Huh, sanjao pokojnu drugaricu, kao nije više mrtva, i sa njom idem negde kolima, ali prebrzo uleti u neku krivinu i tu nas zaustavi policija. I tu počeli meni da tovare neke nebuloze, kako sam kriminalac, pa me pitaju da li je istina da sam pre dve godine nabavio kostursku glavu od drugarice sa Mirijeva?! Ja naravno nemam pojma o čemu pričaju, sve poričem i odrede oni meni kaznu.... Moram da budem kondukter u GSP-u. Igrom slučaja se potrefilo da sa mnom, takođe po kazni kondukterišu jedan random lik kojeg u životu nisam video i gossipboy8989. Trebalo je da radimo na početnoj stanici 95 na Novom Beogradu. Gossip i taj random lik su ušli u bus, a ja sam ih sav ponosan bojkotovao jer sam protiv bus plusa
. Kada su završili, odemo u neki kafić/piceriju i tamo zateknem dve drugarice lece. Nešto malo pričamo, gossip kaže kako mora da ide na posao i napusti nas. Onaj random lik naruči neku picu ali je bio neki popust ako se poruče dve i reko ajd i ja da poručim sa njim. Jeli mi, ove dve drugarice otišle, pa pitam koliko treba da se plati, kaže radnica 60 €. Znači na pamet mi nije palo da platim picu preko 6000 dinara i odjednom sam kao tržišna inspekcija i napadnem ih što naplaćuju u evrima, a jedini zakonit način plaćanja je u dinarima. Tu su devojke premrle od straha, i kao, pitanje je da li mogu nekako da regulišu to bez pisanja kazne. Jedna prokomentariše kako su joj mnogo simpatične bile one dve lezbejke sa malom devojčicom (koju ja btw nisam video), na šta ih pitam da li su oni gej frendli? Reče da je celi Lion gej frendli. Pojma nemam šta je Lion, to bi trebalo da bude ta cela oblast sa kafićima. Pitam onog random lika oće li nešto da pije, on reče neku rakiju, tipa Zozovaču ili tako nešto, sipaše mu i napustili smo objekat. Tu se i probudih... Od kriminalca, preko konduktera pa do tržišnog inspektora. Sounds legit for Serbia