Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kakav ste bili djak u skoli?

odlican (5)
113
73%
vrlo dobar (4)
31
20%
dobar (3)
6
4%
dovoljan (2)
2
1%
padao/la sam na popravni
3
2%
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352676#p2352676]Laerem napisao:[/url]Moja jedina šansa za 5.0 je bila u prvom osnovne, ali me sjebala vjerouciteljica sto nisam bio krsten, pa mi je zakljucila iz Vjeronauka 3. I tako sam bio te godine JEDINI prvasic koji nije imao 5.0. :smug:

No mama mi je vrlo rano objasnila da su ocjene nebitne sve do 7. i 8. razreda, koji ti se racunaju za upis u srednju skolu, pa sam zabusavao s nekom usranom trojkom, a zadnja dva razreda sam imao solidnu cetvorku. U osnovi mene je uvijek bolio kurac za skolu. Sve sto sam ja htio kao dijete je drkat kurac i igrati Nintendo. Na kraju ništa nisam naucio. Nekad sam bio toliko lijen da mi se nije dalo ni šalabahtere pisati.

Boze, koji je to bio gubitak vremena. :shrug:
Hahahaha :hail:

@blento, interesantno zapazanje. Verovatno ima neke istine tu... Mislim, ne moze biti statisticka slucajnost da je 90 % ljudi ovde bilo odlicno u skoli. Ima 3 objasnjenja:

1. Ili se ovde izjasnjavaju samo oni koji JESU bili odlicni, a oni koji su bili losiji cute.
2. Ili su forumasi generalno bolji u skoli, sto ne mora da znaci da to vazi i za ostatak gay populacije. Ipak mi nismo ispravan statisticki uzorak.
3. ili LGBT osobe zaista jesu bolje u skoli zbog ko zna kakvih razloga... Ali iskreno sumnjam, posto sam upoznao toliko gay dileja, da je to porazavajuce.
Korisnikov avatar
By blenta
upoznah i ja gomilu gej dileja
no nekako se ne mogu oteti sumnji da sam upoznao mnogo vise strejt dileja

(no rekoh gore da generalizujem i da mi samo pade na pamet)
Korisnikov avatar
By Herald
U srednjoj sam uvek bio nedovoljan na polugotistu. Koliko se secam,a nije mi tu papirologija da pogledam:

Ia nedovoljan Ib vrlodobar
IIa nedovoljan Ib vrlodobar
IIIa nedovoljan IIIIb odlican
IVa mislim da nisam bio nedovoljan :D IV odlican

Keceve sam imao iz srpskog, engleskog, matematike, fizike.

Na fakultetu do 8, verovatno 7.8. Sve ispite sam dao ali ga nisam zavrsio. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
@blenta: sto se mene tice, moja glad za znanjem (koje je moć :mag: ) i sve to ima djelomicno veze s time sto sam peder. otkako sam to s nekih 12 godina shvatio, uvijek sam imao u sebi inat prema homofobnoj okolini. imam ga i danas. ^^
Korisnikov avatar
By Herald
I iz ginekologije sam imao keca na polugodistu trece srednjoskolske godine.
Korisnikov avatar
By blenta
da,
pomislih da jedan deo pedera ima taj impuls
a da ima jos jedan deo koji ima impuls biti dobar u drugim sferama zarad kompenzacije

a da je krajnji rezultat da nas je dobar deo cinicnih nadrndanih snishodljivih seronja :snob:
Korisnikov avatar
By Srklet
well, ne prepoznajem se u toj prici s kompenzacijom (sad, koliko covjek sam sebe moze objektivno analizirat je druga prica ^^), ne mislim da je korijen mojih ambicija u pederluku. kompenzacija bi znacila da se kao peder osjecam manjkavim; ja pak homofobnu okolinu smatram manjkavom. :smug: pa ne gledam na svoj inat kao 'bit cu dobar da me volite' (jer ocito nije tako :lol: ), nego kao 'vi jadni homofobi, nikad vam necu popustiti i uvijek cu biti bolji od vas'. :snob:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352736#p2352736]blenta napisao:[/url]

a da je krajnji rezultat da nas je dobar deo cinicnih nadrndanih snishodljivih seronja :snob:
:snob:
Korisnikov avatar
By blenta
e to
mislim da ima dobar deo tih koji se smatraju manjkavim
zarad toga sto su klinci, osecaju se sami, nemaju sa kim da pricaju o tome
i krenu sa tom kompenzacijom

a onda posle kad otkriju forum i druge pedere ispravljamo autohomofobije i krive drine

a taj inat mislim da ne moze da dodje pre spoznaje o sopstvenoj vrednosti
koja kod nekih dodje ranije a kod nekih ni ne dodje
verujem da je teze razviti je ako si gej decko u recimo selu do loznice
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352742#p2352742]blenta napisao:[/url]

a onda posle kad otkriju forum i druge pedere ispravljamo autohomofobije i krive drine
najgore je što ovaj forum, ili nešto ekvivalentno njemo u RL, otkrije jedan posto. odokativno govoreći.
(ili što ga otkriju kasno, kad je sagrađen cijeli svjetonazor i psihološki profil na pretpostavkama internalizirane homofobije. pa onda imaš te barnije, hansove i sl. također, generalizirajući - primijetio sam da je inteligentnog a starijeg autohomofoba mnogo teže emancipirati.)
Korisnikov avatar
By spliff
osnovna shkola vrlodobar
srednja shkola dobar, padao na popravni (iz fizike) 3. i 4. godina
studije prosek 7,00
Korisnikov avatar
By Herald
Zar ste svi isli u osnovnu skolu :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ni mene nema u priči s kompenzacijom.

...u vezi kompenzacije...u vezi SA kompenzacijom...

Nema me, kako god.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
siroki spektar ocena od 1 do 5, ali na kraju uvek odlicna

ali to kakav ste bili djak se ne odnosi samo na ocene, jel da? :trep:

bila sam jako bahata, nikad nisam ucila, uvek je to bilo iscitavanje pola sata pre odgovaranja u nekom kaficu, pusenje u wc-u, iskakanje kroz prozor, sakupljala peticije da se izbaci par profesora i da se ne uvede drzanje nastave na bugarskom.. stalno kafenisanje kod direktorke koja (ne znam ni sama zasto me je toliko gotivila) se raspravljala sa profesorima koji su me uklanjali sa nastave zbog sirenja bluda i nemorala.

najbolja uspomena iz srednje mi je kada sam imala fazu nosenja marame na glavi, sto je izludjivalo razrednog. on meni ladno preti da cu dobiti ukor ako je ne skinem, a ja spontano strpam pricu kako me tata obecao turcinu i godinu dana mora glava da mi bude pokrivena :lol:
naravno da me je izbacio sa casa i rekao da ne dolazim opet sa maramom.
sutradan ja dolazim u skolu, kasnim (standardno) na prvi cas kod razrednog, otvaram vrata, a celo moje odeljenje sa kacketima i maramama :radosnice:

dobili smo svi ukor kao odeljenje i smanjeno nam je vladanje za po jednu ocenu, ali je to naravno direktorka opet regulisala do kraja godine :D
Korisnikov avatar
By bu
osnovna-odlicna/vrlo dobra
srednja-direktor jedva cekao da mi vidi ledja/dobra..
fax-za sad ide dobro,padaju devetke i osmice :D..
Korisnikov avatar
By Hellas
Ju stidim se, ja u drugom osnovne bila slabo vrlo dobra :smilegrin:
Uglavnom sam bila vrlo dobra a u srednjoj dobra, jer sam bojkotovala sistem ocenjivanja i ispitivanja i neke profesorke. Al' sam fino caskala sa svima, cak i sa tetama u racunovodstvu s kojima sam jela kolace i pila kaf'cu :lol:
Na faxu nije lose al' moze to bolje, samo kad me ne bi mrzelo da koristim mozak :smilegrin:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352665#p2352665]blenta napisao:[/url]btw jel mislite da smo mi pederi mahom dobri u skoli
jer pokusavamo da se opravdamo

tipa jer okolina smatra pederluk za los po defaultu
pa skolom kompenzujemo

ili imamo potrebu da negde budemo superiorniji
jer se zarad stava okoline ne osecamo dovoljno dobri

znam da je generalizacija
no pade mi na pamet zbog uzorka kad sam prelistao temu
ja sam bila dobar djak jer je tako bilo lakse.
a sto je popeye pomenuo zedj (glad?) za znanjem, nista sto je mene ikada zanimalo nije se ucilo u skoli. nesto malo na faksu, ali jako malo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352736#p2352736]blenta napisao:[/url]
...a da je krajnji rezultat da nas je dobar deo cinicnih nadrndanih snishodljivih seronja :snob:
nisam sigurna za snishodljivost, though.
Korisnikov avatar
By Mars
:D

Ed: Look, I love Val. I love him. But with all due respect... he's a raving, incompetent psychotic.
Ellie: He's NOT incompetent.

(Hollywood Ending, W. Allen)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Za moje uspehe je kriva i pushy mother i pederluk, odnosno depresija u kojoj mi je bilo lakse da ucim i okupiram misli necim. Zato sam cetvrtu godinu u srednjoj prosao na staru slavu a fax mi ide daleko losije od onoga sto bih mogao da uradim da sam nesrecan.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353165#p2353165]bas bleu napisao:[/url]
a sto je popeye pomenuo zedj (glad?) za znanjem, nista sto je mene ikada zanimalo nije se ucilo u skoli. nesto malo na faksu, ali jako malo.
kod mene je glad. :piggy:
no, iako se u skoli nije toliko ucilo o onome sto me je bas zanimalo, naucio sam uciti i strukturirati svoje znanje. na faksu je bilo bolje, oko 50% predmeta su bili bas po mom ukusu, a ostalo se odradjivalo da se prodje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam bila dobar djak jer me je grizla savest ako nisam.

To je bio i ostao moj glavni drajv za skoro sve u zivotu, a pre svega /sada/ posao.

:gubitnik:
Korisnikov avatar
By svejedno
osnovna - popravni u 7om

gimnazija - pao godinu, bio izbacen, nikada zavrsio

fax (bogu hvala te za moj fax nije neophodna srednja) - prosek iznad 9, najbolji u klasi.

..

ne lezi meni opsta propaganda & pranje mozga, suva reprodukcija naucenog i to....a tako je bilo i u osnovnoj i srednjoj.... i mnogo psihopada medju nastavnicima/profesorima.

mnogo nisu voleli individualizam.

(da se razumemo, ja jesam bio kreten & zasluzio sam ....skoro sve kroz sta su me rendali...al nisu samo mene maltretirali...
a s obzirom na to da sam se vremenom okusao i kao profesor u gimnaziji, mogu da kazem da sam sve to video i sa 'druge strane' i da mi se misljenje ....ne da se nije promenilo, no su ga 'kolege' zacementirale)
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam oduvek bio previse pametan za svoje dobro
sa 3god naucio da citam i cirilicu i latinicu (da pisem - pisana slova - sam naucio tek u skoli)
sa 5god se, uz dosta problema, upisao u biblioteku i procitao sve bajke i vecinu knjiga za decu do polaska u skolu - izuzetno brzo sam citao, zato sam brzo i zaboravljao procitano
u osnovnoj bio odlican - ne vukovac - dobijao ponekad i keca
u I i II srednje vrlodobar, u III i IV odlican, vise na pamet i bezobrzluk, no na stvarno znanje
bez radnih navika upisao fax i izgubio 2 god bez potrebe, dao 3 ispita - predvojnicku, marxizam i tehnicko crtanje
i ne smatram da to ima ikakve veze sa sexom - iako sam rano poceo da se sexam - u 13 prva devojcica, u 14 decko, tek sa 20 shvatio da to ne rade svi tako - jedno vece sa deckom, jedno sa devojkom i shvatio da sam bisex, mnogo kasnije sebi priznao da sam peder
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Bullshit topic... 6 pages ov crap.

:alexis:

Da li ste se ložili/se ložite na nekog profu? Domara? Asistenta? i kako je to išlo.
Sa kim ste sedeli u klupi?
Opišite svog najluđeg profu, kandidata za "Lajanje na zvezde?"
Najluđe priče iz svlačionice za fizičko
U kom ste obližnjem kafiću i kako provodili odmore, a ponekad i cele školske dane?

Thats the real school. Not - "Ja sam bio vukovac! Ja sam se izvlačio na bezobrazluk! Ja sam učio kampanjski! Ja sam natprosečno inteligentan ali me niko nije razumeo! Ja sam gay pa sam učio jer sam gay! Ja sam učio zbog napaćenih roditelja!" etc. its all unbelievably boring. Oh, and contemplating over "Why r gays so good at school?"... Jesus.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353328#p2353328]Synesthesia napisao:[/url]

Da li ste se ložili/se ložite na nekog profu? Domara? Asistenta? i kako je to išlo.
ne.
Sa kim ste sedeli u klupi?
s ljudima kojih se danas jedva sjecam, toliko su se vaznima ispostavili.
Opišite svog najluđeg profu, kandidata za "Lajanje na zvezde?"
pojma nemam, irelevantni ljudi.
Najluđe priče iz svlačionice za fizičko
nema ih.
U kom ste obližnjem kafiću i kako provodili odmore, a ponekad i cele školske dane?
bilo je par kafica, danas se ne sjecam kako su se zvali. toliki su dojam na mene ostavili. ^^
Thats the real school.
when you're a teenager. & then some people grow up :zvizdi:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!