja ništa, ko da je sve normalno.
posle sam podnosila krivičnu prijavu protiv debila koji je hteo da nam digne kuću u vazduh.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se jednog sna tiče samo ću da kažem jebem me moralnu da me jebem..... pa čak i u snu e.
ja ne znam.

dobro. next. sanjala sam da sam pomagala nekoj ženi koju ne poznajem nešto oko sređivanja kuhinje u njenom stanu i onda sam skontala da se ona poznaje sa mojom mamom kao baš su bliske a zapravo mama mi je umrla nešto pre toga kao i tešila sam tu ženu i nešto smo pričale o sažaljenju nemam pojma i ja je poljubim i onda je ona rekla da tako kad je neko tešio uvek mu je prvo palo na pamet da je poljubi i onda sam ja rekla da je ja ne sažaljevam i skontala sam da je zapravo nisam poljubila nego sam i to sanjala i onda sam se setila da sam se nešto svađala sa mamom dan pre toga ali kao ona je umrla tad pa sam skontala da sam i to sanjala i onda je ta žena rekla kao eto mama ti je došla u san kad je umrla možda je to bio znak da ja dođem njoj da pomažem i ja sam se samo okrenula i otišla ;/

ostalo je bilo manje više normalno i nezanimljivo.

incepšni incepšni incepšni danima. ne mogu više da se pokupim sa snovima
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!