Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Debele devojke su privlacnije od mrsavih, jer masivniji objekti imaju vecu privlacnu silu.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ovu pesmu volim

i tu bi se moje simpatisanje debelguzosti zavrsilo
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2122022#p2122022]Evdokija napisao:[/url]neki su na ovoj temi bas preterali prozivajuci debele ljude.
al dobro, to je odraz njihove kulture. anyway, ocigledno da svuda pa i na ovom forumu ima debelih dajte nemojte ih vredjati i zajebavati i onako vecini njih nije lako zbog svoje tezine.

sto se teme tice,
mogu da mi budu slatke, kao na pr ove iz spota sto je Orlando postavila.
Sve zavisi kako ko ume da iznese svoju debljinu(kao ova gore na pr)
Ako si ti siguran u sebe i samouveren i kad udjes u prostoriju gde sam ja, nema sanse prvo da primetim da je neko debeljuca vec njegov duh i pozitivnost.
imam jednu u okruzenju koja ima jedno +25kg ali koliko je ona slatka ja vama ne mogu da opisem :)
ovi koji ismevaju debele ljude, pretpostavljam da imaju savrsenu gradju, super- sexy telo, sve simetrije na nivou, prelepo lice a pritom se i bave modelingom pa se usudjuju osudjivati nekog zbog viska kilograma.. :calista:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ovo sam verovatno već napisao, al me mrzi da proveravam. Pričao ja sa drugaricom o tome kakve devojke su joj privlačne, i rekla je da nema neki posebna tip, samo joj je bitno da nije debela. Dakle sve može da prođe, ali debljina jok. Pa eto obe veze joj bejahu sa debelim devojkama, i sada je u vezi sa debelom devojkom. Ah predrasude :love:
Primijetila sam da je sasvim legitimno reći da ti se ne sviđaju glupe osobe i da želiš nekoga na visokom intelektualnom nivou s kim možeš pričati, ali kad kažeš da ti se sviđaju lijepe i skladno građene osobe ("manekenski" tipovi), onda si odjednom površan, plitak i ostali krasni epiteti. :lol:

Ljudi imaju potpuno pravo da ih sexualno privlači i odbija bilo što.
Kad bolje razmislim, moje partnerice su bile po mnogočemu različite, ali niti jedna nije imala ni gram sala viška. :D

Slažem se s onim da je najbitnije kako tko nosi svoje tijelo i kako se u istom osjeća, ali činjenice jest da su me uvijek seksualno privlačile mršavije i skladno građene žene. :D

Otkad sam se sama uprasila, nisam si više autoerotična. Oh, the pain, THE PAIN. :drama:
By space_oddity
Meni je muka od ovog gađenja prema "debelim devojkama".

A da ne pričam o tome koliko je uopšte percepcija debljine otišla u kurac...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524907#p2524907]Aven napisao:[/url]ali kad kažeš da ti se sviđaju lijepe i skladno građene osobe ("manekenski" tipovi),

privlačile mršavije i skladno građene žene. :D

:
Ja nemam problem sa tim da se nekome svidja vanzemaljac - ali mozda je taj "problem" o kome pricas zbog toga sto nekako (npr u ovom postu) kao da impliciras, ne jednom, da se skladna gradja vezuje za manekenski mrsavi tip. As in, kao da ljudi koji nisu manekenski mrsavi (i imaju gram sala za razliku od tvojih bivsih partnerki) ne mogu da imaju taj epitet skladne gradje. Ako tako mislis, to je pak stvar IMHO a ne cinjenice :). Ja mislim da mogu biti jako skladno gradjene osobe koje su osobe normalnog BMI-a, jako neskladno osobe koje su mrsave, isto tako da budu totalno neskladne osobe normalnog BMI-a itd itd ....skladnost je cesto totalno nevezana za kilograme.

Samo kazem kako moze da se cita, that's all.
Korisnikov avatar
By gossip
hahha sad sam shvatio da u periodu kada sam mislio da sam bisexual i kada sam date-ovao devojke...vecina njih su imale....pa malo jacu gradju... :D
Kako si uspjela iskopati post napisan prije godinu i pol? :D
Postoji li neki dublji motiv? :serlok:
Ja mislim da mogu biti jako skladno gradjene osobe koje su osobe normalnog BMI-a, jako neskladno osobe koje su mrsave, isto tako da budu totalno neskladne osobe normalnog BMI-a itd itd ....skladnost je cesto totalno nevezana za kilograme.
Djelomično se slažem. Ne slažem se da je totalno nevezana uz kilograme, jer svaki ekstrem u jednom ili drugom smjeru djeluje fizički neskladno, a o zdravstvenim implikacijama da ne pričamo.
Dok god varira negdje oko normalnog BMI-a (cca 10 kg gore/dolje) vjerujem da može izgledati skladno ukoliko osoba 'drži do sebe'.

Ono što sam tada vjerojatno pokušavala reći jest da me više privlače ove kojima ide malo prema "dolje". No unazad godinu dana privukle su me dvije osobe kojima je išao prema "gore". :D

Kako se ja mijenjam, ponajprije iznutra, vjerojatno se mijenja i moja percepcija privlačnog i lijepog.

Neobično mi se referirati na postove od kojih je prošlo toliko vremena jer se moram vratiti u tadašnji 'mood'. :)
Samo kazem kako moze da se cita, that's all.
Jasno. Sve je u očima onog koji čita i gleda. Pa tako i percepcija "skladosti". Ipak, o nekim tehničkim stvarima je potrebno donijeti konsenzus. Primjerice, o tome što podrazumijevamo pod 'normalan BMI'.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, da, mislila sam da se razumemo da ne mislim na ekstreme u jednom ili drugom pravcu, naravno da ne moze postojati sklad tu.

Pa post ti je na poslednjoj strani na temi koja je danas dignuta, nisam nist morala da kopati :lol:

Eto vis, da, kako se ljudi menjaju ... sem ako nisi ja izgleda, posto 90 odsto postova da mi citiras od pre 2, 3,5, godina, misljenje bi mi malo (ako uopste) variralo.
Korisnikov avatar
By IriS
kako se to kod mene menja...juju
kod mene je stvar osobe...da li će me privući ili ne. msm da težina i sve što se toga tiče nema ama baš nikakve veze (sem ako nije neki ekstrem u pitanju)
suštinski, mislim da me mnoooogo više privlači kad ljulja nego kad žulja :D zato što sam komformista :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673651#p2673651]Hys. napisao:[/url]
Eto vis, da, kako se ljudi menjaju ... sem ako nisi ja izgleda, posto 90 odsto postova da mi citiras od pre 2, 3,5, godina, misljenje bi mi malo (ako uopste) variralo.
Meni se čini da sam se nakon tridesete više promijenila i učestalije izlazim iz svoje comfort zone nego što sam u svim prethodnim godinama. Pripisala bih to utjecaju poticajnih ljudi među kojima se krećem, novim spoznajama, životnom iskustvu i zrelijim godinama. :)

Ne analiziram više zašto mi se netko svidio. Nema mi smisla jer uvijek postoji taj X faktor.
Osim toga, uviđam da je fizička komponenta kod žena pala u neki drugi plan.
Korisnikov avatar
By Hys.
ne znam da li si naknadno dodala, pre ce biti da ja nisam videla, ono za BMI - zna se sta je normalan (zdrav BMI), utvrdjeno je zdravstvenom praksom i stoji i u protokolima i vodicima WHO. Naravno da zavisi od gradje, ali to je za sada najbolja i najcesca odrednica koju koriste strucnjaci i strucnjakinje, za prvo "skeniranje" stanja a da ga mozemo i mi lako odrediti.
Korisnikov avatar
By Macan86
mani je nekako najlepše da vidim devojku koja ima zdravu kilažu i koja nije mršava ni debela,al su mi i krupnije lepe...nekako mi deluje mnogo lepše kad ima malo više oko kukova nego kad je ravna...A i punije devojke skoro pa obavezno imaju veće grudi :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673789#p2673789]marrinija napisao:[/url]isto koliko i mrsave, uskih/sirokih kukova/ramena, velikih/malih grudi itd
E tako i ja. Fizicki izgled mi je uvek bio u nekom drugom planu, naravno da treba da mi osoba bude simpaticna fizicki, ali to ni ne primetim ako ne zraci overol simpaticnoscu. Ne mogu skoro nijednu zajednicku (fizicku) varijablu da nadjem medju osobama sa kojima sam bila u vezi, sem sirokih ramena.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!