Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Kada sam dosao kuci kod mojih sa deckom, red je bio da odem i do brace. Lepo smo pozvonili cao, cao lepo nas docekali, cak je brat otvorio i flasu pica sto je kupio u Grckoj. Sto je za mene bilo iznenadjenje, nazdravili posle je sve bilo opusteno. Mozda je bratu trebalo pice da se opusti. :lol: Posle je bilo, o pa ti si frizer, ajde da nas sisas i tako covek osisa celu familiju. Grebatorska neka familija. :smeh: Hteli oni da plate, a on veli pa nasi smo, mada znali su oni da ce dobiti sisanje za dzabe. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Oko podne sam se autovao sestri.

Iako sam očekivao pozlitivnu reakciju, i dalje sam u pozitivnom šoku i pod utiskom.
Ovako je bilo:

Posle dužeg uvoda kažem ja njoj da sam gej i da ako joj smeta da mi kaže odma’ i da hoću da znam na čemu sam.

Kad kaže ona:... Ti si idiot... Ti misliš da te ja ne bih podržala, pa šta god da je? Hm... Nisam znala da me uopšte ne poznaješ...
Ja: Pa, ne znam... Znaš kako...
Ona: Predpostavljala sam ja to čoveče... Samo nisam htela da vršim pritisak na tebe... Ja sam izbegavala da potežem to pitanje, da se ti ne bi osećao neprijatno. Ali sad ćeš lepo sve da mi ispričaš. :D Verovatno ima mnogo toga da se kaže...
Ja: I? Jesi šokirana?
Ona: Ne! To je za mene nešto skroz nebitno. To tebe određuje jednako kao npr. ono što voliš da čitaš ili koju boju kose imaš... Drago mi je što si KOOOONAČNO to rekao... Ne zbog mene, NEGO ZBOG TEBE!!! Tebi je sad dosta lakše, čoveče.
Ja: :shocked:
Ona: Pa, pored tolikih drugih stvari koje čovek može da poseduje, to je ništa. Ti si debil, pa znaš da ću te prihvatiti, svašta od tebe ...
Ja: Nego... Šta misliš, kako bi matorci reagovali? Da li i njima da kažem?
Ona: Ne još. Ima vremena... Ali treba da znaš, ti si NA PRVOM MESTU, ne matorci niti ne znam ni ja ko... Imaš moju punu podršku u svemu...
Na kraju se i našalila, pitala me: „Onaj lik sa kojim se vucaraš non-stop, i predstavljaš mi ga k’o ortaka, to ti je dečko, aaaaa?“
Reko: „Pa, znaš, kako... Jeste... :lol:
Ona: „Đuuubre jedno, a meni se baš dopao, sad tek vidim da je zauzet!!! :smeh:

Ovo mi je bilo najvažnije autovanje. Do sada. Upravo je ovo ono što mi je bilo potrebno, sad imam veliki priliv pozitivne energije i ogroman priliv optimizma i super je što se jedna za mene vrlo važna stvar, ovako pozitivno završila.
I tako smo pričali od podne, pa sve do pre skoro sat vremena i bio je to divan razgovor... :)
By space_oddity
Baš mi je prijalo da čitam ovo! Drago mi je i zbog tebe i zbog sestre i, iako sam ja potpuno nebitna u toj priči, moram da priznam da je uticalo vrlo pozitivno i na moje raspoloženje. :)
Korisnikov avatar
By sort_of_me
@Dark Walker divno :love: baš mi drago zbog tebe :)

EDIT: on: jedinac sam :sigh:
Korisnikov avatar
By Sisorama
Imam samo jednu stariju švecu. Pošto smo od najranijeg detinjstva neverovatno bliski, znala je sve vreme. Zvanično je prva saznala pre jedno sedam-osam godina, pre roditelja. Prirodno nije bilo nikakvih problema, ona u sebi nema ni element homofobije, ni jednu jedinu ćeliju - prosto ima pravi odnos prema mom seksualnom opredeljenju kakav treba da se ima.
Dosta mi je olakšala odrastanje i sazrevanje, opet jer smo provodili dosta vremena zajedno i kretali se zajedno - branila me od opasnih ljudi, tukla ih, lobirala (i dan danas lobira), u svakom slučaju jedno vrlo saosećajno, dobrodušno, oštroumno, snažno i stabilno biće, po svemu suprotno od mene + imao sam dosta sreće što je ona u mom životu, te zbog toga nisam morao kroz mnogo štošta da prolazim sam (i uz nju znam da nikada i nisam sam).
Jedna od retkih stvari koje su moji luzeri od čestitih roditelja uspeli je što su nas naučili da budemo bliski i držimo se zajedno.
Korisnikov avatar
By bern
@Dark Walker
mnogo mi je drago što je tako lijepo prošlo! :)

ja nisam outovan bratu... biće to zanimljiv razgovor.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453751#p2453751]Ash Crimson napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453325#p2453325]Dark Walker napisao:[/url]Oko podne sam se autovao sestri.

[...]
Divno! :tapse: Videces, skroz je cudan osecaj na pocetku, treba malo vremena da se naviknes na tu slobodu pricanja o cemu god. :)
Vidiš, uopšte mi nije čudan osećaj, pričamo opušteno o svemu bez ikakvih problema i tenzija, kao da sam aut već godinama. :D
Nije da se hvalim, ali imam najbolju sestru!!! :smug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
Ha! U igri su vam sestre, sve dok ne dodjemo do moje! :smug:

:lol:

Inace, super Darky! :kolo:
Korisnikov avatar
By Darling
Moja sestra je možda tamo negde i sumnjala, ali sada i nema baš vremena da razmišlja o tome od sitne dečice. Svakako, nemam nameru da joj kažem, iz više razloga. :sudija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jedinica sam...but, braca od striceva znaju, sestre od ujaka... ne glumi mi se sa 30 godinica, kome se ne svidja, ko ih jebe...ne 'rane me, ne placaju mi racune, imam svoj lep i ispunjen zivot, ako nekome smeta ta mala stvar mene - fak of - big fak of :)
Mislim da je veoma bitna podrska brata i/ili sestre ukoliko je taj odnos iole blizak.
Pored podrske najboljeg prijatelja, najbitnija mi je i podrska brata. (cak su mi ovde roditelji vrlo zanemarljivi) Ali nazalost, ovu drugu podrsku jos uvek nemam. Brat zna za mene i nakon skoro 7 meseci, u par svadja mi je nabijao na nos to sto sam lezbejka, a pre toga, kada sam se autovala mojima i kada je pretilo da ispadne ogromno s*anje od svega toga, pa kada je bio neki pokusaj da se smire strasti i sve, on mi je samo prokomentarisao da je bolje da nisam to sto pricam i bio je spona preko koje smo komunicirali roditelji i ja nekoliko dana.
Nazalost, jos uvek nisam u situaciji kada mogu da otvoreno razgovaram samo sa njim i da vidim na cemu sam, ali to imam u planu.
Do tada se nadam da ce me u potpunosti prihvatiti, jer mi neverovatno mnogo znaci.
Korisnikov avatar
By gossip
been there
done that
i dobro je proslo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!