[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329252#p2329252]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]sad sam se iznervirala majke mi
i to pisu ljudi koji na ta mesta zalaze jednom u 100 godina, i sad to treba neki strejtas da procita i naleti tamo na mene ili moje drustvo koji su tamo svaki drugi dan.
Duboko se izvinjavam sto delimicno spomenuh adresu, iako je bilo ko sa 2 grama mozga mogao da ukuca naziv tog kluba na netu i sazna preciznu adresu. Ja pitah da li je to takav klub. Daklem, to je bila upitna a ne izjavna recenica. Btw. taj klub se vise ne zove tako.
Znaci, tvojom logikom ljudi iz kluba (gde se stalno odrzavaju zurke na kojima se, izmedju ostalog, okuplja LGBT populacija) ne bi trebalo da napisu naziv kluba ili objave sliku/flajer na kojoj pise tacna adresa. To znaci da bi trebalo da banujete sve korisnike koji promovisu zurke koje se ozdrzavaju po njihovim klubovima?
Ako cemo tako, onda ne bi ni trebalo da izlazimo u "nas" veoma poznat klub, jer se ispod nalazi strejt klub.
Zar ne?
Zasto onda ne ucinite i podforum (il' kako se vec kaze) "Scena" nevidljivom za neregistrovane korisnike, kao sto je slucaj se "Trac arena"?
U svakom slucaju, hvala na odgovoru. Nadam se da ti niko nece ugroziti bezbednost.