Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Fizicki dosta ispostavice se, iako su meni trebale godine da tu slicnost uocim. Ono, desavalo mi se da me sretnje njegov trener sa kojim je radio u teretani i da mi kaze: 'Jesmo li se dogovorili sta da jedes? Sto si opet smrsao?' :lol:
Da ne pricam da mi se po gradu javlja gomila ljudi koje nikad u zivotu nisam video, opet mesajuci me sa njim. Jos se zajebavamo da ce nekad neki tip da ga startuje umesto mene sto bi objektivno bilo realnije jer su se svi, ali svi, moji bivsi mnogo vise lozili na njega nego na mene :sigh:

Mentalno smo razliciti. On Lav ja Devica, ako je horoskop uopste bitan :D
Ali smo braca ;)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
totalna suprotnost. od izgleda do karaktera

on dosta krupniji, jedno vreme je imao oko 120kg, ja ne mogu ni 50 da nabacim. dotične tačke sa sportom nema, ja nema šta nisam trenirala. bio mirno dete, nikakva sranja nije pravio ništa, a ja nikako da se smirim. slabo se družio, čak i do dan danas sa 25 (valjda) god nije pomenuo ni jednu vezu nikavo veće prijateljstvo ništa, dok se ja uvek smucam negde sa nekim ili dolazi neko kod mene. a koliko više uči od mene, tek to, buf. što je on mojih godina znao ja neću za ceo život. muzika, interesovanja, pogledi na svet skroz suprotni

jedino zajedničko nam je što smo oboje znamo biti prilično emotivno zatvoreni po pitanju nekih stvari. e da, i inteligentni smo oboje, samo što on tu inteligenciju koristi a ja, pa ništa, lenja sam prokleta bila
By Sixto
Ni malo. Kao dupe i oko. Kanda od razlicitih roditelja pravljeni.
Korisnikov avatar
By Galadriel
:klavir: Nemamo ništa zajedničko i ne ličimo nimalo.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Fizički podosta, a mentalno smo k'o nebo i zemlja, mada postoje određene (ali retke) sličnosti kad su u pitanju karakterne osobine nam.
Dok je ona dosta otvorena, ekstrovertna, vrlo prilagodljiva, i (za moj ukus) mnogo strpljiva, dobronamerna, tolerantna i promišljena u komunikaciji sa ljudima, a i uopšte u životu, ja ne mogu da kažem za sebe da posedujem te iste osobine, pogotovo ne otvorenost, strpljivost i tu njenu prilagodljivost. Na tome joj zavidim, ali je zbog tih osobina i poštujem.
Sličnosti ipak postoje kad je reč o mnogim stvarima koje oboje volimo i do kojih držimo, i iako smo dosta različiti k'o što rekoh, suštinski, isti principi i pogled na svet, kao i ideali u koje verujemo nam se apsolutno podudaraju, tako da i pored nekih naizgled nepomirljivih razlika, funkcionišemo i dopunjujemo se vrlo lepo. Neverovatno smo bliski od rođenja pa na ovamo i u našem odnosu nisu postojale ni najmanje trzavice, niti poteškoće.
Sve u svemu, jedna posebna i kvalitetna persona, koju je zadovoljstvo imati kraj sebe (za razliku od mene antihrista i džubreta, sa kojim mož' na kraj da izađe samo neko s toliko strpljenja i obzira, je l' :lol: ).
Korisnikov avatar
By gossip
totalno smo razlicite osobe
ali se bez obzira na to super slazemo :love:
Korisnikov avatar
By badu
jedan je mačo, drugi je umjetnik. njih dvojica su nebo i zemlja.
ja sam negde između.
fizički - niđe veze.
nismo nešto preterano bliski ali i jesmo, na neki čudan, NAŠ način.
i super nam je.
ne može se to objasniti baš.

sa trećim nisam u kontaktu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nidje veze. ni boja ociju. nista. najveca slicnost nam je to sto nam je prvo slovo imena isto. jel se to racuna? :sveca:
Fizička sličnost brata i mene su rupice na licu kad se nasmijemo i duge trepavice.

Što se interesa tiče, mislim da ne dijelimo ni 2%.
To mi nekad bude jako žao jer mislim da je stvarno draga i dobra osoba i voljela bih s njim pričati o puno više toga. Unatoč (pre)velikim razlikama prilično se dobro slažemo i na neki način nadopunjujemo - on je fizikalac, a ja (kao) intelektualac. :D Ako išta, ja mogu pričati (i slušati) o onome što njega zanima.
Dakle, o motorima i bajkerskom stilu života. :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
na sestru licim, ali nismo toliko bliske kao sto bih volela, ali se postujemo i razumemo...
na brata ne licim, i ne slazemo se otkad je postao totalni papucar, nemamo nista zajednicko.......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!