Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta napisao:u poseti znaci kao visiting scholar
znachi ti si iskoristio privilegiju jednog nachina kako doci u Ameriku i doshao si ovde od pre godinicu i dve i uzimash sebi za pravo da pametujesh meni koji je ovde 14 godina te chak i svim americhkim disadvantaged rodjenim i chitav zivot zivucim u Americi ljudima chije je zivote sistem paralizovao dok ti uzivash u performansima visiting scholarshipsa....

kako te nije sramota, choveche? :mad:

i josh imash nerva da cinichki kakish "jer je practice oriented track sve jaci trend, nikako slabiji
i eu skole ga polako prepisuju malo po malo"

:smeh: ako EU to tako k'o shto predatorske shkole praktikuju po Americi pochne da kopira moze slobodno vec odmah da se raspadne, na sigurnom putu u tom pravcu ce sigurno biti.
practice oriented track jako odlichno zvuchi i chovek bi rekao to je to dok se ne vidi kako i shta zapravo rade privatne tzv. business-career scams-ovi.
By Hans
blenta napisao:vel boy,
sta si ti studirao?
gde?
koji ti je prosek?
imas neke sertifikate i priznanja?
Preuzeću ga malo ja kad ti završiš.
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao:
sta si ti studirao?
gde?
koji ti je prosek?
ah, the schoolyard bully arrives. :roll:

shoo, ne sramoti se, djetetino neotesana. :mete:
Korisnikov avatar
By blenta
p'da
ja kao neko ko je u procesu dobijanja trece diplome
ko nije dinar nit dolar morao da plati
dajem sebi za pravo da cinicno kritikujem
one koji su jako glasni pri lupetanju a pritom nisu sposobni za zivot

Slika
By Hans
Vel boy napisao:
znachi ti si iskoristio privilegiju jednog nachina kako doci u Ameriku i doshao si ovde od pre godinicu i dve i uzimash sebi za pravo da pametujesh meni koji je ovde 14 godina te chak i svim americhkim disadvantaged rodjenim i chitav zivot zivucim u Americi ljudima chije je zivote sistem paralizovao dok ti uzivash u performansima visiting scholarshipsa....

Ne razumem. Trebalo je da izbegne odnekud kako bi imao MERCY visiting scholarship?

Velboy, dok ljudi žive živote van ovog foruma i trude se da nešto naprave od sebe, ti se trudiš da držiš stranu raznim pojavama odavde.
Iskreno, neka protestuju. Meni to ne smeta. Onog dana na faksu kad sam hteo da dam svoj potpis za besplatan master niko nije znao da mi kaže GDE su ljudi sa spiskovima. Posle deset minuta potrage, odustao sam i išao svojim putem.

I tako ceo život. Zašto bih ja morao da se solidarišem sa nekim ko je visio na Kališu dok sam ja proleća provodio analizirajući ep o Hildebrandu i prevodeći Šantića?

Pomrite, imam i ja jedan život kao i vi.
Samo, ima tu jedna gorka istina koja sve vas 'društveno osvešćene' peče- toliko ste zapravo minorni da tražite bilo koji način da se ispoljite a drugi su vam krivi za lične neuspehe.
Logično je da ću 'oduvati' domaći faks ako imam imalo mozga i juriti stipendije i boriti se da idem preko da studiram.
Ja ozbiljno rintam već godinu dana i uporedo sam pisao master dok su neki radili šta su radili. KO SE SOLIDARISAO SA MNOM? A da ne spominjem niz drugih privatnih problema o kojima ne bih ovde.

Gde živite vi bre?
Korisnikov avatar
By blenta
blenta napisao:1. meni prvo nije jasno kako vi sebi opravdavate bilo kakvu skolarinu i taj sjajan marketarski um koji vam naplati skolarinu za predavanja, vezbe i sta se jos tamo desava sto jednostavno nema vrednost.

2. mozda su nacosi sa katedre sa historiju i isto dosli da protestuju? :)

3. ici cu jos jedan korak dalje i reci da mi je licemerno i pomalo smesno (iako stvarno nije stvar za smejanje) kako njacete za svaku tacku, a kad se pomene privatizacija obrazovnog sektora nema goreg agitatora do studenata drzavnih skola, da plate nekog ne bi radio bolji posao.

no da postoji jos jedan ili dva filozofska fakulteta...
skolarine bi vam bile manje,
sikaniranje manje,
ne bi vas niko vukao za nos,
i imali biste bolje uslove za rad i razvoj

u zakljucku
trzisni sistem je tu, kompeticija je tu
obrazovanje je proizvod, ili usluga (tehnikalije su manje bitne ovde)
..kapitalizam u svoj svojoj slavi
to sto srbija malko laguje ne znaci da ce se ista zaustaviti
a svako usporavanje ide nam svima na stetu
...budjenje....

btw ja bih da se izvinim za offovanje
i da naglasim da se na temu odnosi samo ovaj moj prvi post na 2oj strani

sto ukratko znaci da skolarine jesu previsoke
a pogotovu obziram sta se za njih dobija
i da je modernizacija i reforma celog sektora neumitna
nameravamo li biti konkurentni

sve posle se ne odnosi na protestante nego na velbojeve lonizme

blenta
Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta napisao:p'da
ja kao neko ko je u procesu dobijanja trece diplome
ko nije dinar nit dolar morao da plati
dajem sebi za pravo da cinicno kritikujem
one koji su jako glasni pri lupetanju a pritom nisu sposobni za zivot

Slika
vidi samo koliko najnizih osobina o sebi odajesh. likovanje tvojim korishtenjem privilegija i neke tvoje ekstraordinarne srece, uobrazenost, arogancija, uzimanje sebi za pravo da ocenjujesh ko je ili nije sposoban za zivot a da POJMA NEMASH i josh drugi uklj. mene "lupetaju" a ti "ne lupetash".

pa ti si gori skot od Sixta i Hansa zajedno. :regan:
By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao:
sta si ti studirao?
gde?
koji ti je prosek?
ah, the schoolyard bully arrives. :roll:

shoo, ne sramoti se, djetetino neotesana. :mete:
Odjebi.
Korisnikov avatar
By blenta
sa sixtom ne bih da me porede
bolje mi reci da sam oportuna homomrzilacka teroristicka kurva
ili nesto socnije iz repertoara ti, mkay?

kad neko lupeta uzimam za pravo oceniti ga kao nekog ko lupeta,
znam, neverovatan koncept. nekad cak ga prozovem za lupetanje, omg

moj slucaj najmanje ima veze sa srecom,
a i u us se ne vrednuje sreca no rezultati i demonstrirani potencijal.
tesko ces ih prevariti da ti daju nesto sto ne zavredjujes. - znas vec,
kapitalizam, ovo ono :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Hans napisao:
Vel boy napisao:

Ne razumem. Trebalo je da izbegne odnekud kako bi imao MERCY visiting scholarship?
ne razumem shta hocesh da kazesh. ja sam izbegao sa svim objektivnim razlozima zashto jesam pa opet nisam ovde dobio nikakav mercy nit' sam to trazio.
blenta jednostavno treba da malo vishe gleda van njegovog nosa (ako hoce) ili da se ne bavi stvarima o kojima ochito ne zna puno. pa, njemu je velika novost da postoji pokret i to snazan i osnazen pokret Forgive Student Loans u Americi a laprda k'o da sve zna. i uz to, on josh i iz njemu svojstvenih i poznatih ideoloshkih razloga napada to dok ubire privilegije po Americi kakve obichni Amerikanci te izbeglice i imigranti u Americi mogu samo da sanjaju.
slobodan je blenta da iz ideoloshkih razloga ne podrzava ili podrzava OWS ali neka onda tako kaze a ne da se pravi prepametan shireci dezinformacije ljudima ovde te da troluje ovde na subjektivno-trolovski nachin jer se njemu onaj Vel boy zaboga nikako ne svidja (too fucking bad, ko pita mene ko se meni i shta svidja, niko nikad, stoga- odjebite s tim zajebavanjima na lichnoj osnovi!), podseca ga na Lonija itd..itd...... blenta je puno srao i presrao vishe s tim. it got old, too old i njegovo shikaniranje mene na lichnoj osnovi nece mene nikada uspeti da intimidira.
Hans napisao: Velboy, dok ljudi žive živote van ovog foruma i trude se da nešto naprave od sebe, ti se trudiš da držiš stranu raznim pojavama odavde.
SVAKO zivi zivote van foruma, svako. ni ti ni blenta nemate prava da fabrikujete drugachije po chem eto vi i vashi istomishljenici zive zivote van foruma a oni drugi ne. kako se ti i blenta usudjujete da ovako presudjujete o drugim ljudima, nije mi jasno? ko vam daje prava da se postavljate kao merila i autoriteti foruma nikako mi nije jasno. koji ste kurac bre vas dvojica?? :wtf:
Hans napisao: Iskreno, neka protestuju. Meni to ne smeta. Onog dana na faksu kad sam hteo da dam svoj potpis za besplatan master niko nije znao da mi kaže GDE su ljudi sa spiskovima. Posle deset minuta potrage, odustao sam i išao svojim putem.

I tako ceo život. Zašto bih ja morao da se solidarišem sa nekim ko je visio na Kališu dok sam ja proleća provodio analizirajući ep o Hildebrandu i prevodeći Šantića?

Pomrite, imam i ja jedan život kao i vi.
Samo, ima tu jedna gorka istina koja sve vas 'društveno osvešćene' peče- toliko ste zapravo minorni da tražite bilo koji način da se ispoljite a drugi su vam krivi za lične neuspehe.
Logično je da ću 'oduvati' domaći faks ako imam imalo mozga i juriti stipendije i boriti se da idem preko da studiram.
Ja ozbiljno rintam već godinu dana i uporedo sam pisao master dok su neki radili šta su radili. KO SE SOLIDARISAO SA MNOM? A da ne spominjem niz drugih privatnih problema o kojima ne bih ovde.

Gde živite vi bre?

eto ovde se vidi sva tvoja nezrelost koja s obzirom na godine ti mozda nije chudna ali videcesh ti josh shta zivot znachi. a da ironija bude veca ti si obichno taj Hanse koji drugima spochitavash godine i nezrelost.
nezrelosti ime ti je Hans.
By Hans
Ja nemam nameru da učestvujem u tvom maratonskom seciranju postova. Nađi druge žrtve za to. :kiss:
Korisnikov avatar
By blenta
pa dobro
postoji pokret jer postoji kriticna masa idiota koji su uzeli po 100k zajma
da bi kupili kola i stekli liberal arts college degree
i sad ne mogu da se zaposle jer u recesiji nema posla za ono sto nije profitabilno

ja ubirem privilegije koje su bile dostupne svima
merit based and leadership based.
to sto sam ja bolji od bilo kog amera ili drugog stranca koji se prijavio
nije nesto zbog cega cu se izvinjavati jer sam tu poziciju svojim radom stekao
Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta napisao:sa sixtom ne bih da me porede

nikakvo ti merilo nisi da odredjuesh ko lupeta. to ti je losha navika koje se morash odvici.
nikakva kredita ti nemash s tvojim nachinom dolaska i bivstvovanja ovde i tvojim iskustvom, bolje reci, manjkom istog ovde davati generalne ocene o Americi ni ovako ni onako pogotovo ne za ljude bilo Amerikance bilo izbeglice/imigrante u Americi koji su mnogostruko duze ovde i u odredjenim delovima, ambijentima itd. Amerike i na odredjeni drugachiji nachin doshli i nastanili se ovde a shto s tobom i tvojim primerom nema nikakve veze.
ti mozesh blento davati svoje lichno skromno mishljenje o Americi i kako je to biti u njoj iz tvog lichnog iskustva, ali da ti uzimash konstantno ovako sebi za pravo da ovako dajesh definicije o kojim POJMA NEMASH (a hocesh da si forumska baja kul klan faca ili koji vec trash shit) to samo govori koliko si nizak u dushi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta napisao:pa dobro
postoji pokret jer postoji kriticna masa idiota koji su uzeli po 100k zajma
da bi kupili kola i stekli liberal arts college degree
i sad ne mogu da se zaposle jer u recesiji nema posla za ono sto nije profitabilno

ja ubirem privilegije koje su bile dostupne svima
merit based and leadership based.
to sto sam ja bolji od bilo kog amera ili drugog stranca koji se prijavio
nije nesto zbog cega cu se izvinjavati jer sam tu poziciju svojim radom stekao
glenn beck, fox news channel speakin'.

nadam se da se ne ljutish. njihove si matrice svesno ili nesvesno, ne znam, tvoja stvar, ali bar priznaj, bar pola ce ti biti oproshteno. :prst:
Korisnikov avatar
By blenta
Vel boy napisao:
blenta napisao:sa sixtom ne bih da me porede

nikakvo ti merilo nisi da odredjuesh ko lupeta. to ti je losha navika koje se morash odvici.
nikakva kredita ti nemash s tvojim nachinom dolaska i bivstvovanja ovde i tvojim iskustvom, bolje reci, manjkom istog ovde davati generalne ocene o Americi ni ovako ni onako pogotovo ne za ljude bilo Amerikance bilo izbeglice/imigrante u Americi koji su mnogostruko duze ovde i u odredjenim delovima, ambijentima itd. Amerike.
ti mozesh blento davati svoje lichno skromno mishljenje o Americi i kako je to biti u njoj iz tvog lichnog iskustva, ali da ti uzimash konstantno ovako sebi za pravo da ovako dajesh definicije o kojim POJMA NEMASH (a hocesh da si forumska baja kul klan faca ili koji vec trash shit) to samo govori koliko si nizak u dushi.
velboje, ja ziveo u 6 drzava vise od 2 godine i posetio mnoge druge
neke i na po par meseci, imam tri faksa, jedan od minora na zadnjem mi je foreign studies and policies a jedan od majora international economics, niko me nigde nije oterao/naterao pa nisam ostrascen
te shodno tome drzim da sam merilo i imam kredita da dajem ocene, tumacim, interpretiram o americi i svugde drugde de sam bio na malko duze obzirom na svoju teorijsko prakticnu potkovanost :blentavi:

to sto si ti ili neko bio negde drugde duze ne znaci da si vise sposoban
eto ti ka' primer svi ti koji napakovase studentske zajmove za gluposti
pa sad traze da im se oproste zajmovi

nego reci ti nama jel imas jos neka pitanja ili nedoumice
da ti objasnimo, damo sud, ocenimo itd :saint:

inace
tv ne gledam
nizak nisam u dusi no u prirodi
dusu btw ni nemam jer moram imat mesta za sav taj cinizam za koji me optuzujes
te sam odlucio mesta napraviti izbacivanjem gore navedene religijske sarene laze
a stripi rece da imamo fore do ujutru :srbin:
blento (bar ti je nik genuine :lol: ) gde si bio 1997-e, 1998-e, 1999-e, 2000-e te po dolasku bushizma u Americi? si bio u Americi svih tih godina stalno? ako jesi, gde? kako? na koji nachin? otkud ti pare? kazesh da nisi ni dolara ni dinara platio za studiranje, kako to?

vi'sh dolazim u Ameriku 1997-e, s tek napunjene 21 godine zivota, zavrshisvshi u rodnom mi skoro potpuno unishtenom Mostaru uz rizike bombardovanja i ubijanja odlichno srednju shkolu tri godine pre toga dakle '94-e u jeku rata tamo, bez mogucnosti nastavka ikakva post-srednjoshkolskog obrazovanja u Mostaru, tek konachno uspedoh da napustim zemlje ex-Yu. nikad nigde pre ovako sam i u nepoznatom nisam bio. engleski savrsheno nikakvih problema tu, ali "how he can speak English so well, wow, not sure I like it, he's too smart" govna iz izbeglichke agencije nije im se bash svidjalo to. nisam k'o ostale izbeglice, jadan i kukavan fizichki radnik (svaka njima chast) koji jedva da znaju pobeknuti b/h/s jezike a nekmoli engleski. to su great slaves to take advantage of, unlike that young "faggot" Vel, he must be fag he's not married and he thinks he's cool (opisujem kakva je bila atmosfera pod auspices-ima izbeglichkih agencija koje su mi bile mandatory da zavisim od njih). dakle, ja sam kao izbeglica bio pod odredjenim "pravilima". nisam mogao da biram u koji grad u Americi, nisam mogao da biram koja izbegl. agencija ce me "uzeti", nisam mogao da biram nishta. sam samcit doshao- "ovaj nije ozenjen, nije s porodicom...hm...hm..." - tako sam bio tretiran. kontash? ili josh uvek ne kontash.
namerno su me intimidirali iz tih izbegl. agencija i kasnije skontah lagali da moram da zaboravim na bilo kakvo studiranje (a znali su koliko je to vazno meni za moje ambicije i planove za zivot; namerno su hteli da me onemoguce) vec da sam doveden kao fizichki radnik (protivno onom shto je bilo u info-u pre mog fizichkog ulaska u ameriku) da radim poslove koje Amerikanci nece i da samo placam poreze.
u takvoj situaciji znao sam da sam ostavljen totalno to my own devices tj. ochajnichkim naporima da ja ovako ambiciozan i s planovima sam samcit iznalazim nachine kako znam i umem. idealna prilika na koju vrebaju predatorske fast-trainig-for-better-job tzv. business career schools a shta ja tada ne znadoh o tom nishta. slepo verujuci i ochajnichki pokushavajuci da dobijem neke credentials za sebe za bolje poslove i karijeru (po savetu sluzbenice iz International Students Affairs Community College-a of ALLegheny County) navukoshe me da potpishem neshto kao uslov za pohadjanje nastave, iako najbolji student in the class i jedan od najboljih i/ili boljih cele te shkole- zajebashe me lazima o pomoci za zaposlenje u tom programu. kasnije, ljudi mi govore "e, moj naivni i ochajni druze, pa zar nsi znao da je ta shkola scam? zajebali su te potpuno. sad su te kao i mase drugih samo ostavili s teretom njihovog jebenog duga".

ovo su samo DELOVI svega onog kroz shta sam prolazio i zashto sam razvio saosecanje s svim drugim u istoj slichnoj ili josh goroj situaciji. za razliku od tebe prepametni svemoguci sveznajuci svesnalazljivi blento.

to je sve bilo u periodu od 1997-e pa kroz bushizam 2000-ih josh gore i beznadeznije do 2008-e kada se zapravo nada u socijalno pravedniju Ameriku tek mozda polako pojavljuje uprkos ekonom. krizi koju nisu ni izazvali ni stvorili oni koji pokushavaju neshto socijalno praveddniju Ameriku da stvore.

a, ti blento u medjuvremenu pishesh meni ovde tvoje glupave haiku slogove od likovanja koristeci privilegije koje grabish ko ptica grabljivica. i josh se tim dichish i nazivash mene nesposobnim za zivot. pa, imash li ti imalo, imalo srama choveche?
ovo se mora citirati :D
Vel boy napisao:gde si bio 1997-e, 1998-e, 1999-e, 2000-e te po dolasku bushizma u Americi? si bio u Americi svih tih godina stalno? ako jesi, gde? kako? na koji nachin? otkud ti pare? kazesh da nisi ni dolara ni dinara platio za studiranje, kako to?

vi'sh dolazim u Ameriku 1997-e, s tek napunjene 21 godine zivota, zavrshisvshi u rodnom mi skoro potpuno unishtenom Mostaru uz rizike bombardovanja i ubijanja srednju shkolu tri godine pre toga dakle '94-e u jeku rata tamo, bez mogucnosti nastavka ikakva post-srednjoshkolskog obrazovanja u Mostaru, tek konachno uspedoh da napustim zemlje ex-Yu. nikad nigde pre ovako sam i u nepoznatom nisam bio. engleski savrsheno nikakvih problema tu, ali "how he can speak English so well, wow, not sure I like it, he's too smart" govna iz izbeglichke agencije nije im se bash svidjalo to. nisam k'o ostale izbeglice, jadan i kukavan fizichki radnik (svaka njima chast) koji jedva da znaju pobeknuti b/h/s jezike a nekmoli engleski. to su great slaves to take advantage of, unlike that young "faggot" Vel, he must be fag he's not married and he thinks he's cool (opisujem kakva je bila atmosfera pod auspices-ima izbeglichkih agencija koje su mi bile mandatory da zavisim od njih). dakle, ja sam kao izbeglica bio pod odredjenim "pravilima". nisam mogao da biram u koji grad u Americi, nisam mogao da biram koja izbegl. agencija ce me "uzeti", nisam mogao da biram nishta. sam samcit doshao- "ovaj nije ozenjen, nije s porodicom...hm...hm..." - tako sam bio tretiran. kontash? ili josh uvek ne kontash.
namerno su me intimidirali iz tih izbegl. agencija i kasnije skontah lagali da moram da zaboravim na bilo kakvo studiranje (a znali su koliko je to vazno meni za moje ambicije i planove za zivot; namerno su hteli da me onemoguce) vec da sam doveden kao fizichki radnik (protivno onom shto je bilo u info-u pre mog fizichkog ulaska u ameriku) da radim poslove koje Amerikanci nece i da samo placam poreze.
u takvoj situaciji znao sam da sam ostavljen totalno to my own devices tj. ochajnichkim naporima da ja ovako ambiciozan i s planovima sam samcit iznalazim nachine kako znam i umem. idealna prilika na koju vrebaju predatorske fast-trainig-for-better-job tzv. business career schools a shta ja tada ne znadoh o tom nishta. slepo verujuci i ochajnichki pokushavajuci da dobijem neke credentials za sebe za bolje poslove i karijeru (po savetu sluzbenice iz International Students Affairs Community College-a of ALLegheny County) navukoshe me da potpishem neshto kao uslov za pohadjanje nastave, iako najbolji student in the class i jedan od najboljih i/ili boljih cele te shkole- zajebashe me lazima o pomoci za zaposlenje u tom programu. kasnije, ljudi mi govore "e, moj naivni i ochajni druze, pa zar nsi znao da je ta shkola scam? zajebali su te potpuno. sad su te kao i mase drugih samo ostavili s teretom njihovog jebenog duga".

ovo su samo DELOVI svega onog kroz shta sam prolazio i zashto sam razvio saosecanje s svim drugim u istoj slichnoj ili josh goroj situaciji. za razliku od tebe prepametni svemoguci sveznajuci svesnalazljivi blento.

to je sve bilo u periodu od 1997-e pa kroz bushizam 2000-ih josh gore i beznadeznije do 2008-e kada se zapravo nada u socijalno pravedniju Ameriku tek mozda polako pojavljuje uprkos ekonom. krizi koju nisu ni izazvali ni stvorili oni koji pokushavaju neshto socijalno praveddniju Ameriku da stvore.

a, ti blento u medjuvremenu pishesh meni ovde tvoje glupave haiku slogove od likovanja koristeci privilegije koje grabish ko ptica grabljivica. i josh se tim dichish i nazivash mene nesposobnim za zivot. pa, imash li ti imalo, imalo srama choveche?
uz to, ultimativni source za poslove, karijere i post-sekundarno obrazovanje tzv. Career Link mi je rekao da je tako teshko izbeglicama-imigrantima u ovom gradu pogotovo ako su sami, nisu u braku, bez porodice, bez sponzora, veza.... jer u ovom gradu se najvecom vecinom odrzavaju kruto-kapitalistichki stereotipi tj. ako si sponzorisan i u poslovnom kontraktu od strane neke inostrane ili iz zemlje iz koje dolazish firme, kompanije.... samo tako su vece shanse za probitak, nikako drugachije. grad Pittsburgh je inache umiruci grad rust belt-a i ima depresivno ekonomsko i socijalno-drushtveno stanje hronichno decenijama, inache.

tako da logichki samo eventualno odlazak u neku bolju sredinu se namece shto bih davnih, davnih dana vec bio uradio da nije tamo skupo kako jeste.

eto, blento, na kraju krajeva ja se i vecim delom ispovedih ti, a shta od tebe bi, kud nestade...? :trep:
Korisnikov avatar
By blenta
pitcburg pensilvanija?
jel nekom ovo deluje ko umiruci grad bez bilo kakve prilike za zivot i rad?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... y_pano.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ight_1.jpg

jedino sto vidim iz tog posta ti
da od te 21 nisi mnogo napredovao

uz svu empatiju jer ti je tesko ne shvatam
kako si ti to bio najbolji djak a nesposoban da proveris skolu
i da li ima akreditaciju i ko ju je akreditovao

to da ti si ti zrtva i svi su bili protiv tebe
mi je poznato jer je to tipicna srbijanska manija gonjenja i patetisanje
kad se suoce sa sopstvenim nedostatkom kapaciteta ili radnih navika

opet, zao mi je sto ti je bilo tesko
i sto nisi uspeo da se snadjes jer u americki edukativni sistem
stvarno svakom daje sansu
mozes da studiras i ako si gluv i ako si slep, i ako nemas neki iq
i skola je obavezna da ti obezbedi uslove koji ce ti pomoci da prebrodis nedostatak
(jbt morao sam da prodjem obuku i test da bi me pustili da mentorisem
kako bi bio spreman da se ophoidim kako treba prema deci sa invaliditetom)

nadalje ja sam u posetu dosao za vreme poslednje busove administracije
i jos jednom sve sto sam dobio nisam "prigrabio" nego zasluzio a potom i opravdao ;)
Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta napisao:pitcburg pensilvanija?
jel nekom ovo deluje ko umiruci grad bez bilo kakve prilike za zivot i rad?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... y_pano.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ight_1.jpg
great masters of deception are here. great. a sve kako kome i kako za koga. ti dodji 'vamo pa zivi evo omogucicu ti ja a ti meni omoguci tamo gde jesi. :lol:
s tobom blento :pokazuje: se jedino takvom retorikom moze.

btw., proguglaj malo 10 dyeing cities of America pa vidi koji su to.

blenta napisao: jedino sto vidim iz tog posta ti
da od te 21 nisi mnogo napredovao
zapravo jesam itekako s obzirom na sve prepreke na putu. ja sam od 2008-e pa naovamo thanks Heavens :lol: puno bolje off nego pre. opisivao sam stanje iz proshlosti gde sam nauchio da saosecam s drugima, za razliku od tebe koji na silu na vrat na nos hocesh da budesh neki baja foruma kroz puhadzisanje o sebi.
samo najnize ljudske vrste osecaju potrebu da poentiraju neku svoju poentu kroz samohvalisanje k'o shto ti radish. FUJ, blento, FUJ!
blenta napisao: uz svu empatiju jer ti je tesko ne shvatam
dakle opet nisi skopchao. mene su moja zivotna iskustva iz proshlosti nauchila da imam istinsku empatiju prema drugima.
samo da nisam na nivou nekog koji bi glumio empatiju za druge, poput tebe, meni je okej. :wink:
blenta napisao:
kako si ti to bio najbolji djak a nesposoban da proveris skolu
i da li ima akreditaciju i ko ju je akreditovao
i OPET ne kopchash ni napisano. ta shkola je imala akreditacije koje je imala. pokazali su mi koliko su hteli da mi pokazu. to je bilo 1998-e godinu dana po mom dolasku u ovu zemlju. mene su telefonom i pismima zvali da im budem student nakon prvog intervjua. samo su znali i to da sam novajlija u gradu te da ne znam sve priche iz iskustva drushtva u gradu.
konachno, zar su kojekakve akreditacije u sistemu chovek je choveku vuk garant da nema zajebancije??
blenta napisao: to da ti si ti zrtva i svi su bili protiv tebe
mi je poznato jer je to tipicna srbijanska manija gonjenja i patetisanje
kad se suoce sa sopstvenim nedostatkom kapaciteta ili radnih navika
nisam ja nigde nikad ni rekao da su svi bili protiv mene. tachno znam gde, kada i ko jesu i shta su radili. nigde nishta ne generalizujem niti preuvelichavam samo znam shto znam.
srecom u Americi pa i u ovom gradu ima dosta i finih ljudi koji se konachno javljaju vishe za rech. trgli su se.
blenta napisao: opet, zao mi je sto ti je bilo tesko
i sto nisi uspeo da se snadjes
meni tvoja zal ne treba. sve imam razloge da posedujem jako loshe mishljenje o tebi blento (odlichan nik, opet!) tako da - poshtedi me ponizenja tvoje empatije!

blento, glup si i sporo kontash. tebi jednostavno ne ulazi u glavu da neko moze da ima solidarnost s ljudima imavshi ista ili slichna iskustva iz proshlosti sve i ako u sadashnjosti vishe nije u istoj poziciji kao u proshlosti.
ti uopshte NEMASH POJMA da li sam se ja snashao i kako a tupish i tupish stalno meni "nisi uspeo da se snadjes". ochito su to tvoje zelje za mene, ali drzi ih za sebe, please.
a, mogao bi malo da porazmislish shta tebe moze da snadje......
blenta napisao: jer u americki edukativni sistem
stvarno svakom daje sansu
mozes da studiras i ako si gluv i ako si slep, i ako nemas neki iq
i skola je obavezna da ti obezbedi uslove koji ce ti pomoci da prebrodis nedostatak
(jbt morao sam da prodjem obuku i test da bi me pustili da mentorisem
kako bi bio spreman da se ophoidim kako treba prema deci sa invaliditetom)
opet, lako je tebi grabljivche privilegija da presudjujesh samo po svojoj pomognutoj guzici.
s onim "stvarno" mislish stvaaaaarno da si stvaaaarno ma stvaaaarno ubedljiv.
nego, uzivaj DOK mozesh blento.

ni ja ni oni koji kritikuju NEKE LOSHE STVARI u americhkom edukativnom sistemu ne generalizujemo. svakako da ima dobrih delova americhkog edukativnog sistema. ali, samo kazemo da oni loshi delovi istog sistema se moraju izmeniti nabolje, na humanije.
blenta napisao: nadalje ja sam u posetu dosao za vreme poslednje busove administracije
i jos jednom sve sto sam dobio nisam "prigrabio" nego zasluzio a potom i opravdao ;)

ma, bash ti sve neshto verujem. jako si ti ubedljiva osoba, vidim jako ti je bitno da si ubedljiv. :lol:
vozi, choveche, vozi. :pusenje: i nikako NE ZABORAVI da kenjash i kenjash kako ti seciram postove na male milijarde nachina, u besmislu, u Loni-zmu, .... itd. :smeh: kenjaj, blento, samo kenjaj tu si najbolji. :vrcka:
trk u tvoje poznato mesto-trash zonu, blento!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!