Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
setih se jos ovoga...mnogi to vole ...kad kupujes rostilj na trafici pa ti on prospe neku ustajalu mesavinu zuckaste boje preko ustajale lepinje da omeksa, pa lepinju baci na mastan pleh i onda sa njom brise taj pleh...

ne znam jel ko jeo pljeskavicu kod Perpera na NBGD....otprilike tako to izgleda samo sto nije pleh nego se pece na zici
Korisnikov avatar
By starsailor
ih kada moze badi cake boss i cela ekipa, da rade bez rukavica pa jedna baba :P
Korisnikov avatar
By Blady
Upravo cackam nos dok citam ovu temu.
OT - gadljiva sam.
Korisnikov avatar
By Pipin
Nisam nešto naročito gadljiv. Dakako, postoje granice. One palačinke s flasterom bih odmah vratio i tražio nove. Sa sve skandalom na sav glas i pred svim gostima tipa, zar sledeći put mogu i prst da očekujem u porciji.
Doduše, moram reći da je klip iz uvodnog posta izbrisan, kao i Blentini kolačići. Možda bih nakon toga imao oštriji stav :-/
Kod mene postoji čitava istorija čudnih prehrambenih navika u familiji, pa je možda i to malo uticalo da nisam previše gadljiv. Ja kada sam bio klinac sa nekih 3-4 godine, imao sam fetiš na pomade, kremice i tako to. Al ne da se lickam, nego da ih lickam. Ne znam zašto, ti opojni mirisi su me neodoljivo vukli da ih okusim. A delikates mi je bila crna krema za cipele. Kad god ćale namaže cipele, obavezno ih stave negde na visoko da ja ne mogu do njih. Inače ih odma oližem. Kad dođemo kod babe i dede na selo, ja bih odmah trčao do njihovog bicikla. Imali su onaj starinski crni, koji je valjda zahtevao neku posebnu mast za lanac, koja je meni neodoljivo mirisala. Odmah bih turao prste u lanac i oblizivao. Bio je to samo jedan kraći period, posle me sve to prošlo.
Moju sestru od ujaka kada je bila tih mojih godina uopšte nisu smeli da vode na selo jedno vreme. Naime, primetili su da dok bi se druga deca igrala u dvorištu, ona bi tamo stalno nešto čačkala po travi. U početku se nisu uzbunjivali, igra se dete jelte, dok nisu shvatili da ona kupi sa zemlje osušena živinska govanca i gricka ih. Ko grisine jbt. Kažu da je najviše volela guščija :giggle: Njen brat je imao fetiš na malter sa zida. Čitavu vikendicu im izbušio prstićem i polizao taj pesak. Valjda nam falili neki vitamini. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
nisu vama falili vitamini nego nadzor :smeh:
Korisnikov avatar
By Pipin
Dobro de sad, pa nisam rekao da su nam pokušaji uspevali. Nadzor je bio KGBovski. Zato je odmah i primećeno.
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Nije to nista, dok sam pre nekoliko godina radio u jednoj privatnoj firmi nocne smene, odem oko 4h ujutru do obliznje pekare da kupim burek, a tamo igraju se mladi pekari, jedan qurcem sve udara po testu i plehovima a ovaj drugi sedi na dzaku brasna i smeje se i vice "Ala ce narodu biti slatko" ili tako nekako...od tada vise ne jedem hleb i ne kupujem po pekarama... :rida: :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
^ :love:

Ja bih baš zbog toga tu baš jeo... :krezavi:

Ne usuđujem se da čitam prethodne postove, gadljiv sam na mnoge stvari.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
pre par dana..

Radnik restorana "Sabvej" u Kolumbusu, američkoj državi Ohajo, priznao je da je stavljao svoj penis na hleb sendviča koji je pravio. Radnik je taj trenutak fotografisao i okačio na instagram.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!