Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sanjao sam da moja mačka ima moć govora.
Fino smo se ispričali. Citirala je Krležu. :sweet:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da mi je neka ciganka koja radi u trafici tražila da joj kupim ružu i ja joj kupila i ona mi dala dve male skoro istrošene olovke da me sreća prati ceo život

i da sam pljačkala poslastičarnicu, kolače i torte sam krala HARDKOR
Korisnikov avatar
By hippo...
dopisivala sam se sa jednom devojkom pre spavanja i onda sam cele noci sanjala da se dopsujem. Kad sam se probudila morala sam da pogledam šta smo stvarno pisale a šta sam samo sanjala. :gatara:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Sanjala sam da me juri morž po obali u zalivu u Norveškoj.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Neki luđački snovi, da sam u nekom poluotvorenom Leonardo Da Vinci aviončiću kojim niti ne znam upravljati. Pa onda letim amo tamo pa uletavam u šumu (prepuna je dalekovoda :lol:), pa hoću li se zabiti u drvo ili dalekovod ili dalekovod pa drvo pa onda eksplodirati ili možda pasti pa slomiti i vrat i t d. :party: Fun.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ponovila su mi se dva različita sna za redom koja sam ranije sanjala, a i juče mi se ponovio jedan
kontam presušila mašta.

uglavnom:
da sam naišla na odsečenu glavu ogromnog, jedno 6 puta većeg od normalne veličine, crnog konja i priđem i pomazim ga i onda vidim da mu je celo telo izmasakrirano, odsečene noge i to, i kako sam se više približavala primetim da on i dalje diše i okrenem se prema glavi i sad mu je odjednom bila spojena

a tek ovaj drugi san, bože me sačuvaj, ne znam da ga objasnim
nešto u fazonu da kad neko umre možeš da ga pozoveš u ogledalu ili bilo kojoj površini koja reflektuje sliku i tako i kad ti umre samo duša možeš sebe da pozoveš i da imaš klona i onda sam u nekoj kuhinji prskala vodom po pločicama i tako tim površinama i videla još jednu sebe u toj reflekciji i ubacila je u stvarni svet ma ajde šta ja sanjam jebote treba lepo opet da počnem da se drogiram i opijam ko normalan svet pa ću sanjati nešto normalno ili se bar neću sećati toga što sam sanjala može
Korisnikov avatar
By dr_kuper
Sanjao sam da sam zapalio cigaretu. A, tek tri dana ne pusim. Posle prvog dima zavrtelo mi se u glavi, kao kad sam tek propusio. Imao sam osecaj da sam opet prvi srednje.
By barni
:lol:
cek da cujes ostatak,

imao si bradu od nekih 2-3 dana, crna uredna kosa neke duzine kao sa ovog mog avatara, lepuskast, izrazito bele puti, lepi zubi, tamnije oci, negovan i ostavljas utisak pitome osobe.Imao si i decka u mom snu, ali njega nisam upamtio.
By barni
verovatno mi je izgledalo da si svetlije puti jer si izasao iz neke svetlosti koja te je svo vreme i okruzivala :P
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prvo da sam bila neki specijalac i pokušavala da ukradem neku bombu iz neke ful obezbeđene zgrade ono svuda alarmi obezbeđenje i to i uspem nekako i ispred me čeka kamionet i tu se to utovari i taman da krenem da bežim i kao imali smo taoce i aj da ih pustim i neka latino devojka ( :drama: ) koja radi u toj firmi kao uskoči kod mene i da ide ona sa mnom i još mi se zahvaljuje jer je ta biološka bomba trebalo da raznese i uništi ne znam šta što nije trebalo. i kao vozimo se i parkiram tu dalje i devojka mi skoči u krilo i krene da se ljubi sa mnom a ja onako kao šmeker sad nisam u tom odelu specijalca nego košulja neka avijatičarske naočare i to kao woo hahahaha o gospode

onda drugo nevezano za to uhvatili me neki krimosi i hteli da me ubiju i ono ništa nisam imala kod sebe da se branim, a taj lik što je trebalo da me ubije bio neki ogroman nabildovan baja i kako me vodio kroz neku kuhinju ja pokupim neki reckav nožić i on me spusti na stolicu i taman da krene da izvlači pištolj i ja ga kao nešto okrenem i bacim na sto i krenem tim nožem da mu presečem vrat A NOŽ JEBENO TUP NARAVNO i kao posečem ga i ono ništa i ja opet i ništa i posečem mu donji kapak da me ne vidi i uspem nekako onda ravno da mu zabijem nož u vrat i još umesto da bežim stojim i gledam kako mu se sliva krv odatle :S odvratno. i ubijem ga i uspem nekako da pobegnem.
a pre toga isti takav san samo sam se probudila u tom trenu kad je trebalo da me ubije jer prvi put nisam ponela nikakav nož pa kontam da bi me ubio i onda nastavila da sanjam scenu ispočetka

ajde da sam gledala neke akcione filmove ili šta ja znam u poslednjih.. godinu dana pa da i razumem zašto sanjam ovakve gluposti nego nisam ništa kontam jednostavno sam retardirana još više nego pre
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
MA ŠTA MI JE DANAS DA ME NE MRZI TOLIKO DA PIŠEM GLUPOSTI ISUSE
By Speculum Columbae
opet sam sinoć sanjao onaj sanak kada mi kriptično, usred razgovora kažu da sam ja jedini koji može da ga oživi.
Posle sam sanjao da učim nekoga, ne mogu da se setim koga staroegipatskom i da ta osoba upija sve što kažem.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
ne znam sta sam sanjao ni danas, a ni juce

ali sam se juce u pola noci probudio pod utiskom nekog sna koji je bio vrlo vividan i u polusnu snimio kratak prikaz na telefon, da bih se u toku dana setio snimka, preslusao ga i skontao da se ama niceg ne secam od onoga sto sam cuo niti da to mogu da povezem u nesto smisleno

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By Hellas
Inace ne zapisujem snove, al mi isecci ovog sna ne izlaze vec par dana iz glave.
Sanjala da jurim Jovanku Broz (otkud bas ona pojma nemam) jer nam duguje 3000 dinara. I mi sad na nekom splavu i ona dolazi i pozdravlja se sa nekim ljudima, al me nije videla. Cim sam ustala i krenula ka njoj, krenula je da bezi. Kad sam izasla sa splava, krenula je da pada kisa i grmi ali umesto grom da padne sa neba - otvori se deo neba i veliki "smrk" vatre izadje. I tako svaki put kad bi trebalo grom da udari... I dolazi majka kolima kako bi jurili Jovanku i krecemo u poteru ali je to dodatno otezano jer su putevi uruseni i ne moze da se vozi svojom trakom. Naravno noc je i losa vidljivost, Majka skrece u levu traku, ja joj vicem da pazi da cemo se sudariti. Kad se desio sudar, sva kola su se iz "realnog" pretovrila u one decje/igracke automobile ali su zrtve bile "prave". Majka je odmah zvala hitnu a ja miliciju, ali nisam znala (niti iko od prolaznika) da im kazem u kojoj smo ulici. Ovi tamo krvare u kolima, mi stojimo, a neki covek lupa o vrata apoteke da mu otvore da bismo pomogli dok ne dodje pomoc... I tako...milina.

kakva naracija boze me sacuvaj
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam imala neku bebu i kao šetam je i idemo u neki kao luna park i najbolji drug isto šeta neko njegovo i još neka devojka random bila i silazilo se po nekim šipkama ne znam i onda ostaviš tu kolica pa ih oni spuste dole i mi ostavili i drug kaže da je on ostavio tu bebu da mu čuvaju kao a tamo nema nikoga i ja tu počnem da šizim kao si lud da ostaviš dete tako i odem po moje da ga pokupim tu gde su ga spuštali i gledam a ono stoji na pola puta između sprata i prizemlja i ne mogu da ga dohvatim a kolica se zatvorila i ja se nekako popnem i spustim i vidim da ga kolica pritisla i da ne može da diše i odmah to otvorim i onako joj prislonim ruke na pluća i taman da krenem veštačko i vidim da diše i da je okej sve a u ustima joj stoji zubarski alat kao one makazice što drže vatu i kao sve kul smeje se a ja premrla od straha :shrug:
/i danas na fejsu vidim onaj klip kao devil baby/

i drugo isto sam bila na nekom vašaru tj. grožđebal koji se održava kod nas i htela da pucam iz vazdušne ono da se osvoji nagrada ali bile su neke glupe nagrade i onda sam uzela žetone za onu hvataljku da izvlačim i izvukla jedno 5-6 igračaka ko i svake godine i zaboravim ih sve
a i pre neki dan sam sanjala isto tu hvataljku i da sam izvukla neku ogromnu igračku i dala nekoj devojci što me gledala dok sam izvlačila

i još da je neko trebalo da se ženi pa sam ja htela da kačim ruzmarine pa nisam mogla da se setim kako se zove taj što kači i onda smo se raspravljali o tome 15 min
/i opet gledam nešto po netu i izađe mi neka reklama za svadbe i slika ruzmarina/

KAKO NEKE BROJEVE ZA LOTO NE SANJAM JEBEM TI
Korisnikov avatar
By cornflakes
da satelit/meteor/nešto veliko treba da padne direktno na Novi Sad i da je zbog toga u toku evakuacija grada. naravno ne mogu da se setim da li sam prozor ostavio otvoren pa se nerviram dok bežim. ne znam šta je gore u snu, strah ili nerviranje oko nećega što želite, a ne možete da uradite.
Korisnikov avatar
By Morja
Da idem opet u srednju školu i da moja razredna, profesor sprskog jezika i književnosti predaje biologiju!?! i kaže mi "Pa kako misliš da nađeš devojku kad ne znaš gradivo iz biologije!?!?" :wow: :puzzle: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sanjao da me zvao Minja Subota i kako nema blagu predstavu o kojoj se pesmi radi, a posle toga sam se video i sa Brankom Kockicom :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da idem sa drugom da kupi guaranu kod komšije koji radi na pijaci ali sad ima svoju radnju i ja uzmem neku milku i jedem i kao da ostavim pare i skontam da je čokolada bila otvorena i onda nisam ni platila nego sam podelila sa komšijinim sinom jer je verovatno bila njegova zapravo lol i onda je došao ćale po mene i vozio me valjda kod babe ne znam zašto i putem su išle neke kretenke iz gimnazije onako po sred puta i kao neće da se sklone a imaju trotoar i kao još pokazuju srednji prst i ja popizdim i htela da uzmem volan da ih malo "poguram" i ćale mi nije dao niti me je slušao kad sam rekla ma gazi stoku.
i onda nisam otišla kod babe do kraja nego tu blizu na jezero i tu je bio bivši dečko i upecao neku ribu i kao odsekao joj glavu i ispekao i sve to i pita me da li hoću ja da jedem i ja kao neću

i probudim se i odem dole i vidim mama za ručak spremala tu istu ribu :lol:

mene neko zajebava majkemi

edit: i nju sam sanjala. i dalje je neopisivo predivna.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!