Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lejla88
Svakoj zrleoj i samosvesnoj licnosti ne bi trebalo da predstavlja problem da se izvini. Pre svega shvatiti svoju gresku,a potom je i priznati je vrlina svake zrele osobe i ne mislim da se time rusi bilo kakav princip ( eto znam da sam pogresio, ali necu namerno da se izvinem - detinjasto ). No, ogradjujem se od usiljenih - ljigavih izvinjenja iz kojih se prosto vidi povrsnost i uliznistvo, ali ono pravo iskreno je uvek vredno ( pod uslovom da i delo prati to sto se izgovori )
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365832#p2365832]str00ja napisao:[/url]Nimalo mi ne pada tešo da se izvinim. Čim shvatim da sam pogrešio, odmah se izvinim osobi i skoro uvek zaista tako i mislim.
:up:
ni meni nije tešo :awesome:
a volim i da se izvinem :awesome:

JA SE BRE IZVINJAVAM PO PREVOZIMA I KLUBOVIMA EEEJ, JA DOĐEM I PITAM ''JEL PROBLEM DA STANEM OVDE AKO JE; IZVINTE MOLIM VAS'' EEEj
ma ko još to radi.
MACA
By Kragi
Nemam problem ni da uradim bilo sta sto bi doticna osoba trazila od mene (u granici zdravog razuma) kako bih joj pokazao da mi je zao i stalo do nje/njega.
Ovo ja sad kao zamisljam da sam uradio bas nesto lose. :D
Korisnikov avatar
By Denni85
S obzirom da sam pragmatican covek, nije mi tesko izgovoriti tu rec "izvini". Izgovorim je uvek kada vidim da je bolje to nego da nastavim da srljam u provaliju, posebno ako smatram da sam "izvini" vise postignem nego da nastavim isterivati svoje.
Korisnikov avatar
By bern
...a kad vidim obu temu poželi da u nju turim legendarne stihove:

"Oprosti, izvini, jos sam onaj stari
dusa ce mi uvek biti u gitari
oprosti, izvini, u srcu mi mesta
za jos dva zivota i ljubavi dvesta"

copy/paste, btw, da se ogradim :krezavi:

ps
izvinjavam se ako sam ovo već pisao :awesome:

naklon & otpozdrav
Korisnikov avatar
By Alejandro
MDNA napisao: a volim i da se izvinem :awesome:.
Kad bi samo znao kako je ovo zvucalo. :P

Primetio sam da mi izvinjenja nista ne znace.
Svi ljudi grese, tacno.
I sam sam se ogresio o nekog i umeo sam da se izvinim.
Ali kada neko uradi nesto lose, pa se nakon toga izvini, sticem utisak kao da je rekao "E, znas sta, ja ti se izvinjavam zbog ovoga sto sam sad uradio, ali ja cu i dalje da radim stvari zbog kojih cu se izvinjavati".
Ako ti je zaista stalo i kajes se, pokazi to delima. Reci nemaju toliku vrednost.
Korisnikov avatar
By Madonna
objasni mi, stvarno nemam pojma na šta misliš :awesome:
Korisnikov avatar
By Madonna
znači treba da naglasim E u izvinem sledeći put, ok
znači LEVEL JASLICE
Korisnikov avatar
By Mia123
Nemam problem da se izvinim, imam problem sa tim što moja izvinjenja nemaju težinu, što mi se dovoljno često dešavalo da se izvinjavam zbog nečega, a da mi apsolutno nije žao.
Korisnikov avatar
By Alejandro
Jednom filologu to ume da stvori konfuziju, posto smo mi toliko opsednuti pravopisom, je l'? :mirnatetko:
MDNA napisao: a volim i da se izvinem :awesome:

JA SE BRE IZVINJAVAM PO PREVOZIMA I KLUBOVIMA EEEJ
A pogotovo kad u produzetku sledi kako taj neko voli da se izvine po autobusu i klubovima.
Sad, Izvini ako sam je nesto pogresno interpretirao, a pritom je bilo bez osnova. :P

Mia, upravo to! A kod mene je isti slucaj i kada se drugi izvine. Potpuno besmisleno.
Korisnikov avatar
By barni011
umem da kazem izvini i insistiram da mi se izvini
gledam da se klonim ljudi koji su preponosni i ne dozvolim da njihov teret ostane meni zapisan kao mentalna adresa.
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ponekad to i nema veze toliko s principima koliko s tim ko je zaista u pravu.
Principi su sinonim za ego.
Korisnikov avatar
By Darling
Ne znam zašto ljudi odvajaju princip i stav, jer su usko povezani. Ljudi bez stava, nisu ljudi, već beskičmenjaci. Jedno je biti principijelan, a drugo nedokazan.

Retko kada nisam u pravu, jer ništa ne tvrdim bez dobrih argumenata. Ako nisam sigurna u nešto, konsultujem se, niko se naučen nije rodio. Nisam ni svađalica, dakle, kažem šta imam i to je to. Histeriju ne podnosim, tako da neko samo šljagu može da dobije, ako ne ućuti...

Mogu da se izvinim, recimo ako sam neprimereno odreagovala na neku situaciju ili nešto tome slično.
Korisnikov avatar
By Taki
Nije mi teško da kažem tu reč. Izvinim se kad shvatim da nisam bila u pravu, ali to su retke situacije.
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam problema izviniti se, no to ne smatram krajem nego početkom priče. naime, ne zanimaju me (ni moja ni tuđa) formalna izvinjenja koja ne prati:
a) iskreno uviđanje zajeba
b) ispravka zajeba
c) nadoknada štete zbog zajeba ako ga se ne može ispraviti.

sažetije: jebeš izvinjenje bez iskupljenja.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Nije mi ploblem da kazem izvini,i misjim da to nije znak svabosti,i to jeste kvuc za vlata izlaza iz kofikta
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1120971#p1120971]Rei napisao:[/url]Koliko vam je teshko da izgovorite tu rech? Da priznate da niste bili u pravu?

Da li smatrate da izvinjavanjem krshite principe iza kojih stojite?

Da li izvinjenje predstavlja slabost karaktera da se izbori sa situacijom, ili pak jedan zreo chin na koji bi trebalo biti ponosan?

Ochekujete li da je izvinjenje obostrano jer je za konflikt pa i za pomirenje ipak potrebno dvoje?
nije mi teško. izvinim se kad pogrešim. izvinjavala sam se i kad nisam bila kriva, a došlo je do konflikta sa nekim ko mi je drag, čisto da razrešimo to na lep način, tj. da bi došlo do razrešavanja

ne smatram. stojim do onoga što kažem/uradim ako mislim da je ispravno, kakav god ishod toga bio. ako shvatim da nisam u pravu ili mi neko ukaže na to, naravno da ću prihvatiti grešku i izviniti se

zrelost definitifvno. mada ne osećam se ponosno, osećam se fer.

ne očekujem, preterivala sam dosta puta i krivica je bila samo moja, dakle na meni je bilo da se izvinim. očekujem priliku za objašnjenje, ali i ako je ne dobijem, znam da sam uradila šta sam mogla, da sam se izvinila i pokušala da ispravim grešku i mirna sam.
Korisnikov avatar
By bas bleu
nije mi tesko. i kazem. samo nekada nista sto se kaze i uradi ne moze da popravi stvari. uglavnom onda kada je najbitnije.
Korisnikov avatar
By Delerium
nije mi tesko da se izvinim kad nisam u pravu, mada mi ponekada bude tesko da priznam da nisam u pravu, ali ako se ne izvinim tog trenutka to uradim kasnije, nekad :D.
i smatram da je izvinjenje i priznati da nisi uvek u pravu jedan zreo i asertivan cin i da nema niceg loseg u tome. :sudija:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Nije mi nikako tesko da kazem izvini, cak cesto to kazem i kada nisam kriv da bih smirio situaciju.

Sto se ostalih pitanja tice, ne mislim da izvinjenje krsi principe, i da, smatram izvinjenje zrelim cinom. Postoje naravno situacije kada ne bih prvi to rekao, ali to su bas ekstremi.
Korisnikov avatar
By Katengl
Kako kad. Imam periode kada klinacki teram inat (sve redje, srecom), a imam i periode kada prihvatam i osecam odgovornost i za stvari koje nisu moja krivica i onda moze da me izmanipulise ko hoce i kako hoce, samo treba da zna gde da me cacne.
Korisnikov avatar
By hippo...
Teško..
Ali radim na tome. :saint2:

Mislim da je nezrelo da se sa nekim raspravljaš kad znaš da nisi u prvu. Treba priznati, i izviniti se ako si preterao u celoj toj situaciji.
Ja imam problem da se izvinim kad shavtim da nisam u pravu, ali otkad sam skapirala da imam taj problem pokušavam da ga rešim. Čini mi se da mi to baš pomaže u odnosima sa prijeteljima.
Korisnikov avatar
By gossip
kazem "izvini" kada je potrebno...ali znam da ta osoba od tog mog izvinjenja nema nista i umesto sto cu da se izvinjavam zilion puta,svojima akcijama cu joj pokazati da mi je zao i da se tako nesto vise nece dogoditi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!