Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
jes vala. Sanjao sam gusku za mokrenje :lol:
Ma da, kad malo bolje promislim, ni ovaj san koji sam sanjao nema nekog većeg smisla.
By Ckoby
Bombadrovanje, a zasto ne znam. Iz sna me je probuio auto, ciji auspuh ima zvuk aviona, pa sam ja skocio kao poliven vodom i krenuo da panicim :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Da je neko (pojma nemam ko) rešio svoj rođendan na dan kada je meni rođendan, pa sam se smorila. :headdesk:
Obično ne pamtim snove, iako sanjam čak i popodne kad kuntam. Ovaj je toliko retardiran da sam slobodno mogla da ga zaboravim.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Svašta sanjam ovih dana, i sve jako nabijeno emocijama. Neko more, male zalive u Italiji, ostrvca na koja se ide čamcem, preskakanje ograda sa trnjem, operacije, putovanja bez kraja, neke ljude, razne stvari. I posle toga se osetim opušteno i srećno.

Dešavalo mi se i ranije, ali nikad nije ovako zaređalo.
Korisnikov avatar
By Mars
Sanjao sam Denija.

Kao nailazim ja pešaka na jednu raskrsnicu u mom rodnom gradu, a ono tamo u sred nje sudar. U nekog skršenog fiću koji je naglo zakočio se zakucala neka lada (recimo). I čovek iz lade izlazi...otvaraju se vrata od fiće, kad unutra DENI, gleda nešto po patosu kola, okreće se...kao da mu sudar nije nešto primarno o čemu bi mislio tog trenutka...savija se nešto dole, pipa...i diže se prema onom čoveku što stoji pored otvorenih vrata i pilji u njega, pokazuje mu kažiprst i viče "Slatka voda! SLatka voda!!" uspaničen, uspaničen...Čovek se nešto buni, a Deni insistira da mu gurne prst u usta kako bi se i sam uverio da je to em VODA, i ništa drugo OSIM vode, em slatka...Ja prilazim bliže i čujem Denija kako uplašeno objašnjava da mu se u toku vožnje u kolima (!?!?) pojavila PODZEMNA VODA (!?!?)...čovek gubi strpljenje, kaže kao čoveče, ej, sudar...ja takođe nije baš da razumem šta to Deni priča, kakva voda u kolima, aman...mada me njegov panični strah donekle onespokojava, prelazi i na mene...KAD odjednom iz ulice kojom sam ja išao, normalnoj na njihov pravac kretanja (a što oni ne vide jer su što okrenuti ledjima što zaokupljeni raspravom, pokušaju Denija da mu gurne prst u usta, čovekovim pokušajima da se od toga odbrani...) ja vidim da se niz blagu nizbrdicu survava neka ogromna VODA, kojoj tu mesto uopšte nije, ni reke, ni jezera s druge strane...kao cunami, JURI na dole. Ja naravno pokušavam da viknem, da ih upozorim da se sklone, međutim nema glasa...ja vičem a oni me niti vide niti čuju.

The End

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Uh Marse, bas se ocitava teskoba iz sna, ma koliko mi je komicno da zamislim Denija kako iz skrcane lade tura prste ljudima u usta .
Korisnikov avatar
By BabyBlue
da mi je neko slupao gitaru, nije mi bilo svejedno :mad:
Korisnikov avatar
By Torry
kako sa nekom drugaricom upadam u skolu,osnovnu, i ulazim u ucionicu, svi iz osnovne su tamo i samo mene cekaju, a kako ih gledam primecujem neke osobe iz srednje

wtf?
Korisnikov avatar
By Blady
Hlevdiju i jos jednog forumasa.
Isli smo na Prajd :drama:
Korisnikov avatar
By Markiza
Sanjala sam kako teram nekog da mi peva nesto od Parnog Valjka.Krivo mi samo sto se ne mogu setiti koga sam to terala da mi peva :(
Samo sto mi ne padne na um ko je :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Ladno sam sanjao da me Jure 2 medveda. Tako sam se uplashio, strashno :(
U drugom delu sna sam se sakrio u kucu nekog ozenjenog lika koji me seksualno zlostavljao. Uf super je bilo. Bio je tako verbalan.
Treci san pred budjenje je da. Sam kakio na svom sedishtu u avionu za vreme doruchka i da me neki indijac lupio po potiljku jer sam "svinja nevaspitana". Onda sam se probudio i otisao u wc da kakim :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Sasvim slučajno sam zaspala, malopre sam se probudila. Sanjam kako se budim, pogledam u sat kad ono 11:01, a ja ne mogu da verujem da sam toliko spavala. Odlazim kod mame u sobu i kažem joj kako sam zaspala. Tad se na sekund probudim i opet sanjam varijaciju tog sna. I tako nekoliko puta. Probudila sam se pravo uz veliki napor, sva urnisana.
Korisnikov avatar
By Galateja
Sanjala sam da sam se zaljubila u glumicu Jelenu Đokić. U snu smo nas dve drugarice i ja se stalno umiljavam oko nje. Ne udvaram joj se i ne izjavljujem ljubav, ali se mazimo. San je bio veoma lep i nabijen emocijama.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjam Hlaefdige vec tri dana :drama:
Korisnikov avatar
By sofia
neko tek rodjeno, crno stene koje sam izvukla iz jarka... treba da hajdujem sve one grupe za zastitu zivotinja sa fb...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
U prvom delu sna sam sanjao neki skup. I tako dok sam šetao sa ostalim ljudima, sreo sam profesorku engleskog sa faksa. Jako sam se opradovao kad sam je video... :)
U drugom delu sna, pre buđenja sam sanjao da sam bio okružen nekim klincima, nakon nekog vremena neki klinac je izvadio nož i ljutito gledao u mene. U tom momentu sam se probudio... :sigh:
Korisnikov avatar
By Zoey
Bas cu ovde da pisem sta sam sanjala! :doh: :lood: :nope:

Ko ista zna o psihoanalizi moze da vam kaze tacno ko ste i kakvi ste. Ja svoju intimu u toj meri necu deliti :nokti:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sanjala sam profesoricu sa faxa. da je smarala nesto.. ne secam se.
Korisnikov avatar
By Tungi
@Zoe

A je l'?

Pa eto, po ovom mom snu prethodnog dana, "sleduje mi mukotrpan zivot". Kad pogledam, nije mi nesto ni bio lagodan dosad. Sreca, pa se ne obazirem na snove, niti verujem u njih.
Korisnikov avatar
By Zoey
@Tungi

A jes`.

Ja sam iznela svoj stav, ne pada mi na pamet da vas uopste citam na ovoj temi i da vas proucavam.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!