sad sam ustala jao dobro je sve je bilo samo san HVA LA TI BO ŽE
uh, odakle da počnem.
svratila u neku kao pekaru kod nas u kraju da kupim krempite, ali nije bilo, pa sam htela šampitu, a zapravo mi ta devojka što radi smuti neki šejk ne znam i kao evo ovo ti je lepše i svežije, kao ona pravi neki slatki sir bogotac za to ne znam i ja kao dobro i pitam koliko je da platim i ona kaže 190. i ja joj dam 500 i ona mi vraća njen novčanik i namigne i kaže "ma sve ti je unutra. vidimo se" i ja sad skroz pogubljena izlazim iz pekare štagod i hodam ulicom i sad kao aj da pogledam taj novčanik i gledam, bilo 700 din okej, i mape srbije. i stigla već kući i sednem na krevet i gledam po tim mapama svuda ispisano moje ime ono kao u četvrtom razredu kad se šaraju simpatije cvetići srca po sveskama i tako likuša nekako došla iz bogznaodakle u vš, tačno svuda šarano, da me nađe i ja sedim na krevetu i smejem se kao jebote ladno ne verujem šta koji ma daj da li je moguće da meni konstantno ovako neke specijalke i probudim se srećom
bože trauma li. TRA U MA LI. jebene psihopatice. ladno ću fobije da oformim
san II: tj. ne ovaj je bio prvi, pa posle njega je išao ovaj gore. kako god:
sestra koja nema veze sa pevanjem, ali me je uvek podsećala na lolu iz korak napred kao treba da nastupa u kanadi i dobije bliža rodbina smeštaj tamo isto i sad trebalo da idemo da je ispratimo i ja ništa nisam ponela od stvari. i kao ispraćamo je i odjednom skontam da poleće avion i ja reko isprobavaju nešto i izlazim napolje posle 5 min i srećem mamu i gledam ništa mi nije poznato i reko kao gde smo mi? kaže ona pa u kanadi. i ja kao ma daj stvarno? gle stvarno. i kažem kao pa ja ništa nisam ponela od stvari, rekli ste da idemo da je ispratimo i ona kaže pa da, da je ispratimo do bine hehehe i onda sam bila tako bedna ceo dan u kanadi švorc i bez ičega.
jak san.
san nulti:
jao prvi zimski san ove godine
jako predivni prizori i jako predivne osobe obuhvaćene u snu i osećaji i sve
pamtiću ga ko što pamtim onaj od prošle godine pred početak zime. kako nešto u tolikoj meri divnoće može u snu da se prikaže, evo sve psihopatice ću da istrpim, samo da češće imam takve sne
oooooooookej tumači za prva dva?