Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
to mora da je wet dream maskiran u fotodokumentovanu kuhinjsku nepogodu
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prvo sam sanjala glišića i neke četnike i dačića u nekoj božemesačuvaj akciji jer sam gledala prethodno neke klipove po yt a onda sam sanjala da sam otišla u kuhinju otvorila komodu gde stoje slatkiše i bile sve moje omiljene i ja pokupim sve to donesem u krevet i sva srećna krenem da jedem i PROBUDIM SE

ovo je gore i od paralize sna ;(((((((
Korisnikov avatar
By gossip
da nisam platio racun za mobilni na vreme pa su ovi iz VIP-a poslali dinosaurusa da me pojede,i ceo san sam bezao od njega :lol: :facepalm:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
:lol:

ja znam da sam sanjala waldorficu ali kako, zašto - neam pojma :neznam:
Korisnikov avatar
By Zvonki
OK sanjao sam da imama decka kome ne vidim lice veoma je sama pojava njegova konfuzna,kao da je u bluru ili tako nesto.Kao ja i on u nekom tramvaju koji se penje uz neko brdo,nesto kao u San Francisku.I njemu zvoni telefon i neki lik mu preti,ja tu provalim da je on imao paralelnu vezu sa mnom i sa tim likom????
Scena se menja gde ja stojim i on je dalje od mene i od preko puta ulice,taj lik ga zove na fon i on se javi( a udaljeni su jedno 10 metara??) sa druge strane ulice dolazi neka zena i ovaj mu kaze"Sad ce ona da ti objasni lepo sta sam ti rekao preko telefona",budim se nakon toga WTF???
Korisnikov avatar
By Mars
Deni Hjustona :love: i Dzesiku L. :love:

Prvo sam nešto bauljao po nekim nadrealnim ambijentima sa čašom martinija u ruci...onda se pojavio on pa smo se lepo povatali, kakav osmeh... e onda se pojavila ONA na nekoj kao tipičnoj srpskoj svadbi (druga polovina: haos na stolu, kupus salata, flaša, pepeljare...) i rekla "I gde sad ja da sednem" na sta ja nisam znao da li da se upisam od srece sto je vidim ili userem od straha sta ce da mi radi sto sam joj skakao po čoveku... i odusevljenje je pobedilo, napravio sam joj mesto u čelu stola nekako gde je ona sela, prekrstila noge i spustila SVOJU čašu martinija pa smo onda tako na dalje uživali jedno u drugom...ona u meni, ja u njoj :love:
By alexandermagic
Kakav te je pasulj spopao, Zvonce?

Pored runa, Tarot karti, ciganica, kostiju, ti se opterecujes pasuljem. :ozbiljan:

Evo odgovorit cu ti: obzirom da si musko (jesi li?) zanimaju me snovi u kojima te netko proganja, padanje sa visine, tumaranje pustim mjestima, osjecaj silne tezine na prsima, snovi u kojima te gone zvijeri i tako... I da se otprilike podudara doba dana ili noci na javi sa dobom dana ili noci u snu, obavezno. Eto, ne trazim mnogo.
Korisnikov avatar
By Trilian
e sanjala sam neke dve žene i dva muškarca... u nekoj kući i plaše se nečeg... ko američki film rađen tehnologijom iz 70ih, 80ih... i zadnja scena, te dve žene sede i srećne su... ma većine se ne sećam ali unela sam se, tri puta se budila i tri puta nastavljala san tamo gde sam stala
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da me neko pitao da li da mi skuva kafu i ja reko skuvaj a ne pijem je već 6 meseci i pita me kakvu ja reko NAJJAČU

da sam zavladala kinom nešto preko rusije pa smo posle roknuli putina

da me neka matora drtina muvala htela je da mi plati nešto što sam fotokopirala i ja popizdela i nešto krenula da ga zavodim kao da bi mu lepo izgledalo kad bi malo skratio kosu i tu ga nešto pomazim i sve više navlačim da stane tako da ga nadzorna kamera snima i kad je stao pričao mi nešto da ima tetovažu i ja kao gde i on digne nogavicu da mi pokaže na nozi dole kod članka i ja reko e super tu će sad da ti stoji zatvorska narukvica nasmej se za kameru jebem ti mater pedofilsku :ozbiljan:

i tako nešto sve random ne sećam se više
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Biju me hormoni aka neke scene seksa. :glupan:
I sanjala sam da sam vozila skejt u skejt parku u Jagodini. :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
TOTALNO random san

Bezao sam od svojih obaveza koje su izgledale kao veoma zanimljiva, prijatna i ruzna zena (a ja sam znao da je ona "moje obaveze") i tako dok sam bezao se popnem na poslednji sprat neke zgrade. Tu se nalazio krevet i ispred kreveta automat za filmove (ekran i ti pustis film po zelji, stavis slucalice i legnes i gledas) i tako ja pustim neki random film i gledam. Pored tog kreveta su se nalazila ogromna drvena vrata, tamna i ukrasena u baroknom stilu, koja vode u wc. Dok sam gledao film se svasta oko mene desavalo, neki su se tukli, neki jebali, neki su imali oral, al meni je film bio jako zanimljiv pa nisam obracao mnogo paznje na to sta se oko mene desava.

Act 2

Zavrsi se film i meni se pripisa. Otvorim ja ta drvena vrata i udjem u wc. Wc je bio ko iz neke kraljevske palate, mermerni podovi, pozlaceni stubovi, jako visok plafon sa muralima i freskama, bukvalno kao palata iz doba baroka. Krenem ja da trazim muski wc kad ono bezbroj vrata, svaki je za nekoga i nesto samo nema onog koji ja trazim. I dodjem ja tako do kraja tog dugackog hodnika wca a tamo neobelezena vrata. Otvorim ih jedva, jer su ogromna i teska, a unutra siroke meremrne spiralne stepenice sa drzacima za ruke od debelog kovanog gvozdja i povetrcem koji duva na gore, u spirali. Cujem ja glas svojih obaveza i krenem da se penjem na gore. Penjem se ja tako dobrih 10 minuta i gore, naravno, velika vrata. Ovorim ih i...

Act 3

Udjem u ogromnu prostoriju u kojoj se nalazi sekretarica koja sedi za stolom i jos jedna vrata, obicna, mala. I ona meni "hajde milane, samo sto nisu krenuli" i uvodi me kroz ta mala vrata kad unutra... Snimanje za emisiju "sve za ljubav" :awesome: pored publike, sanje marinkovic i neke zene koja je stavljala vestacke suze, bile su tu jedno 10ak stolica na kojima su sedeli neki ljudi i jedna prazna, na koju su me smestili. Skroz sam bio zbunjen. I sednem ja tako i stane ta sekretarica ispred nas i kaze nesto tipa "okej, nadam se da ste svi uradili domaci (domaci je bio da uvezbamo da horski pevamo neku pesmu)". I tako ustanu ostali i krenu da pevaju a ja od ljubavi prema datoj emisiji okrenem stolicu na drugu stranu da mi kamera snima ledja, i blizu iza sebe u publici spazim svoje obaveze koji mi nasmejano masu i rukom odmahuje u smislu "nije to za tebe, ajmo odavde" i odosmo.

Random :lood:
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Nešto lepo (ne bih detaljisao). Obično provalim da sanjam ( :neznam: kako), sad nisam i baš sam se iznervirao kad sam se probudio. :sigh:
Zajebao sam sebe prvog aprila. :placko:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dramu neku nešto neka devojka se ljubila sa mnom pa se pojavila njena bivša i histerisala na mene a ja se smejala na to i kao krenem da šetam da se sklonim i one krenu da me prate i pričaju sad obe meni nešto a ja tako šetam ne slušam ih smejem se i šmekam druge.

:nope:
traume..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nisam sigurna da li sam sanjala ili sam tripovala između dva spavanja
ali vaćarenje sa makedoncem

:radosnice:
Korisnikov avatar
By gossip
da mi je sef otkazao godisnji odmor

da sam isao na piknik sa sefom

:facepalm:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam vadila trn iz noge nekom plavom orku a možda je to bio i mali slon koji priča nisam sigurna
By alexandermagic
gossipboy8989 napisao:

da sam isao na piknik sa sefom

:facepalm:

I da li ti je Matej(a) uvalio palamar ? U tom snu, naravno, nema govora da ja tu nesto insinuiram.
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne sanjam već neko vreme. baš sam tužna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da mi je bivša najbolja drugarica nešto histerisala kako treba da joj dam 500 dinara zato što joj je umro neki karakter u simsu i ja reko pa šta ja imam sa tim i ona nešto krenula da sere po običaju i ja reko neću da ti dam i ona mi uzme iz novčanika dve po 200 i kao eto. i ja popizdela i reko dobro uzmi boli me kurac

da sam upisala fakultet. I DA MI JE NA PRVOM PREDAVANJU iz srpskog koji neću ni imati na faksu PROFESORKA BILA ISTI SKOT KOJI MI JE PREDAVAO U SREDNJOJ IZNERVIRALA SAM SE
i nešto nisam videla šta je napisala na tabli i pitam drugaricu i skot mi kaže da ćutim inače će mi smanjiti ocenu za 200gr čokolade :lol: i kad se završilo predavanje sva neka odeća mi je bila izgubljena po učionici pa sam to skupljala i pola sam izgubila naravno i onda sam rekla da neću ni da nosim nikad ništa
probudila sam se iznervirana. onda sam nastavila da spavam

i nešto jako lepo sanjala.
između ostalog bolela me leđa nešto kad sam legla i razmišljala sam kako mi treba masaža pa sam sanjala da kako ležim na boku da je jedna devojka došla i legla iza mene i krenula da me masira a nisam joj videla lice ali sam kao znala ko je onako imala osećaj da je neko baš blizak. baš je onako nekako bilo ko da je realna situacija mmmm
a i prošli put kad sam sanjala tu istu isto je tako bila neka situacija kao da smo šetale pored nekog jezera a bila je zima i jako je predivan pogled bio onako mrak sneg i zvezdano nebo :love: i kako smo šetale uhvatila me za ruku slučajno i isto je tako realan doživljaj bio da kad sam se probudila imala sam osećaj da se stvarno desilo

joj gospode otići ću u romantike KO SI DEVOJKO KO SI
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Draga temo,

sanjala sam da sam se popičkala sa nekom američkom mafijom i tu nešto dža bu i šalje meni njihov boss paket u znak iznenađenja a unutra neki miks milka-rafaelo kuglica nešto onako kao raj i ja taman da krenem da jedem i probudim se PA KOJI KURAC VIŠE SA TIM kad je već košmar vratite mi paralizu sna
Korisnikov avatar
By Hys.
Anheov san ko oda prokastiniranju :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa verovatno jeste jer mi je u poslednje vreme OGROMAN problem prokrastinacija cak i za najnebitnije stvari tako da kontam da sam opterecen njome or smth
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!