Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Matthew
Ok trazim neko mesto u Beogradu gde bih mogao lagodno da se ponasam sa svojim deckom... Da li postoji neko mesto gde nema ljudi ili neki kafic, a da nije Smiley, jer sam bio vec u njemu ne svidja mi se jer je veoma... javan ... i gde? :)
Nervira me to stalno skrivanje...
Unapred hvala, vas Matthew :)
Korisnikov avatar
By Tungi
San Francisco Coffee House, najbolji latte.
By Matthew
*deni* napisao:Nervira te stalno skrivanje, a ne sviđa ti se ni Smajli, zato što je odveć javan ?
Da, mislim koga god da pitam da li znaju sta je smajli, bilo da su strejt ili lgbt, oni znaju gde je, mislim i sigurnosti radi, a i dosta je zagusljiv xD

A ovaj gde se nalazi taj sa dobrim latteom? xD
By Matthew
olga_diktator napisao:Ja sad iz principa neću da ti kažem :P
sta? :(
Korisnikov avatar
By Tungi
Well, to ti ne bih znao reći. I'm in love with latte.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa jeboga ako ne možeš da budeš slobodan u Smajliju, neće ti nijedan drugi odgovarati.
By Matthew
ma mogu da budem slobodan, ali je mesto zagusljivo i skuceno xD mislim da nema neki drugi g kafic u Bg?
Korisnikov avatar
By *deni*
Matthew napisao:ma mogu da budem slobodan, ali je mesto zagusljivo i skuceno...
Pa, ako nameravaš da razmenjuješ nežnosti sa dečkom, onda ne bi trebalo da ti smeta što je skučeno.
Ne planiraš salsu tamo da igraš, pa da ti smeta što je skučeno. :balerina:
A i ne znam kakve si to lagodnosti nameran da izvodiš sa dečkom.
Šta, odete u lokal, sednete, poručite po limunadu i šampitu i.... šta onda tačno nameravate da radite, pa da je toliko bitno da to bude neki neizvikan i prostran gej ugostiteljski objekat ?
Korisnikov avatar
By constantine
neznam napisao:Phoenix caffe:)
mnogo lep kafic... oni crni lusteti me ostavljaju bez daha
Korisnikov avatar
By bothways
+1 za Fenix (ovako ga inace speluju, FYI)
Korisnikov avatar
By Hellas
Ko ode kafe SF moze da navrati posle kod mene na gajbu, imam lep wc :D.
Mozda bi njih dvojica mogli u Egal... Tamo ima par zavucenih mesta :).
Korisnikov avatar
By Hellas
Je li tacno da je klub Noir na Trgu, gej klub? Neko mi rece, pa bih da proverim tu info...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kolko ste retardirani! ne ostavljajte nazive i adrese, ovo svako moze da vidi aman.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
hoces :mazi:

sad sam se iznervirala majke mi
i to pisu ljudi koji na ta mesta zalaze jednom u 100 godina, i sad to treba neki strejtas da procita i naleti tamo na mene ili moje drustvo koji su tamo svaki drugi dan.
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329252#p2329252]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]sad sam se iznervirala majke mi
i to pisu ljudi koji na ta mesta zalaze jednom u 100 godina, i sad to treba neki strejtas da procita i naleti tamo na mene ili moje drustvo koji su tamo svaki drugi dan.
Duboko se izvinjavam sto delimicno spomenuh adresu, iako je bilo ko sa 2 grama mozga mogao da ukuca naziv tog kluba na netu i sazna preciznu adresu. Ja pitah da li je to takav klub. Daklem, to je bila upitna a ne izjavna recenica. Btw. taj klub se vise ne zove tako.
Znaci, tvojom logikom ljudi iz kluba (gde se stalno odrzavaju zurke na kojima se, izmedju ostalog, okuplja LGBT populacija) ne bi trebalo da napisu naziv kluba ili objave sliku/flajer na kojoj pise tacna adresa. To znaci da bi trebalo da banujete sve korisnike koji promovisu zurke koje se ozdrzavaju po njihovim klubovima?
Ako cemo tako, onda ne bi ni trebalo da izlazimo u "nas" veoma poznat klub, jer se ispod nalazi strejt klub.
Zar ne?
Zasto onda ne ucinite i podforum (il' kako se vec kaze) "Scena" nevidljivom za neregistrovane korisnike, kao sto je slucaj se "Trac arena"?

U svakom slucaju, hvala na odgovoru. Nadam se da ti niko nece ugroziti bezbednost.
Korisnikov avatar
By Blady
^
Pravilo je bilo da se salje adresa preko u2u. Ili da se objasni nekome ko zeli tamo ici.
Tako je bilo ranije :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!