pa, gde si ti kartografijo, sh'ima?
edit: dakle, psiho entitetu kartografija (ili josh nekom?) treba opet objashnjavati za kakve zenske sam rekao shto sam rekao? nema problema, ponavljam-
dobro je poznato da sam se ja onako osvrnuo samo na agresivne heteroseksistichke antigejne zenske koje su pozivale direktno ili indirektno na nasilje nad gej mushkarcima, koje su hushkale hetero mushkarce da ako su pravi mushkarci- srede one pedere i stave ih/nas pod chizme i pesnice (shto su i bili emblemi teroristichkih antigej grupa).
stoga, iako sam samo bio progovorio jezikom koji razumeju, progovorio sam kao gej pojedinac i zrtva svojevrsnih silovanja od strane agresivnih homomrzilachkih heteroseksistichkih zenskih.
pa, kad si kartografijo izvukla iz konteksta ono, cenio bih da kopi-pejstujesh celi kontekst i razloge gde i zashto sam rekao shto sam rekao. kao i chinjenicu da sam se samo bio nadovezao na neke pre mene.
za nadrkane antigej heteroseksistichke, maliciozne i pokvarene zenske tipa seke, kozofilke jankovicke, onda americhke republikanske droljetine tipa sarah palin, michelle bachmann, sharron angle itd.....- ne samo corrective rape vec im treba razderati tako onu stvar da vishe nikada ne pomisle na bilo kakvo mushko a
kamoli da se usude gej i bi mushkarcima odredjivati s kim se (ne) mogu/(ne) mozemo voleti i seksati . - u tom boldovanom je poenta. jer, agresivne siledzijske (bilo fizichki bilo ideoloshki-teorijski siledzijske naredjujuci indirektno ili direktno nasilje nad gej mushkarcima i GLBTIQA populacijom in general) homomrzilachke heteroseksistichke zenske su te koje PRVE vrshe agresiju i silovanja raznih vrsta nad gej/bi mushkarcima. a moj odgovor je samo krik boli od te nepravde srochen u jeziku kojeg i razumeju i zasluzuju.
na veliku zalost, corrective rape vrshe antigej heteroseksistichki gadovi od mushkaraca prema finim i otmenim lezbejskim/bi curama i zenama- i to je uzasni zlochin- kojeg antigej heteroseksistichke droljetine poput seke, kozofilke jankovic, sare pejlin, mishel bahman, sheron engl..... podrzavaju.
e, to je zlochinachka nepravda!