Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2656178#p2656178]EnMademoiselle napisao:[/url]ništa čudno no toliko su mi se izmiksovali razgovori pred spavanje da je ispalo tako sjajno
kao neka devojka nije imala gde da spava i ja je pozvala kod sebe i tu nešto pričale, ona ne živi nigde, a lepaaaaa preljepa i ja kao pa možeš kod mene da budeš, tu joj nameštala krevet i sad da legnemo da spavamo, kad ona ode da spava u ormari ja kao wtf al aj dobro ništa sredim joj ormar da spava tamo šta sad i bla bla kao par dana bila tu ona već mi se upoznavale i to i ja nešto krenula da joj pričam da mi je baš kul ne u smislu da mi se sviđa sviđa nego tako kao osoba je dobra bla bla i nešto se pogubim tu i ona kao da ništa nisam rekla kao sve kul i dobro ništa legnemo opet da spavamo i ja se budim sutradan i gledam nje nema, fali mi telefon, fali mi pištolj i ne sećam se tu šta još, ona ukrala i pobeže mamu joj jebem, pa sam krenula da je nađem kao sva važna ima da je ispičkam ovo ono i taman da krenem iz kuće kad zvoni telefon. javlja se mama i neka žena kreće da priča dveri stajl i ispostavi se da je ta žena zapravo mama od te devojke. i skontam ja preko broja gde žive i krenem tamo, a kuća neka ogromna, još gde god da pogledam neko oružje, psihopate neke opasne. i vidim ja tu malu i pitam je kao šta koji kurac jebote čemu sve ovo i ona tu krene da mi objašnjava da je to sve ideja njene mame i tad uleti njena mama sa nekom puškom i ja se sklonim i ona uhvati ovu malu za rame i krene da je vodi na sprat. i sad ja, frajer jel, moram da idem ja da isterujem pravdu sa tom ženom. i dođem na sprat i pokupim neke dve puške i čekam da naiđe ta žena i naiđe ona, ja pucam iz jedne, promašim, ona se okrene, puca mene, promaši, ja da pucam iz druge kad prc, prazna. ta žena krene mene da napadne sa aparatom onim za strujni udar, zaboravila sam kako se zove, ali kao previše je daleko, ja probam nju pištoljem nekim da gađam i promašim reko a jebeš ovo i priđem joj i udarim je
i čujem ovu devojku nešto viče od negde i dok sam osmatrala odakle ova žena nestade. i popnem se još na neki sprat gore, kad ta devojka stoji vezana nekim lancima krvava po licu oko joj umire, a tako lepa bila i imala lepe oči ;((((( i kaže mi kao da joj je žao zbog svega, dopustila je da je mama izmanipuliše bla bla i ja kao aj, popustim, iako me zajebala. kao nema veze nisi ti kriva bla bla i ona meni tu još nešto rekla šta misli o meni, kao ja njoj onda, i kaže mi da je poljubim i ja aj dobro poljubim je i baš se lepo ljubila joj najviše volim da se ljubim sa ljudima u snovima jer se sama projektujem kroz njih
i onda je MAČE KRENULO DA SKAČE PO SVIM MOGUĆIM I NEMOGUĆIM KESAMA PO SOBI I PROBUDILA SAM SE ho jebote sve to da prođem zarad samo jednog poljupca šta sam ja rambo jebem ti mačku
bože gospode koliki tekst neću više da se oglašavam na ovoj temi ni kad sanjam ove filmove
samo kad mogu da objasnim sve u max 5 rečenica. e tako
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!