- 19 Maj 2012, 14:19
Cao cao ja sam studentkinja iz Berlina, studiram Juznosalvenske jezike i Istoriju. Uskoro cu krenuti na ekskurziju za Sofiju, Dimitrovgrad i Beograd. Posto smo sami mogli izabrati temu koju cemo istrazivati ja i moj partner smo se odlucili za percepciju javnog zivota u centrima gradova kod LGBT populacije. U Beogradu i Sofiji to istrazivanje nece biti veliki problem. Oticemo u par gej kafica i u neke orgnizacije. Ali za Dimitrovgrad nikakve informacije nisam nasla sta se tice uopste neke supkulture pa sam htela ovde pitati da li je mo mozda neko od vas iz Dimitrovgrada ili zna nekoga ko jeste. Najvise bi nam odgovaralo da pricamo sa gej osobom/osobama ali bi nam pomogli i svi kontakti sa "noramlnim"(otvorenim, tolerantnim) ljudima. I sve druge preporuke su dobro dosle sto se tice Beograda i Sofije i gde bi mogli naci gej scenu i ljude koje bi popricali sa nama. (vec sam u forumu pronasla par kafica u BG-u samo da ne znam u kojima je veca verovatnost da nademo nekoga kome bi se dalo razgovarati sa nama).
U Dimitrovgradu smo od 29.5. do 31.5. pa onda idemo za BG gde cemo ostati do 4.6.
Bila bi vam zahvalna na odgovorima.
U Dimitrovgradu smo od 29.5. do 31.5. pa onda idemo za BG gde cemo ostati do 4.6.
Bila bi vam zahvalna na odgovorima.