Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Još uvek sam pod utiskom sna koji se graničio sa "X files". :nerd:

Sanjao sam da sam se zaljubio u nekog Poljaka. :lol: I tako ja okrenem za Poljsku, stignem u Varšavu, razgledao grad i obilazio znamenitosti. Taman kada sam se trebao naći sa tim tipom lokacija sna se odjednom prebaci na neku planinčugu. I zabasam tako u neko mesto tu i oni mi kažu da sam na Visokim Tatrama. To sam baš zapamtio. Tu sam se negde i probudio. A ceo san je odisao nekom čudnom atmosferom, realističnom.

I hajde da proverim na netu gde su stvarno Visoke Tatre, pošto znam da ta planina postoji, samo ne znam tačno gde. Deo Visokih Tatri je stvarno u Poljskoj.
Podsvest je čudo! :wow:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja sam sanjao duge... Mnogo duga. Nemam pojma koji je bio kontekst sna, ali se sećam duga :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da trazim onu epizodu frendsa za koju sam tripovala u snu da se zove the way we were; ona sbbkbb epizoda, i ne mogu da nadjem, naravno.

Bas sam imala uzbudljiv san :drama:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Evo šta kaže sanovnik.org
DUGA NA NEBU
Uspjesi na poslu, promjene na bolje

Yaaaay!

A za tebe ouva:
ZVJEZDE
Mnogo zvjezda: veliko nasljedstvo; pad zvjezde vidjeti: iznenadna sreća; jasno zvjezdano nebo: radost; zvjezde djelimično pod oblacima: žalost
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Znaci da cu dobiti nasledstvo sto ce prouzrokovati veliku srecu, na opstu radost jer cu to podeliti sa nekim ljudima? :wundy:
:lol:
Korisnikov avatar
By Torry
sa drugaricama sam krenula u neciju vikendicu u Ivanjicu, pa sam se naknadno setila da nemam kljuc, stale usput da telefoniram (kao da nemam mob vec moram sa govornice) drugara da vidim kako mozemo tamo da udjemo, a u medjuvremenu neki likovi nas jure i hoce da nas kidnapuju

jel ovo film ili san?
Korisnikov avatar
By Mars
Sanjao sam da sam u Vatikanu, da ručam sa pokojnim papom Jovanom Pavlom II...gledam Trg iz potpuno drugog ugla, polozaja (sa visine!), napolju sunce, Rim...unutra vec standardna raskos, on ljubazan...

Odusevljen sam.
Korisnikov avatar
By Pauceti
sanjao sam da sam popio mesec maj iz case, bio mlak :eifranloo:
Korisnikov avatar
By bothways
Sanjao sam zaplet za seriju koju bih gledao.

A onda sam sanjao da sam išao negde i prišao dvojici ljudi, od kojih je jedan moj drug, a drugi Popaj, gde me je Popaj za nešto pohvalio, and I was like "WTF?"
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne znam al znam da je ovo prva noc u poslednjih nedelju dana da ne sanjam cigare :awesome:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjala prabaku kako mi sprema domacu pogacu.. Vise puta je razvijala, stavila da pece, pa kad izvadi - ono ne valja, pa baci, pa opet od pocetka, zbog mene.. A onda bi otvorila staru vitrinu u cijem izlogu je stajala fotografija pradede, uzela bi kesu i dala bi mi nekoliko naopolitanki pre nego sto ispece pogacu, da se zasladim.
Bas kako je pamtim, nasmejana, vedra, sredjena. Nazalost, ne secam se nicega sta je pricala u snu. :sigh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Huh, sanjao pokojnu drugaricu, kao nije više mrtva, i sa njom idem negde kolima, ali prebrzo uleti u neku krivinu i tu nas zaustavi policija. I tu počeli meni da tovare neke nebuloze, kako sam kriminalac, pa me pitaju da li je istina da sam pre dve godine nabavio kostursku glavu od drugarice sa Mirijeva?! Ja naravno nemam pojma o čemu pričaju, sve poričem i odrede oni meni kaznu.... Moram da budem kondukter u GSP-u. Igrom slučaja se potrefilo da sa mnom, takođe po kazni kondukterišu jedan random lik kojeg u životu nisam video i gossipboy8989. Trebalo je da radimo na početnoj stanici 95 na Novom Beogradu. Gossip i taj random lik su ušli u bus, a ja sam ih sav ponosan bojkotovao jer sam protiv bus plusa :D. Kada su završili, odemo u neki kafić/piceriju i tamo zateknem dve drugarice lece. Nešto malo pričamo, gossip kaže kako mora da ide na posao i napusti nas. Onaj random lik naruči neku picu ali je bio neki popust ako se poruče dve i reko ajd i ja da poručim sa njim. Jeli mi, ove dve drugarice otišle, pa pitam koliko treba da se plati, kaže radnica 60 €. Znači na pamet mi nije palo da platim picu preko 6000 dinara i odjednom sam kao tržišna inspekcija i napadnem ih što naplaćuju u evrima, a jedini zakonit način plaćanja je u dinarima. Tu su devojke premrle od straha, i kao, pitanje je da li mogu nekako da regulišu to bez pisanja kazne. Jedna prokomentariše kako su joj mnogo simpatične bile one dve lezbejke sa malom devojčicom (koju ja btw nisam video), na šta ih pitam da li su oni gej frendli? Reče da je celi Lion gej frendli. Pojma nemam šta je Lion, to bi trebalo da bude ta cela oblast sa kafićima. Pitam onog random lika oće li nešto da pije, on reče neku rakiju, tipa Zozovaču ili tako nešto, sipaše mu i napustili smo objekat. Tu se i probudih... Od kriminalca, preko konduktera pa do tržišnog inspektora. Sounds legit for Serbia :lol:
Korisnikov avatar
By mean95
sanjao sam neki potok i u njemu zabe i kao bezao sam od njih zato sto ih mrzim ali stalno sam padao i one su me dodirivale ughhh :S grozno!
Korisnikov avatar
By acid drop
kao u nekom hotelu, žena moja, ne znam ni ko mi je žena, ne rade liftovi, ukleti hodnici, x-files bube, drž' ne daj, ranjena sam, bježimo, svašta nešto.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjala sam da moj brat na faksu ima predmet "srpski jezik i knjizevnost" i da mu predaje majka mog najboljeg druga i kako se on vratio sa faksa pa smo otisli u pozoriste u gradu (a mi ni nemamo pozoriste), pa smo pri povratku, kada mi je pricao ovo za faks, sreli jednu profesorku koja me izludjuje, pa sa njom i nekim meni nepoznatim devojkama otisli u neki fensi restoran na veceru. :smirk: Tu su me stavili da sedim do profesorke i podelili su nam one narukvice koje svetle u mraku.
I onda se probudih. :smirk:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509632#p2509632]mOwbid napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509490#p2509490]HalfJack napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507234#p2507234]mOwbid napisao:[/url]joj boze, sramota me da kazem :facepalm:
SVE NAM RECI!
pusila sam kurac.

kraljice :radosnice:

ot:

evo sta previse foruma ucini pred spavanje:

Sanjala sam da citam novine i vidim sliku naseg Marsa; fotka pocinje da se pomera i ja pokazem scout - vidi Mars me je video :)! I onda sam odjednom pored Marsa koji ceka ispred bolnice da mu se sestra porodi /ne znam da li Mars ima sestru, ako sam i znala, ne secam se :nerd:/.

Sestra zapravo nije mogla lako da ostane trudna i valjda je ostala trudna /dal nije imala sa kim il fizicki, al mislim da nije imala sa kim/ tako sto je joj je Mars nasao nekog Nemanju iz Krusevca da joj napravi dete.

Odjednom smo ispred bioskopa i Marsova sestra me pita ko je napravio enterijer, a ja joj kazem Nemanja iz Krusevca. Dolazi kod brata i to mu kaze, a on joj kaze - sta verujes svemu sto ti se kaze.

I onda ja jer mi je nje zao, udjem u lucidni san i dok ulazimo u bioskop napravim da bude sve namesteno kao iznenadjenje od tog Nemanju za nju, neki sto, cvece, itd itd.

u svakom slucaju:

:wtf:
Korisnikov avatar
By Torry
kako sam u bivsoj firmi i ona koju bih rado zlostavljala :sweet: me pita (kao i svaki put kada zaista odem tamo) : Pa D...... mogla bi da se javis kad dodjes, na sta joj ja ladno kazem : sta te boli kurac

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507710#p2507710]Over_the_rainbow napisao:[/url]Sanjala prabaku kako mi sprema domacu pogacu.. Vise puta je razvijala, stavila da pece, pa kad izvadi - ono ne valja, pa baci, pa opet od pocetka, zbog mene.. A onda bi otvorila staru vitrinu u cijem izlogu je stajala fotografija pradede, uzela bi kesu i dala bi mi nekoliko naopolitanki pre nego sto ispece pogacu, da se zasladim.
Bas kako je pamtim, nasmejana, vedra, sredjena. Nazalost, ne secam se nicega sta je pricala u snu. :sigh:
Ovo, samo sto me je (dok se pogaca pekla) odvela u bastu pored kuce, gde sam ja jedan deo zalivala, a ona je okopavala. Kada smo to zavrsile i izasle, ona mi je nabrala jagode ciji tragovi su mi onako, kao detetu, svuda ostajali oko usana, pa smo se vratili u kucu, a ja sam je po ko zna koji put pitala da mi prica o tome kako je pokojni pradeda ulovio jelena (ili je ono ipak bila neka druga zivotinja? ne secam se) cija je glava kao trofej stojala u hodniku.
I miss her.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!