- 13 Nov 2012, 02:14
Pa nemam ništa protiv toga da mi ono za izmet i ostalo govoriš, ako je tačno (nisam upućena).
ali inače, i ti to isto jedeš, zar ne?
Ja se ne bojim istine.
Kao što znam i da su jaja ekvivalent menstruaciji kod ljudi, pa ih konzumiram kroz testo i ko zna šta, makar zasad.
A sad se podsetih i šta sam to napisala o leševima
) pa ne vidim da je iko mrdnuo prstom povodom toga.
U krajnjem slučaju, hajde i neka ovo bude tema gde će ljudi da pišu kako je zlo biti veg*n i tako to. Ja umem argumentovano da odgovorim na takve stvari i ne potresaju me, zato što sam spokojna i zadovoljna svojim izborom. Razlog zašto sam se bunila je taj što to kvari preglednost teme o receptima. Ali dobro, so be it, neka ovo bude još jedna tema za diskusiju veg*n ishrane/načina života.
---
@Vegeta: ja iovako ne solim hranu, tj. jako retko to činim.![:)](./images/smilies/smile.gif)
Ja nisam ono zamislila kao paštetu. Zvuči zanimljivo, probala bih iz znatiželje da vidim kako će ispasti, pa ću verovatno smanjiti količinu za početak. Hvala ti!
![:smeh:](./images/smilies/smeh.gif)
Ja se ne bojim istine.
Kao što znam i da su jaja ekvivalent menstruaciji kod ljudi, pa ih konzumiram kroz testo i ko zna šta, makar zasad.
A sad se podsetih i šta sam to napisala o leševima
što uključuje i emulgatore i slične stvari dobijene iz životinjskih leševa, kao npr. želatin, a ne samo mesoNa ovom forumu postoje mnogo gore prozivke (ovo čak NIJE NI PROZIVKA, već bez uvijanja napisana ogoljena činjenica koja eto nekoga pogađa
![:facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
U krajnjem slučaju, hajde i neka ovo bude tema gde će ljudi da pišu kako je zlo biti veg*n i tako to. Ja umem argumentovano da odgovorim na takve stvari i ne potresaju me, zato što sam spokojna i zadovoljna svojim izborom. Razlog zašto sam se bunila je taj što to kvari preglednost teme o receptima. Ali dobro, so be it, neka ovo bude još jedna tema za diskusiju veg*n ishrane/načina života.
![:krava:](./images/smilies/cow.gif)
---
@Vegeta: ja iovako ne solim hranu, tj. jako retko to činim.
![:)](./images/smilies/smile.gif)
Ja nisam ono zamislila kao paštetu. Zvuči zanimljivo, probala bih iz znatiželje da vidim kako će ispasti, pa ću verovatno smanjiti količinu za početak. Hvala ti!