Kako si uspjela iskopati post napisan prije godinu i pol?
Postoji li neki dublji motiv?
Ja mislim da mogu biti jako skladno gradjene osobe koje su osobe normalnog BMI-a, jako neskladno osobe koje su mrsave, isto tako da budu totalno neskladne osobe normalnog BMI-a itd itd ....skladnost je cesto totalno nevezana za kilograme.
Djelomično se slažem. Ne slažem se da je totalno nevezana uz kilograme, jer svaki ekstrem u jednom ili drugom smjeru djeluje fizički neskladno, a o zdravstvenim implikacijama da ne pričamo.
Dok god varira negdje oko normalnog BMI-a (cca 10 kg gore/dolje) vjerujem da može izgledati skladno ukoliko osoba 'drži do sebe'.
Ono što sam tada vjerojatno pokušavala reći jest da me više privlače ove kojima ide malo prema "dolje". No unazad godinu dana privukle su me dvije osobe kojima je išao prema "gore".
Kako se ja mijenjam, ponajprije iznutra, vjerojatno se mijenja i moja percepcija privlačnog i lijepog.
Neobično mi se referirati na postove od kojih je prošlo toliko vremena jer se moram vratiti u tadašnji 'mood'.
Samo kazem kako moze da se cita, that's all.
Jasno. Sve je u očima onog koji čita i gleda. Pa tako i percepcija "skladosti". Ipak, o nekim tehničkim stvarima je potrebno donijeti konsenzus. Primjerice, o tome što podrazumijevamo pod 'normalan BMI'.