Fizički podosta, a mentalno smo k'o nebo i zemlja, mada postoje određene (ali retke) sličnosti kad su u pitanju karakterne osobine nam.
Dok je ona dosta otvorena, ekstrovertna, vrlo prilagodljiva, i (za moj ukus) mnogo strpljiva, dobronamerna, tolerantna i promišljena u komunikaciji sa ljudima, a i uopšte u životu, ja ne mogu da kažem za sebe da posedujem te iste osobine, pogotovo ne otvorenost, strpljivost i tu njenu prilagodljivost. Na tome joj zavidim, ali je zbog tih osobina i poštujem.
Sličnosti ipak postoje kad je reč o mnogim stvarima koje oboje volimo i do kojih držimo, i iako smo dosta različiti k'o što rekoh, suštinski, isti principi i pogled na svet, kao i ideali u koje verujemo nam se apsolutno podudaraju, tako da i pored nekih naizgled nepomirljivih razlika, funkcionišemo i dopunjujemo se vrlo lepo. Neverovatno smo bliski od rođenja pa na ovamo i u našem odnosu nisu postojale ni najmanje trzavice, niti poteškoće.
Sve u svemu, jedna posebna i kvalitetna persona, koju je zadovoljstvo imati kraj sebe (za razliku od mene antihrista i džubreta, sa kojim mož' na kraj da izađe samo neko s toliko strpljenja i obzira, je l'
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
).