- 05 Feb 2012, 12:28
@blento, interesantno zapazanje. Verovatno ima neke istine tu... Mislim, ne moze biti statisticka slucajnost da je 90 % ljudi ovde bilo odlicno u skoli. Ima 3 objasnjenja:
1. Ili se ovde izjasnjavaju samo oni koji JESU bili odlicni, a oni koji su bili losiji cute.
2. Ili su forumasi generalno bolji u skoli, sto ne mora da znaci da to vazi i za ostatak gay populacije. Ipak mi nismo ispravan statisticki uzorak.
3. ili LGBT osobe zaista jesu bolje u skoli zbog ko zna kakvih razloga... Ali iskreno sumnjam, posto sam upoznao toliko gay dileja, da je to porazavajuce.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352676#p2352676]Laerem napisao:[/url]Moja jedina šansa za 5.0 je bila u prvom osnovne, ali me sjebala vjerouciteljica sto nisam bio krsten, pa mi je zakljucila iz Vjeronauka 3. I tako sam bio te godine JEDINI prvasic koji nije imao 5.0.Hahahaha
No mama mi je vrlo rano objasnila da su ocjene nebitne sve do 7. i 8. razreda, koji ti se racunaju za upis u srednju skolu, pa sam zabusavao s nekom usranom trojkom, a zadnja dva razreda sam imao solidnu cetvorku. U osnovi mene je uvijek bolio kurac za skolu. Sve sto sam ja htio kao dijete je drkat kurac i igrati Nintendo. Na kraju ništa nisam naucio. Nekad sam bio toliko lijen da mi se nije dalo ni šalabahtere pisati.
Boze, koji je to bio gubitak vremena.
@blento, interesantno zapazanje. Verovatno ima neke istine tu... Mislim, ne moze biti statisticka slucajnost da je 90 % ljudi ovde bilo odlicno u skoli. Ima 3 objasnjenja:
1. Ili se ovde izjasnjavaju samo oni koji JESU bili odlicni, a oni koji su bili losiji cute.
2. Ili su forumasi generalno bolji u skoli, sto ne mora da znaci da to vazi i za ostatak gay populacije. Ipak mi nismo ispravan statisticki uzorak.
3. ili LGBT osobe zaista jesu bolje u skoli zbog ko zna kakvih razloga... Ali iskreno sumnjam, posto sam upoznao toliko gay dileja, da je to porazavajuce.