Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mean95
sanjao sam da sam na nekoj kucici na drvetu, drvo je bilo izuzetno visoko a ta kucica je zapravo bila od stakla, kao neka staklena kugla...i onda sam sa te visine gledao kako napolje pada kise i duva neki tornado i kao hteo sam da se pokrijem nekim cebetom ali nisam mogao da ga nadjem...
Korisnikov avatar
By deran
da sam umro-zapravo, čekao da umrem...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao da sam sa gossipom otišao u neki klub i tamo su počela da ga muvaju dvojica :p

A i sanjao kako moram da odvedem neku klinku negde i jedino što sam zapamtio jeste da je stanica na kojoj smo silazili bila na malom ostrvcu u sred reke :s Doduše reka je bila plitka sa jedne strane i mogla je da se pregazi bez problema.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sanjao sam da mi je baka se vratila nekako u život. :nerd: Cijeli san me podsjetio na onu sranjsku sagu Days of our lives koja niti nije sf a neki lik umre pa se nakon par sezona vrati tek tak među žive ljude. <3
Korisnikov avatar
By gossip
nekako mi je logicno da se svaki club napuni cim mi udjemo u njega ;)
Korisnikov avatar
By TauCeti
Sanjao sam da sanjam (!) da sam u nekom horor filmu, u kom živim u kući sa još nekih petoro, šestoro ljudi, a jedan od njih je prerušeni vanzemaljac koji polako jede jednog po jednog ukućanina, i to samo ja provaljujem. I znam da će na kraju pojesti i mene, i da ako umrem u snu, umreću stvarno, pa moram da se probudim iz sna, da bih na internetu našao kako se taj horor film završava, kako bih mogao ponovo da zaspim i preživim to i spasem ostale ukućane. No, ne uspevam da se probudim, i moram nešto da smislim da ubijem tog vanzemaljca, i to na kraju uspeva meni i jednoj devojci koja tu živi, tako što mu bacimo kamen na glavu da ga onesvesti, a jedini način da ga stvarno ubijemo jeste da mu oglođemo sve meso sa kostiju. Am I fucked up or am I fucked up? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pre neki dan sam sanjao nešto u fazonu ljubavne komedije, sa Jennifer Lopez. Glavni lik sam bio ja, ili makar psihički ja, dok fizički ne znam tačno ko, ali neki str8 muškarac koji je flertovao i ljubio se sa J. Lo. Lokacije su bile egzotične, u nekoj tropskoj metropoli kraj okeana. Što je najčudnije, lokacije su mi naizgled poznate, kao da sam ih već video, i to mislim u nekom od prethodnih snova.

Više sam uživao kada sam sanjao da sam str8 devojka... jednostavno se ne palim na žene, nikako.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
našla sam nekog vučjaka ispred kuće i krenuli smo na cecin koncert i ćale se zato nadrkao i okačio ogroman plakat na kuću i autovao me celom komšiluku. još sam se i upiškila na putu do kuće

između ostalog
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Zaboravih da ti napisem 'vamo, sanjah te pre neki dan :kesa:

Bokte sta smo radile, sramota me je :kesa:
Korisnikov avatar
By Madonna
ponovo sam počeo da sanjam tj. da se sećam snova :love: svašta sam sanjao u ovih par dana
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:drama:

sanjala sam da mi keva trazi da se odreknem svog prezimena. pa ja necu, pa svadja, pa ona baci predlog da se udam za nekog iz Paracina ( :wtf: ) posto tamo nikoga ne poznajem ( :wtf: ) . tata krece da se dere na nju da je to njegovo prezime i da ne moge kome se kako cefne da ga se odrekne i tu se trgnem i probudim.

opet se uspavam i opet sanjam -.-

pa onda sanjam kako sa devojkom izlazimo na neki splav, i na ulazu naletimo na moju bivsu i moju bivsu drugaricu, koje su par. i ja se tu sa njima na ulazu nesto svadjam, bivsa se onesvesti i ja je na rukama nosim negde, a kisa lije.
ona se oporavi i ode, a dodje da me tesi neka devojka.. krene da me poljubi, a ja joj kazem "ne mogu, zaljubljena sam". i ona mi kaze: "ona ti stvarno nije trebala" :wtf:

znaci, pametnija sam kad ne sanjam
By alibandu
Da me je jedan lik sa faksa dovezao kolima na kosarkaski teren,da je malo igrao sa nekom grupicom koji su njegovi drugovi pa kada su uvideli moju "zensku stranu" gadjali su me loptom jako,on me je odbranio i napustio drugove..zajedno smo kolima otisli u nepoznatom pravcu.A lep je decko. :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
pa, sanjala sam.. svašta. roadtrip sa nekim logičnim ljudima, ali i sa nekim ljudima za koje nemam pojma odakle u toj kombinaciji.
Korisnikov avatar
By spliff
sanjao sam da se slikam sa beyonce na nekom aerodromu
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjala sam se kako sam se autovala roditeljima... I oni su me se tada odrekli.. Nakon toga sam lutala (i kao da je proslo neko duze vreme) i odjednom sam se nasla u nekoj kafani.. (one starinske kafane)
Nesto jako lose mi se tu desilo, a za to su saznali svi.. (da ne kazem cela zemlja)
Za to su moji roditelji sasvim slucajno saznali i videli su kroz sta sve prolazim... Pronasli su me negde u snegu, zagrlili me i rekli da me prihvataju skroz i da su mnogo pogresili.. Tada su mi obecali da ce se boriti za moju slobodu..
I tu se san zavrsava.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Cudi me da nisi mene sanjala :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519510#p2519510]Over_the_rainbow napisao:[/url]Sanjala sam se kako sam se autovala roditeljima... I oni su me se tada odrekli.. Nakon toga sam lutala (i kao da je proslo neko duze vreme) i odjednom sam se nasla u nekoj kafani.. (one starinske kafane)
Nesto jako lose mi se tu desilo, a za to su saznali svi.. (da ne kazem cela zemlja)
Za to su moji roditelji sasvim slucajno saznali i videli su kroz sta sve prolazim... Pronasli su me negde u snegu, zagrlili me i rekli da me prihvataju skroz i da su mnogo pogresili.. Tada su mi obecali da ce se boriti za moju slobodu..
I tu se san zavrsava.. :sigh:
Oči mi zasuzile :rida:
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!