Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Sanjala sam da sam u poseti nekoj inostranoj firmi od koje sam narucila dva zvona za bajs razkicitih boja, a stigla si mi oba plava, pa sam trazila da isprave gresku, i izbliza se susrecem sa njihovim poslovnim problemima i obavezama. Osecala sam se lose u snu jer sam im dodatno stvarala probleme, zvonce ko zvonce, kao da je vazno koje je boje.
Korisnikov avatar
By CosmicLover
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586249#p2586249]Delete napisao:[/url]Sanjala sam da sam u poseti nekoj inostranoj firmi od koje sam narucila dva zvona za bajs razkicitih boja, a stigla si mi oba plava, pa sam trazila da isprave gresku, i izbliza se susrecem sa njihovim poslovnim problemima i obavezama. Osecala sam se lose u snu jer sam im dodatno stvarala probleme, zvonce ko zvonce, kao da je vazno koje je boje.
Wow. Dobar.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sanjao sam kako šetam Petrovaradinom sa nekim većim društvom, i kako smo, u jednom trenutku, svi uzeli onako horski da zviždimo melodiju neke pesme. Najednom nam samo prilazi neki čovek, i obrati nam se onako nervozno i odsečno: "Ta, ne rad'te to, kvarite omladinu". Samo smo slegli ramenima i nastavili. :smeh:
By Ding_Dong
Sanjao sam kako sam pozvao brata od moje bivse drugarice, s kojom se nisam dugo video i rekao sam mu: E nemoj da joj kazes da sam te zvao, samo sam hteo da pitam, kako je, da l' je dobro?
On mi je odgovorio: Da, da, pa isto je kao i ranije.
Posle toga sam sanjao kako iza moje zgrade ima neka suma, i kako sam otisao u tu sumu da se iserem i nasao sam neko brdasce i sklonio se i za njega, i taman sto sam se skinuo i cucnuo kad se odjednom pojavila gomila parova koji se vencavaju, kao ona kolektivna vencanja. I par njih je bas krenulo da se slika kod mog brdasca i onda sam pobegao :wundy:
Korisnikov avatar
By Hys.
reality show sa krokodilima.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam radila sa pol ekmanom. najbolji san u prethodnih x godina
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da je neko došao i rekao mi da mi ceo život na leđima stoji zalepljeno "iznerviraj me" ovako
Slika

well, to objašnjava sve.
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ lol :lol:

Zadnjeg sna kojeg se secam je kula od paus papira, usao sam i gledao praznu kulu koja je imala nekakve metalne elemente u obliku kazaljki sata. Pokliznuo sam se i pao niz te stepenice (takodje od papira) i posekao desni dlan na papir. Cudno je doduse sto na istom tom mestu imam oziljak od ranije... Kad sam izasao iz kule sam video ogradjeni pravouganik sa ovcicama koje unutra pasu i visoko drvece u obliku lizalica oko njih (onih dugackih sa par linija)... Tu sam se setao dok nisam naisao na neku bastu i dalje se ne secam...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sanjao sam da mi je drugarica došla u posetu i rekla: "Kad god odem u kupatilo i pogledam se u ogledalo, uvek vidim moju koleginicu sa posla, koja mi se krevelji i urla onako frenetično kako ima veću platu od mene, da sam ja obična savetnica u pivari (?), da će uramiti moju sliku, okačiti je na zid i koristiti je kao mamac za muve, jer sam obično govno!"
Pitam ja: "Pa šta si joj odgovorila na to?"
Drugarica: "Rekla sam joj: Pa ti si se prva zalepila za mene, ti si mene uzela da smaraš u kupatilu, i to baš kad sam uzela da serem, tako da - možda sam ja govno, al' ti ćeš se bogami najesti istih tih govana, više nego sve te muve zajedno!" :puzzle:
Korisnikov avatar
By Katengl
Sanjao sam da sam na Vojadzeru (iz Star Treka) i da tamo cuvam posadi pse i macke... A posle toga kako ucestvujem u nekom takmicenju tipa Master Chef i da sam se naljutio na druga sto pere moju prljavu kutlacu, iako vec ima svoju.
Korisnikov avatar
By Markiza
Sanjala sam ja i Galateja kod oftalmologa na pregled i sad on pregleda njene oči i kaže : -7, ima veće šanse da rodi. Pregleda mene i kaže :-8. Ne kaže ništa drugo ali ja kontam čim je -8 ja imam manje šanse da rodim.
Korisnikov avatar
By Mars
Sanjao sam mene i Madonu, ono - ortaci. A njoj još kao nešto TREBA od mene, a ja u fazonu "Jao, smaraš me više".

San za koji bi mnogi dupe dali.
Korisnikov avatar
By dharmox
Da sam bio u Survivoru na nekom egzotičnom ostrvu. Pobednička ekipa dobila je neke pilule od kojih su popizdili, a ja sam se popeo na drvo, žvakao lišće i bilo mi lepo, ko onaj ludi stric u Amarcordu :cool:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e znači ne znam, čitala sam forum pre nego sam legla i sanjala

da ja valjda živim u stanu sa gossipom, a prozor do nas živi maleficent i ja kao pušim na prozoru bukvalno sedim na prozoru zgrade i pušim ali na njenom i njoj dolazi neki agent za nekretnine pa me ona pita da li mogu malo da se pomerim sa prozora i ja kao ma važi nije problem i onda nešto zovem gossipa da mi dobaci konopac da se spustim do ulaza zgrade sa tog sprata ne znam majkemi

i tu kraj tog sna i onda odjednom neka žurka na exitu i svi forumaši se bodypaintuju

i onda se i to završilo

i onda sam sanjala da mi je cela rodbina došla kod mene na filmsko veče i gledali neku crtanu seriju i nisam znala šta da im pustim posle i pomislim kao EE GOT ili spartaka i onda se setila da ima awkward scena pa ipak nisam i razmišljala sam tako šta drugo i probudila se od razmišljanja

ooooookej
Korisnikov avatar
By badu
to samo ti vešticu tako doživljavaš njnjnjnj :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ulazim u wc i vidim 2 crna skakavca i onda skontam da nisu skakavci nego mali miševi i kao jurim ih da ih uhvatim i pustim napolje i izlazim u hodnik i tu cela porodica miševa od najmanjeg do nekog velikog ko flaša piva. i sve pokušavam da ih potrpam sve u jednu kutiju i nikako ne uspevam i na kraju potrpam sve i ostane mi taj veliki crni miš za kog sam mislila da je pacov. i njega nekako htela da uzmem nekom belom krpom i ubacim i vidim da krvari i onda sam pokušavala da mu zalepim flaster na nogicu ali sam se sve plašila da će da mi skoči i da me ujede za vrat. do kraja mi se svi razbežali i ja se probudila
Korisnikov avatar
By Trilian
spavam i cujem otvaraju se vrata moje sobe... otvaram oci i vidim moju cimerku koja prilazi fotelji, a pored fotelje neka kesa, i ona u nju baca neki zguzvani papiric, okrece se i izlazi iz sobe

stagod
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sad sam ustala jao dobro je sve je bilo samo san HVA LA TI BO ŽE

uh, odakle da počnem.

svratila u neku kao pekaru kod nas u kraju da kupim krempite, ali nije bilo, pa sam htela šampitu, a zapravo mi ta devojka što radi smuti neki šejk ne znam i kao evo ovo ti je lepše i svežije, kao ona pravi neki slatki sir bogotac za to ne znam i ja kao dobro i pitam koliko je da platim i ona kaže 190. i ja joj dam 500 i ona mi vraća njen novčanik i namigne i kaže "ma sve ti je unutra. vidimo se" i ja sad skroz pogubljena izlazim iz pekare štagod i hodam ulicom i sad kao aj da pogledam taj novčanik i gledam, bilo 700 din okej, i mape srbije. i stigla već kući i sednem na krevet i gledam po tim mapama svuda ispisano moje ime ono kao u četvrtom razredu kad se šaraju simpatije cvetići srca po sveskama i tako likuša nekako došla iz bogznaodakle u vš, tačno svuda šarano, da me nađe i ja sedim na krevetu i smejem se kao jebote ladno ne verujem šta koji ma daj da li je moguće da meni konstantno ovako neke specijalke i probudim se srećom

bože trauma li. TRA U MA LI. jebene psihopatice. ladno ću fobije da oformim

san II: tj. ne ovaj je bio prvi, pa posle njega je išao ovaj gore. kako god:

sestra koja nema veze sa pevanjem, ali me je uvek podsećala na lolu iz korak napred kao treba da nastupa u kanadi i dobije bliža rodbina smeštaj tamo isto i sad trebalo da idemo da je ispratimo i ja ništa nisam ponela od stvari. i kao ispraćamo je i odjednom skontam da poleće avion i ja reko isprobavaju nešto i izlazim napolje posle 5 min i srećem mamu i gledam ništa mi nije poznato i reko kao gde smo mi? kaže ona pa u kanadi. i ja kao ma daj stvarno? gle stvarno. i kažem kao pa ja ništa nisam ponela od stvari, rekli ste da idemo da je ispratimo i ona kaže pa da, da je ispratimo do bine hehehe i onda sam bila tako bedna ceo dan u kanadi švorc i bez ičega.

jak san.

san nulti:

jao prvi zimski san ove godine :love: jako predivni prizori i jako predivne osobe obuhvaćene u snu i osećaji i sve :sweet: pamtiću ga ko što pamtim onaj od prošle godine pred početak zime. kako nešto u tolikoj meri divnoće može u snu da se prikaže, evo sve psihopatice ću da istrpim, samo da češće imam takve sne

oooooooookej tumači za prva dva? :grin:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. da sam jela isto što sam jela pre nego što sam legla, pa onda kad sam ustala sam se zbunila da li sam gladna ili ne jer nisam mogla da skontam koliko sam zapravo stvarno pojela a koliko sam sanjala da sam pojela

2. da sam terala brata da se naduvamo i gledamo hobita extended

3. da glumim u nekom horor filmu

i još nešto. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
U poslednje vreme sanjam neopevane gluposti.
Danas sam sanjala miševe, katedrale, one svadbene šatore, vatreno oružje i Koloseum u Rimu. Niđe veze. Imao bi Frojd tu mnogo toga da protumači.
Zatim sam sanjao da se u nekom šljaštećem odelu, sa kacigom na glavi, mačujem sa jednim čovekom zbog poslednjeg primerka nekog časopisa u kiosku (obojica smo želeli da kupimo taj časopis). Ja sam pobedio i uzeo časopis. Strašno. :nerd:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. 4 baš dobre drugarice koje nisam odavno videla, ali u različitim snovima. i sve su prsle nešto :sigh:
ne sluti na dobro.

2. jako visoku pijanu tužnu severinu koja dolazi kod mene da je tešim kako su životi svih estradnih umetnica praćeni nekim šemama sa kriminalcima, a ne samo njen. i aj kao utišem je i da joj namestim krevet da legne da spava a ona glupača se za to vreme još dopila i otišla na wonderland. onda je došao njen muž da razgovara sa mnom, ali to se ne sećam već
Korisnikov avatar
By Trilian
^
vrh...

više se ne sećam nego što se sećam sna od sinoć...znam da smo sedeli u nekom kaficu i znam da je mowbid bila tu... i znam da je bila velika glupost od sna jer sam se probudila , skontala da je suviše rano da ustanem, okrenula se na drugu stranu i glasno rekla - boze, kakve gluposti ja sanjam i ponovo zaspala
By filipkum
Sanjao sam da sve neke ugrozene vrste zivotinja pobegle iz zoo vrta i vrse invaziju na grad, a pocelo je sa nekim psima koji lice na lisice a imaju pruge kao hijene. Nisam siguran da uopste postoje takve zivotinje. i nista se nije desilo svi se ljudi pozatvarali u kuce kad videli gorile. Bas cudan san.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!