da sam imala neku bebu i kao šetam je i idemo u neki kao luna park i najbolji drug isto šeta neko njegovo i još neka devojka random bila i silazilo se po nekim šipkama ne znam i onda ostaviš tu kolica pa ih oni spuste dole i mi ostavili i drug kaže da je on ostavio tu bebu da mu čuvaju kao a tamo nema nikoga i ja tu počnem da šizim kao si lud da ostaviš dete tako i odem po moje da ga pokupim tu gde su ga spuštali i gledam a ono stoji na pola puta između sprata i prizemlja i ne mogu da ga dohvatim a kolica se zatvorila i ja se nekako popnem i spustim i vidim da ga kolica pritisla i da ne može da diše i odmah to otvorim i onako joj prislonim ruke na pluća i taman da krenem veštačko i vidim da diše i da je okej sve a u ustima joj stoji zubarski alat kao one makazice što drže vatu i kao sve kul smeje se a ja premrla od straha
/i danas na fejsu vidim onaj klip kao devil baby/
i drugo isto sam bila na nekom vašaru tj. grožđebal koji se održava kod nas i htela da pucam iz vazdušne ono da se osvoji nagrada ali bile su neke glupe nagrade i onda sam uzela žetone za onu hvataljku da izvlačim i izvukla jedno 5-6 igračaka ko i svake godine i zaboravim ih sve
a i pre neki dan sam sanjala isto tu hvataljku i da sam izvukla neku ogromnu igračku i dala nekoj devojci što me gledala dok sam izvlačila
i još da je neko trebalo da se ženi pa sam ja htela da kačim ruzmarine pa nisam mogla da se setim kako se zove taj što kači i onda smo se raspravljali o tome 15 min
/i opet gledam nešto po netu i izađe mi neka reklama za svadbe i slika ruzmarina/
KAKO NEKE BROJEVE ZA LOTO NE SANJAM JEBEM TI