TOTALNO random san
Bezao sam od svojih obaveza koje su izgledale kao veoma zanimljiva, prijatna i ruzna zena (a ja sam znao da je ona "moje obaveze") i tako dok sam bezao se popnem na poslednji sprat neke zgrade. Tu se nalazio krevet i ispred kreveta automat za filmove (ekran i ti pustis film po zelji, stavis slucalice i legnes i gledas) i tako ja pustim neki random film i gledam. Pored tog kreveta su se nalazila ogromna drvena vrata, tamna i ukrasena u baroknom stilu, koja vode u wc. Dok sam gledao film se svasta oko mene desavalo, neki su se tukli, neki jebali, neki su imali oral, al meni je film bio jako zanimljiv pa nisam obracao mnogo paznje na to sta se oko mene desava.
Act 2
Zavrsi se film i meni se pripisa. Otvorim ja ta drvena vrata i udjem u wc. Wc je bio ko iz neke kraljevske palate, mermerni podovi, pozlaceni stubovi, jako visok plafon sa muralima i freskama, bukvalno kao palata iz doba baroka. Krenem ja da trazim muski wc kad ono bezbroj vrata, svaki je za nekoga i nesto samo nema onog koji ja trazim. I dodjem ja tako do kraja tog dugackog hodnika wca a tamo neobelezena vrata. Otvorim ih jedva, jer su ogromna i teska, a unutra siroke meremrne spiralne stepenice sa drzacima za ruke od debelog kovanog gvozdja i povetrcem koji duva na gore, u spirali. Cujem ja glas svojih obaveza i krenem da se penjem na gore. Penjem se ja tako dobrih 10 minuta i gore, naravno, velika vrata. Ovorim ih i...
Act 3
Udjem u ogromnu prostoriju u kojoj se nalazi sekretarica koja sedi za stolom i jos jedna vrata, obicna, mala. I ona meni "hajde milane, samo sto nisu krenuli" i uvodi me kroz ta mala vrata kad unutra... Snimanje za emisiju "sve za ljubav"

pored publike, sanje marinkovic i neke zene koja je stavljala vestacke suze, bile su tu jedno 10ak stolica na kojima su sedeli neki ljudi i jedna prazna, na koju su me smestili. Skroz sam bio zbunjen. I sednem ja tako i stane ta sekretarica ispred nas i kaze nesto tipa "okej, nadam se da ste svi uradili domaci (domaci je bio da uvezbamo da horski pevamo neku pesmu)". I tako ustanu ostali i krenu da pevaju a ja od ljubavi prema datoj emisiji okrenem stolicu na drugu stranu da mi kamera snima ledja, i blizu iza sebe u publici spazim svoje obaveze koji mi nasmejano masu i rukom odmahuje u smislu "nije to za tebe, ajmo odavde" i odosmo.
Random