Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Cao cao ja sam studentkinja iz Berlina, studiram Juznosalvenske jezike i Istoriju. Uskoro cu krenuti na ekskurziju za Sofiju, Dimitrovgrad i Beograd. Posto smo sami mogli izabrati temu koju cemo istrazivati ja i moj partner smo se odlucili za percepciju javnog zivota u centrima gradova kod LGBT populacije. U Beogradu i Sofiji to istrazivanje nece biti veliki problem. Oticemo u par gej kafica i u neke orgnizacije. Ali za Dimitrovgrad nikakve informacije nisam nasla sta se tice uopste neke supkulture pa sam htela ovde pitati da li je mo mozda neko od vas iz Dimitrovgrada ili zna nekoga ko jeste. Najvise bi nam odgovaralo da pricamo sa gej osobom/osobama ali bi nam pomogli i svi kontakti sa "noramlnim"(otvorenim, tolerantnim) ljudima. I sve druge preporuke su dobro dosle sto se tice Beograda i Sofije i gde bi mogli naci gej scenu i ljude koje bi popricali sa nama. (vec sam u forumu pronasla par kafica u BG-u samo da ne znam u kojima je veca verovatnost da nademo nekoga kome bi se dalo razgovarati sa nama).
U Dimitrovgradu smo od 29.5. do 31.5. pa onda idemo za BG gde cemo ostati do 4.6.
Bila bi vam zahvalna na odgovorima. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ihr solltet einen großen Bogen um Dimitrovgrad machen. Im Süden Serbiens ist LGBT immer noch ein Tabu-Thema, dort werdet ihr weder Clubs noch Leute finden, die darüber offen sprechen, also solltet ihr eventuell euren Focus auf den Norden umleiten und eine Stadt wie z.B. Novi Sad wählen.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Sanja Steppenwolfin napisao:Trebalo bi napraviti veliki krug oko Dimitrovgrada. LGBT je u južnoj Srbiji još uvek tabu tema, tamo nećeš naći ni klub, ni ljude koji otvoreno pričaju o tome, tako da eventualno možda skreneš svoj fokus na sever i izabereš neki grad kao što je Novi Sad na primer.
:cvet:
By Katbox
a jbg to sam i ocekivala... ne mogu ja nista promeniti u planu za ekskurziju tako da cemo se tamo onda najverovatnije morati osloniti na svoju percepciju ako se ne bude javio jos neko. :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
savet - obavezno iscimajte vodice da vas vode u planinarski dom na staroj planini. prelepo je i imacete sta da vidite, a Dimitrovgrad vam je bukvalno jedna ulica i 5 kafica (ali je pice zato najjeftinije na svetu ;) )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!