[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1120971#p1120971]Rei napisao:[/url]Koliko vam je teshko da izgovorite tu rech? Da priznate da niste bili u pravu?
Da li smatrate da izvinjavanjem krshite principe iza kojih stojite?
Da li izvinjenje predstavlja slabost karaktera da se izbori sa situacijom, ili pak jedan zreo chin na koji bi trebalo biti ponosan?
Ochekujete li da je izvinjenje obostrano jer je za konflikt pa i za pomirenje ipak potrebno dvoje?
nije mi teško. izvinim se kad pogrešim. izvinjavala sam se i kad nisam bila kriva, a došlo je do konflikta sa nekim ko mi je drag, čisto da razrešimo to na lep način, tj. da bi došlo do razrešavanja
ne smatram. stojim do onoga što kažem/uradim ako mislim da je ispravno, kakav god ishod toga bio. ako shvatim da nisam u pravu ili mi neko ukaže na to, naravno da ću prihvatiti grešku i izviniti se
zrelost definitifvno. mada ne osećam se ponosno, osećam se fer.
ne očekujem, preterivala sam dosta puta i krivica je bila samo moja, dakle na meni je bilo da se izvinim. očekujem priliku za objašnjenje, ali i ako je ne dobijem, znam da sam uradila šta sam mogla, da sam se izvinila i pokušala da ispravim grešku i mirna sam.