Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By icecream
Daklem, čitavo popodne lupam glavu za džaba oko gluposti i reših da podelim glupost sa vama. Zašto se na televiziji, novinama, bla bla bla... stalno pojavljuju ti pederčići kojima faca izgleda kao da je naduvena, da imaju neke podlive, kao da su sa operacijonog stola sisli pa su otečeni. Dakle kao da su od voska ili plastike. Naravno, serviraju to da pokažu str8ašima sve lepote nas bolesnika, te su čak i meni krajnje liberalnom i tolerantnom, moram da kažem, gadni! Tipa onaj momak iz Kuršumlije što je odbačen ili ovaj sveži iz emisije "Prvi glas Srbije" ili koje već, sa kanadskim manađerom, čuveni Toše to be. Jel su to moji tripovi ili i vi vidite ljude od voska? :smeh:
Korisnikov avatar
By icecream
@overload Pa kao sav normalan svet :D
@kovri Upoznaj me molim te sa taurusovim slucajem :) Neću da budem frik, samo imam čudna razmišljanja :D
Korisnikov avatar
By Madonna
he did say da je glupost u pitanju. a i makar je pismen(iji) :awesome:

off: ja ne znam šta mi je sa srpskim jezikom, nekako mi english bolje zvuči svaki put :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, vidiš tri puta "pederčića" :roll: i najedanput su ti "non-stop" na televiziji.

Ja se iskreno pitam zašto ima toliko retarda i žvalavih političara na televiziji, pre nego bilo ko, ko mi ne odgovara optički.

A nije razlog što ljudi hoće svesno da izruguju pedere prikazivanjem tih momaka (generalno gledano se prikazuju u situacijama gde se okuplja najgori treš, što strejterski, što vaki, što naki), nego zato što su ostali konvencionalni pederi oportunističke pičke, tako da su oni jedini krivi za iskrivljenu sliku stvari o nama.
Korisnikov avatar
By Madonna
JAO BRE DETE!! ps ps ps! (to te ja teram i tučem peckalicom/muvopičem)
Korisnikov avatar
By icecream
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440316#p2440316]overload napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440313#p2440313]icecream napisao:[/url]@overload Pa kao sav normalan svet :D

Sta podrazumevas pod "normalnim"?

Bilo šta drugo sem gore navedenog. Nisam nikad video nekog u medijima ko je "nevoštan"

edit: Valjda mi to smeta, iskrivljena slika...
MDNA malo nežnije molim. :P
Korisnikov avatar
By Vel boy
mene samo zanima zashto nema rezultata kada hocu da pretrazim postove autora teme? :wtf: mozda je pitanje za potforum Diskusije o diskusijama ali poshto je tema vec pravonaznachena :giggle: kao glupost, valjda ovo off pitanje ima prodju ovde....
Korisnikov avatar
By Srklet
postoji nešto šta ja nazivam sindromom gej mečke koja pleše za zabavu homofobne nacije. ^^
naravno, ta mečka je u većini slučajeva stereotip onoga što homofob misli da je peder, pa stoga i ima lakši pristup medijima, jer se savršeno uklapa u heteropatrijarhalni i homofobni obrazac. i naravno, ta mečka nikad nije aut, jer joj konzumerizmom, selebovima i red carpetom zaražen mozak ne dopušta dostizanje takvog nivoa (samo)svijesti. ta mečka hoće da bude na televiziji, a homofobna javnost hoće da gleda homo-karikature, smije im se i osjeća divno u vezi svoje primiivnosti.
u hrvatskoj su to tzv. stilisti. u srbiji je to, recimo, boki13.

e sad, uopće nije teško neutralizirati takvu medijsku pojavu te joj potpuno oduzeti gej legitimitet, i ostaviti je da bude ono što u suštini jest - patetični freakshow. a to se radi tako što u javnosti i medijima počne istupati sve više pedera koji nisu tu da glume budale za zabavu homofobne nacije. i onda se u roku od godinu do tri stvori vrlo jasna diferencijacija u javnosti, te više nitko ne miješa gej mečke i gej ljude. pomaže i što se gej mečke i dalje drže grčevito ormara, ne dolaze na prajd, niti ikad kažu išta u ime LGBT ravnopravnosti, pa je kristalno jasno da su u pitanju dvije skroz odvojene priče. i onda se pojave poput stilista grubnića i ciganovića prepoznaju kao ono što doista jesu, a ne realna ili uopće relevantna slika i lica LGBT zajednice. simple as that. :)

ali, ismijavati gej mečke, voštane ili kako ih već nazivali, a sam ne biti spreman izložiti vlastitu (totalno normalnu, jel :lol: ) facu javnosti, e to je licemjerno.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440338#p2440338]Popeye napisao:[/url]postoji nešto šta ja nazivam sindromom gej mečke koja pleše za zabavu homofobne nacije. ^^
naravno, ta mečka je u većini slučajeva stereotip onoga što homofob misli da je peder, pa stoga i ima lakši pristup medijima, jer se savršeno uklapa u heteropatrijarhalni i homofobni obrazac. i naravno, ta mečka nikad nije aut, jer joj konzumerizmom, selebovima i red carpetom zaražen mozak ne dopušta dostizanje takvog nivoa (samo)svijesti. ta mečka hoće da bude na televiziji, a homofobna javnost hoće da gleda homo-karikature, smije im se i osjeća divno u vezi svoje primiivnosti.

e sad, uopće nije teško neutralizirati takvu medijsku pojavu te joj potpuno oduzeti gej legitimitet, i ostaviti je da bude ono što u suštini jest - patetični freakshow. a to se radi tako što u javnosti i medijima počne istupati sve više pedera koji nisu tu da glume budale za zabavu homofobne nacije. i onda se u roku od godinu do tri stvori vrlo jasna diferencijacija u javnosti, te više nitko ne miješa gej mečke i gej ljude. pomaže i što se gej mečke i dalje drže grčevito ormara, ne dolaze na prajd, niti ikad kažu išta u ime LGBT ravnopravnosti, pa je kristalno jasno da su u pitanju dvije skroz odvojene priče. i onda se pojave poput stilista grubnića i ciganovića prepoznaju kao ono što doista jesu, a ne realna ili uopće relevantna slika i lica LGBT zajednice. simple as that. :)

ali, ismijavati gej mečke, voštane ili kako ih već nazivali, a sam ne biti spreman izložiti vlastitu (totalno normalnu, jel :lol: ) facu javnosti, e to je licemjerno.
:odlican:
By alexandermagic
Što je ova tema u DiP-u? :zev2:

OnT: Ima i takvih žena i str8 likova. Loše odrađeno botoksiranje, loš odabir pudera, neka boleština ili što li je već u pitanju nije ni bitno. Dakle, ta 'uvoštenost' nije ekskluzivno povezana sa nekim pederašima.
By kartografija
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440338#p2440338]Popeye napisao:[/url]postoji nešto šta ja nazivam sindromom gej mečke koja pleše za zabavu homofobne nacije. ^^

Nazvati coveka karikaturom i nakazom je strasno. Posto ja ne vidim slicnosti izmedju stiliste Marka Grubnica, Azdejkovica i Bokija 13, objasni kako izgledaju homo karikature kako bismo mogli da ih razlikujemo od arijevskih lepotana kao sto si ti. Imam jedan predlog za saniranje stete koju su nanele homo karikature gay zajednici. Neka vel boy predstavlja gay populaciju u svim prilikama i neka sirokom tv auditorijumu ponovi najvece idiotluke koje je napisao na forumu. Recimo ovaj predlog za silovanje: ''ne samo corrective rape vec im treba razderati tako onu stvar da vishe nikada ne pomisle na bilo kakvo mushko.'' Sta tu imaju neke homo karikature da plesu za homofobe i govore o prijateljstvu zena i pedera. Postupiti ovako kao sto je vel boy napisao i tacka.
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, gde si ti kartografijo, sh'ima? :maji:

edit: dakle, psiho entitetu kartografija (ili josh nekom?) treba opet objashnjavati za kakve zenske sam rekao shto sam rekao? nema problema, ponavljam-

dobro je poznato da sam se ja onako osvrnuo samo na agresivne heteroseksistichke antigejne zenske koje su pozivale direktno ili indirektno na nasilje nad gej mushkarcima, koje su hushkale hetero mushkarce da ako su pravi mushkarci- srede one pedere i stave ih/nas pod chizme i pesnice (shto su i bili emblemi teroristichkih antigej grupa).

stoga, iako sam samo bio progovorio jezikom koji razumeju, progovorio sam kao gej pojedinac i zrtva svojevrsnih silovanja od strane agresivnih homomrzilachkih heteroseksistichkih zenskih.

pa, kad si kartografijo izvukla iz konteksta ono, cenio bih da kopi-pejstujesh celi kontekst i razloge gde i zashto sam rekao shto sam rekao. kao i chinjenicu da sam se samo bio nadovezao na neke pre mene.

za nadrkane antigej heteroseksistichke, maliciozne i pokvarene zenske tipa seke, kozofilke jankovicke, onda americhke republikanske droljetine tipa sarah palin, michelle bachmann, sharron angle itd.....- ne samo corrective rape vec im treba razderati tako onu stvar da vishe nikada ne pomisle na bilo kakvo mushko a kamoli da se usude gej i bi mushkarcima odredjivati s kim se (ne) mogu/(ne) mozemo voleti i seksati . - u tom boldovanom je poenta. jer, agresivne siledzijske (bilo fizichki bilo ideoloshki-teorijski siledzijske naredjujuci indirektno ili direktno nasilje nad gej mushkarcima i GLBTIQA populacijom in general) homomrzilachke heteroseksistichke zenske su te koje PRVE vrshe agresiju i silovanja raznih vrsta nad gej/bi mushkarcima. a moj odgovor je samo krik boli od te nepravde srochen u jeziku kojeg i razumeju i zasluzuju.

na veliku zalost, corrective rape vrshe antigej heteroseksistichki gadovi od mushkaraca prema finim i otmenim lezbejskim/bi curama i zenama- i to je uzasni zlochin- kojeg antigej heteroseksistichke droljetine poput seke, kozofilke jankovic, sare pejlin, mishel bahman, sheron engl..... podrzavaju. e, to je zlochinachka nepravda!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!