Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
tko ne moze prezivjeti forum, neka se odmah odjavi i iz zivota.

uostalom, pogledajmo stvari iz druge perspektive :D
mnogi ljudi prolaze kroz zivot bez da imaju misljenje o bilo cemu. onda se ovdje nadju u drustvu i onih kojima su te sitnice, poput imati vlastito misljenje o kljucnim drustvenim temama, iz nekog misterioznog razloga vazne. slijedi sukob. :party:

sto se mene osobno tice, kako ne toleriram strejt kretene, ne vidim zasto bih tolerirao kretene koji su gej.
Korisnikov avatar
By Zoey
blenta napisao: jer zapamti dobro, nisi ti(ja,on, ona, mi, vi ono) ono sto ti mislis da jesi
nego si kolektiv (mozda bolje rezultanta) onoga
kako te svi mi koji te okruzujemo vidimo i dozivljavamo

Don`t forget that!

blenta napisao:
i mali dodatak za stefana:

stefane, sine nebojsa .... ja znam da se ti bavis nekim bitnim stvarima u zivotu i imas neki plan i mislis o tome, ali to znam cisto jer te delimicno poznajem mimo foruma tj imamo zajednicke drugare.

da to nije slucaj mislio bih da si mlad momak sa mozgom jos mladje sponzoraske fufe.

Ovaj dodatak za svakog onda moze da vazi, cije drugare poznajes i o kome nesto sto ti/vi/mi/oni/ovi visoko vrednujes/te/mo i postujes/te/mo pa stoga i zelis da uvazis.

Ma, ovo ce se pretvoriti upravo u ono sto smo temom zeleli da izbegnemo, barem ja.

Svako ima svoje misljenje i svoje vrednosti i proklamovace ih kako hoce i time nam se moze i ne mora svidjati. Nacin na koji svako od nas dejstvuje na forumu naravno, predstavlja nas same, ili jedan oblik naseg ponasanja, i sta koga ima da boli ona stvar kakav ce taj drugi da ispadne.....Nije ovde toliko "problem" sto NEKO misli NESTO o NJEMU, vise sto se i oni neupoznati pridruze virtuelnom lincu ako se njihovom drugaru taj ne svidja...bzvz....

blenta napisao:ne mislim da je cak trend pucanje po novajlijama
nego cinjenica da smo svi toliko razliciti a pod istim krovom
jer smo manje vise andergraund

mimo toga dosta je jak uticaj to sto novajlije obicno dolaze
sa nekim tipicnim fix idejama osobe koja je gej a primorana
da zivi po nongay matrici, a koje su im usled celozivotnog ispiranja mozga
vrlo duboko usadjene

pa nas spocetka bombarduju sa :
koja je uopste svrha parade
zasto ocemo da se zenimo
njemu/njoj nisu nikakva prava uskracena
kako to neko moze da ne voli crkvu kad ona/ona nije tako vOspitan
etc etc

a ljudi ovde, pa cak i oni sa najvise stpljenja ga nemaju u neogranicen kolicinama

Bahhh...stoji za strpljenje, ali da se ne lazemo, bilo je i te kako pucanja po novajlijama i kad nisu dolazili tupavi i smesni...

Tacno su pametni oni koji nisu ulazili u ovo podrucje, umorna sam od ovakvih gluposti.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Trend uzjahavanja po novajlijama, škk?

Je l ko po meni uzjahao? :sigh: Str00ji? Anhedoniji? De vilu? Denbou?
Od 30 novajlija koje su došli u poslednja dva meseca, može se reći da su dvojica došla u sukob sa nekolicinom ljudi.
Ali nekolicinom ljudi.
I to sa tom dvojicom.

Odakle vama onda utisak da "svi uzjahaju novajlije"?
Korisnikov avatar
By blenta
zoe,
isto sam naponeuo da iz te kategorije kolektiva izuzimav brendove za besmisao
i osvedocene budaletine, sto popaj rece to sto je neko gej nije dovoljno da mu trpim glupost

Slika

pomenuh stefija jer je on otvorio temu i oseca se nipodastavano
a moj je argument bio da nam pokaze te svoje druge strane koje su vec postojece , jasnije?
Korisnikov avatar
By Zoey
KorvinOdAmbera napisao:Trend uzjahavanja po novajlijama, škk?

Je l ko po meni uzjahao? :sigh: Str00ji? Anhedoniji? De vilu? Denbou?
Od 30 novajlija koje su došli u poslednja dva meseca, može se reći da su dvojica došla u sukob sa nekolicinom ljudi.
Ali nekolicinom ljudi.
I to sa tom dvojicom.

Odakle vama onda utisak da "svi uzjahaju novajlije"?

Ma, koji svi?! Ne rade to svi, taman posla :neto:
Korisnikov avatar
By Zoey
Ma, jasno je, ali evo, sad si ti, umesto da tako fino objasnis, mogao mene da iseckas, isprozivas, iscitiras sa drugih tema, ispljujes i izvredjas ali nisi.
Ja sam TO htela da kazem onim, da ako hocemo, na kraju krajeva da se uhvatimo za nekog kao pijavice, to je najmanji problem, ali ne smemo sebi dopustiti malodusnost.

Isto tako, APSOLUTNO sam protiv da se neko tolerise samo zato sto je gay ili zitelj ovog Foruma....
By Kragi
Tovare se (auto)homofobi i fasisti. Jedino i iskljucivo. :zev:
Korisnikov avatar
By blenta
pa... ljudi imaju predrasude
jer one stede vreme

to je ono sto je zapravo srz problema
s kojim se postavljac teme susrece
kao i svih onih koji su slicne teme pre njega otvarali
a nije ih mali broj

posto je on izgradio svoj imidz medj' nama
na nacin koji jeste
sad ima problem da ga ljudi ne uzimaju za ozbiljnije
i sve sto kaze da porede sa ranijim
sto cesto izgleda kao pik

a imamo i stalkere na sta pretpostavljam da mislis
no ne mislim da su oni toliko zastupljeni
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
blenta napisao: mimo toga dosta je jak uticaj to sto novajlije obicno dolaze
sa nekim tipicnim fix idejama osobe koja je gej a primorana
da zivi po nongay matrici, a koje su im usled celozivotnog ispiranja mozga
vrlo duboko usadjene
slazem se :up:

ali verovatno dodju ovde u jednom trenutku kada shvate da napolju nesto ne stima.
secam se da sam ja prvi put ovde dosla kada sam uletela u sukob sa caletom oko shvatanja o ljudskim pravima. iskreno, nije ni da sam danas shvatila zasto ljudi i dalje tako zatvoreno razmisljaju, ali mi je drago da citam ovde. vise pronalazim svojih misli nego u komunikaciji sa spoljnim svetom.

a sto se tice napada na novajlije, mene niko nije dirao o.O
makar ne jos :P
ne znam da li da mi bude drago ili da se uvredim? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By blenta
to koliko ko i sta konta pre dodira sa vecim brojem gej ljudi je vrlo diskutabilno

ja kad sam kao maloletni dete debil i izvalio da mi se svidjaju i guzice
sam mislio da je prcati vitke rome ceo gej svet
sa najvecim problemom kako se s istima naci kada ih vecina
trosi pare na druge stvari umesto na net

toliko o tome :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Laerem
Zoey napisao: Ma da, ali prilicno je zalosno videti toliko malodusnosti, plitkoumlja i netolerancije
S napomenom da je jedna skupina malodusna i plitkog uma, a druga skupina samo netolerantna prema malodusnosti i plitkoumlju. Na zalost, prvih je mnogo vise. Ali mora im se priznati - puni su tolerancije za vlastita sranja.
Korisnikov avatar
By Zoey
Laerem napisao:
Zoey napisao: Ma da, ali prilicno je zalosno videti toliko malodusnosti, plitkoumlja i netolerancije
S napomenom da je jedna skupina malodusna i plitkog uma, a druga skupina samo netolerantna prema malodusnosti i plitkoumlju. Na zalost, prvih je mnogo vise. Ali mora im se priznati - puni su tolerancije za vlastita sranja.

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
@blenta

Ja se i dan danas secam tog tvog posta na forumu :pucaodsmeha:

OT:

Nemam sta da kazem a da nije receno. Reko blenta svasta nesto sto je ok.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Copy/paste sve sto je Blenta rekao. Ljubi ga majka pametnoga. :kiss:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
The Misfit napisao:
KorvinOdAmbera napisao: Van toga, pristojnost i kultura, samo radi toga "da se ne talasa" i "da budemo svi fini tra-la-la-la-la", ako neko govori stvari koje su stvarno debilne i kose se sa nekim osnovnim principima koje imaš u sebi - neće da može.
:up: Pokaži mi gde da potpišem.
Upravo zbog ovakvog stava se takve stvari i dešavaju.
Zbog toga što neko olako daje sebi pravo da za nekoga kaže da taj izgovara "debilne" stvari, i zbog toga što neko smatra da je vređanje na ličnoj osnovi opravdno činjenicom da da se nečiji principi kose sa "nekim osnovnim principima" koje taj koji vređa ima.

Niko ne želi prostojnost i kulturu zbog toga što je naveo Misfit, već zbog same komunikacije. Sve što misliš možeš da kažeš na 100 načina, poenta je samo koristiti pristojan način.

Tema je pretpostavljam otvorena jer, neki ljudi, kad ti kažeš -

"Ovaj forum ima žutu pozadinu, indeed."

repliciraju sa -

"Majmune ćoravi, idi sa tim tvojim retardiranim stavovima u šumu, debilčino jedna, ajde proseri se još malo i ubaci još lošeg engleskog nepismeni retardu, da bi izgledao pametnije, kad već ne vidiš da je forum crn!"

Ako neko sebi da za pravo da na ovakav način komunicira sa drugim forumašem, onda je jedini uslov da to bude prihvatljivo ponašanje - da se ti forumaši lično do određenog nivoa intimnosti poznaju.
Ukoliko nema tog peduslova, onda, meni lično to ostavlja utisak nepristojnosti, i nezrelosti, daje signal da je iza takvih reči i takvog stava osoba diskutabilne inteligencije, bez takta i tolerancije.
A tolerancija ne znači trpeti, odobravati ili prećutati nešto sa čime se ne slažeš, već uvažiti da neko ima pravo na drugačije "šta-god" bez da tog nekog vređaš i maltretiraš. Za to nije neophodno da "talasamo" niti "da budemo svi fini tra-la-la-la-la."

Inače, slažem se sa Blentom.

Off - Moje rečenice, za koje imam prava to da kažem, su iste onakve kakve bi bile i u RL, živom razgovoru, ali skoro potpuno sam siguran da bi se mnogi "grlati pravednici", "pametne poštenjačine" i slični koji su povod ove teme, bez Cyber Space-a, udobnosti svojih stolica i izbora vremena i trenutka po želji, kada će kliknuti na "Reply", mnogo drugačije ophodili prema sagovornicima, ako ne i ćutali... koliko god oni bili "novi" ljudi u društvu.

:alexis:
Korisnikov avatar
By Zoey
Patty Hewes napisao:
The Misfit napisao:
KorvinOdAmbera napisao: Van toga, pristojnost i kultura, samo radi toga "da se ne talasa" i "da budemo svi fini tra-la-la-la-la", ako neko govori stvari koje su stvarno debilne i kose se sa nekim osnovnim principima koje imaš u sebi - neće da može.
:up: Pokaži mi gde da potpišem.
Upravo zbog ovakvog stava se takve stvari i dešavaju.
Zbog toga što neko olako daje sebi pravo da za nekoga kaže da taj izgovara "debilne" stvari, i zbog toga što neko smatra da je vređanje na ličnoj osnovi opravdno činjenicom da da se nečiji principi kose sa "nekim osnovnim principima" koje taj koji vređa ima.

Niko ne želi prostojnost i kulturu zbog toga što je naveo Misfit, već zbog same komunikacije. Sve što misliš možeš da kažeš na 100 načina, poenta je samo koristiti pristojan način.

Tema je pretpostavljam otvorena jer, neki ljudi, kad ti kažeš -

"Ovaj forum ima žutu pozadinu, indeed."

repliciraju sa -

"Majmune ćoravi, idi sa tim tvojim retardiranim stavovima u šumu, debilčino jedna, ajde proseri se još malo i ubaci još lošeg engleskog nepismeni retardu, da bi izgledao pametnije, kad već ne vidiš da je forum crn!"

Ako neko sebi da za pravo da na ovakav način komunicira sa drugim forumašem, onda je jedini uslov da to bude prihvatljivo ponašanje - da se ti forumaši lično do određenog nivoa intimnosti poznaju.
Ukoliko nema tog peduslova, onda, meni lično to ostavlja utisak nepristojnosti, i nezrelosti, daje signal da je iza takvih reči i takvog stava osoba diskutabilne inteligencije, bez takta i tolerancije.
A tolerancija ne znači trpeti, odobravati ili prećutati nešto sa čime se ne slažeš, već uvažiti da neko ima pravo na drugačije "šta-god" bez da tog nekog vređaš i maltretiraš. Za to nije neophodno da "talasamo" niti "da budemo svi fini tra-la-la-la-la."

Inače, slažem se sa Blentom.

Off - Moje rečenice, za koje imam prava to da kažem, su iste onakve kakve bi bile i u RL, živom razgovoru, ali skoro potpuno sam siguran da bi se mnogi "grlati pravednici", "pametne poštenjačine" i slični koji su povod ove teme, bez Cyber Space-a, udobnosti svojih stolica i izbora vremena i trenutka po želji, kada će kliknuti na "Reply", mnogo drugačije ophodili prema sagovornicima, ako ne i ćutali... koliko god oni bili "novi" ljudi u društvu.

:alexis:

Yes, yes, yes! :klap:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Analogno zaključku bi trebalo na komentar "Baš je super što je Hitlerov režim pobio toliko Jevreja."
reći
"Znaš kako, nije fino što si to tako rekao jer se to ipak, znaš, ovaj dogodilo i eto ubijati druge ljude nije fiiiiiiiiiiiiinooooo."
Jer, hej! Postoji toliko načina da kažemo istu stvar. Zašto bismo hejtovali?

Postoji razlog zašto se reaguje na taj način koji se reaguje. Neće ti takve stvari niko napisati povodom banalnih stvari (tipa boja foruma), nego na komentar koji sam ti ja rekao.

A to ti komentarišeš, zbog onoga što je bilo tebi, a ti ne možeš da shvatiš da je naprosto nepristojno pisati tako na forumu gde ne znaju svi engleski. Pogotovu što tvoj engleski ni Gugl ne bi znao prevesti. Pogotovu što ima ljudi čiji maternji nije srpsko-hrvatski (i koji se trude da pišu kako treba i to im čini napor), koji npr. nisu sa prostora bivše Juge ili ne žive tamo i svakodnevno pričaju i koriste obilato drugi jezik i posle izvesnog vremena, naprosto kreću da zaboravljaju neke reči. Ili bi radije napisali nešto na drugom jeziku. Ali koji ipak se potrude da obiđu tu barijeru, da bi ih svi ovde razumeli. I niko nije pljuvao tebe, kao osobu, nego tvoj stil pisanja.

E, to je problem, kao što rekoh. Što se neke stvari previše lično shvataju.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
KorvinOdAmbera napisao:Analogno zaključku bi trebalo na komentar "Baš je super što je Hitlerov režim pobio toliko Jevreja."
reći
"Znaš kako, nije fino što si to tako rekao jer se to ipak, znaš, ovaj dogodilo i eto ubijati druge ljude nije fiiiiiiiiiiiiinooooo."
Jer, hej! Postoji toliko načina da kažemo istu stvar. Zašto bismo hejtovali?

Postoji razlog zašto se reaguje na taj način koji se reaguje. Neće ti takve stvari niko napisati povodom banalnih stvari (tipa boja foruma), nego na komentar koji sam ti ja rekao.

A to ti komentarišeš, zbog onoga što je bilo tebi, a ti ne možeš da shvatiš da je naprosto nepristojno pisati tako na forumu gde ne znaju svi engleski. Pogotovu što tvoj engleski ni Gugl ne bi znao prevesti. Pogotovu što ima ljudi čiji maternji nije srpsko-hrvatski (i koji se trude da pišu kako treba i to im čini napor), koji npr. nisu sa prostora bivše Juge ili ne žive tamo i svakodnevno pričaju i koriste obilato drugi jezik i posle izvesnog vremena, naprosto kreću da zaboravljaju neke reči. Ili bi radije napisali nešto na drugom jeziku. Ali koji ipak se potrude da obiđu tu barijeru, da bi ih svi ovde razumeli. I niko nije pljuvao tebe, kao osobu, nego tvoj stil pisanja.

E, to je problem, kao što rekoh. Što se neke stvari previše lično shvataju.
Opet problem sa stavom, ili tonom, reci kako ti je draže, - nema potrebe za sarkazmom Korvine.
Moj odgovor na takvu rečenicu koju si izabrao za primer bi bio više u smislu - "Korvine, kako misliš super? Iz kojih razloga bi ubijanje ljudi moglo, pogotovo u kontekstu holokausta, biti super???"
Vidiš da nije teško? :D

I jedno je hejtovanje, a drugo je prostakluk. Uz to, evo drznuću se da te podsetim da je i "hejtovanje" nedovoljno rasprostranjena reč, tako da te molim da je ubuduće ne upotrebljavaš, jer forum možda čita i neki forumaš iz Prčilovaca, i jedva je na mobu učitao ceo forum, pa još sad mora da traži na Netu šta to znači.. stvarno bezobzirno od tebe. :D (Nadam se da ćeš ovde shvatiti širi pojam moje opaske, na tvoj stav da biramo reči i jezik kojim pišemo, sa ciljem da svi razumeju šta piše...)
Jednostavno ne mogu a da se opet ne zapitam kako bi to bilo u živom razgovoru, ili kada bi na forum došao neko ko koristi Google Translate kako bi nas razumeo, a piše na recimo Švedskom ili nekom totalno nepopularnom jeziku, za koji nije svako treći "vrsni poznavalac"..

A u povodu pristojnog i nepristojnog... web kultura ne poznaje takvu kategoriju kao što je jezik komunikacije. Svako ima pravo da postavi pravila na svom domenu. Svako ima pravo da piše na jeziku na kom želi i na način na koji želi.
Konkretno, ne tangira me mišljenje forumaša o mom poznavanju engleskog, izabranom jeziku za pisanje i sličnim stvarima, mada jeste zabavno, ali nisam ja tema ove teme :D tema je reakcija na ono što je tim i takvim pisanjem REČENO.

Ti, dragi kolega forumašu Korvine, (a tebe uzimam samo kao primer, personifikaciju svih onih gore pomenutih zbog kojih je tema otvorena) nisi na GS forumu da bi "pljuvao" po mom engleskom, "pljuvao" moj izbor jezika ili bilo šta slično. Obuzdaj svoje unutrašnje porive, male ili velike komplekse, i drži se same teme, tačnije, ako pitam "Da li je forum žute boje?" odgovori mi da li je ili nije, a nemoj "pljuvati" način na koji sam to pitao.

Ako pak i želiš da mi skreneš pažnju na neke takve momente, onda je pristojan i civilizovan način da, sa uvažavanjem entiteta sa kojim komuniciraš preko Interneta, i kog lično a ni preko web-a, ne poznaješ, meni to kažeš u privatnoj poruci, ukoliko su ti namere dobre.
Ukoliko nisu, onda ćeš divljački raspaliti u sred bilo koje teme, iskoristiti bilo koji spomen mog nick-a i "popljuvati" moj način, a ne suštinu.

Did u get my point, this time? :alexis:

I još jedna simptomatična stvar - od celog mog prethodnog posta, svega što sam napisao, izneo, ti si imao samo ovo da odgovoriš - skeč sa pitanjem, objašnjenje za pljuvanje mene, i jezička problematika exYU srba u dijaspori?... :sniff:
Korisnikov avatar
By stefan19
Zoey napisao: Kako ja volim da kazem:"Stvari imaju onaj znacaj koji im mi pridajemo, i mogu nas dotaci onoliko koliko im mi to dopustimo"

...tako da-samo opusteno ;)
Odlican post ;)
By Хуанита
Ono što mene ne prestaje da šokira i oduševljava su ti forumaši koji sebe uzimaju preozbiljno i sve posmatraju iz te ničeovski prenadrkane adolescentsko-cinične perspektive (tipa osetljivi i uvredljivi Sixto), a ne umeju da prepoznaju auto-ironijski otklon koji Stefan ima prema sebi i temama koje otvara, te na kraju laju bez ikakve potrebe (kao i za Statusa) na čoveka koji se očito šali i namerno hiperboliše sve te skarednosti. To ne može biti jasnije, a opet, gotovo svi se primaju. Zato je stefan koga svi podcenjuju urnebesno zabavan, pri tome se čak ni ne trudi nešto preterano, a vrlo je dobronameran za razliku od tih koji se prilično trude da ga vređaju.
Što će reći, neverovatna mi je činjenica da stefan, koristeći se tom prividnom aurom plitkoumne sponzoruše, ume da iznese najgore iz ljudi, a da se ne potrudi nešto preterano.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Хуанита napisao:Ono što mene ne prestaje da šokira i oduševljava su ti forumaši koji sebe uzimaju preozbiljno i sve posmatraju iz te prenadrkane adolescentsko-cinične perspektive (tipa Sixto), a ne umeju da prepoznaju auto-ironijski otklon koji Stefan ima prema sebi i temama koje otvara, te na kraju laju bez ikakve potrebe (kao i za Statusa) na čoveka koji se očito šali i namerno hiperboliše sve te skarednosti. To ne može biti jasnije, a opet, gotovo svi se primaju. Zato je stefan koga svi podcenjuju urnebesno zabavan.
Bravo! :)

Ali sa tim "ozbiljnim" personama, možeš jedino ozbiljno, jer ovo o čemu ti pišeš prosto oni percipiraju na potpuno suprotan način.
To me podseća na momenat kad ja napišem dvema koleginicama u mejlu "Draga kolezinice" i jedna mi vrati smajli, a druga napiše - "Misliš - koleGinice?" :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jej. Sada se i meni pojavila jedinstvena prilika "seckamo-post-na-sitna-crevca-rasprave".
Patty Hewes napisao:Jednostavno ne mogu a da se opet ne zapitam kako bi to bilo u živom razgovoru, ili kada bi na forum došao neko ko koristi Google Translate kako bi nas razumeo, a piše na recimo Švedskom ili nekom totalno nepopularnom jeziku, za koji nije svako treći "vrsni poznavalac"..
Razlika između njega i tebe jeste samo u tome gde si odrastao, školovao se i kojim jezikom si bio okružen - tj. od njega se ne očekuje da priča savršeno jezik i pokušava da se olakša komunikacija sa njim na bilo kom jeziku koji nađemo da nam je zajednički. Mislim, paralela jednostavno ne važi. Ali to nije bitno. Stvarno nisam trebao otići van teme.
Patty Hewes napisao:Ti, dragi kolega forumašu Korvine, (a tebe uzimam samo kao primer, personifikaciju svih onih gore pomenutih zbog kojih je tema otvorena) nisi na GS forumu da bi "pljuvao" po mom engleskom, "pljuvao" moj izbor jezika ili bilo šta slično. Obuzdaj svoje unutrašnje porive, male ili velike komplekse, i drži se same teme, tačnije, ako pitam "Da li je forum žute boje?" odgovori mi da li je ili nije, a nemoj "pljuvati" način na koji sam to pitao.
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D0%B5 ... 1%98%D0%B0
Hvala ti puno. :lol:

Elem, malo si se zajebao (ups, opet prostački ja) da sam ti ja predstavnik kompleksaša koji ide naokolo i pljuje ljude da bi se osetio bolje.
Nisam zbog toga na forumu, ali kada sam već tu, što ne bih smeo prokomentarisati?

Ali još uvek ponavljam ono što mislim (nevezano za tebe): ono što je za pljuvanje se treba pljuvati i neću da tolerišem netolerantne nacoše i (auto)homofobe. I bilo koje druge vrste predrasuda. A druge stvari ne pljujem.

A to što se tiče sarkazma, nisam znao da si toliko osetljiv.
Izvini. Pokušaću da ga izbegavam u komunikaciji sa tobom. (iako si ga i sam iskoristio u ovom postu)
Patty Hewes napisao:Ako pak i želiš da mi skreneš pažnju na neke takve momente, onda je pristojan i civilizovan način da, sa uvažavanjem entiteta sa kojim komuniciraš preko Interneta, i kog lično a ni preko web-a, ne poznaješ, meni to kažeš u privatnoj poruci, ukoliko su ti namere dobre.
Ukoliko nisu, onda ćeš divljački raspaliti u sred bilo koje teme, iskoristiti bilo koji spomen mog nick-a i "popljuvati" moj način, a ne suštinu.

I još jedna simptomatična stvar - od celog mog prethodnog posta, svega što sam napisao, izneo, ti si imao samo ovo da odgovoriš - skeč sa pitanjem, objašnjenje za pljuvanje mene, i jezička problematika exYU srba u dijaspori?
Ja više primećujem to da naprosto nisi shvatio da mojim skečom sam hteo reći da je ton i bezobrazluk potreban u nekim situacijama, pogotovu prema ljudima čije fino upakovane reči su gore od bilo kog prostakluka te vrste, koju možeš reći. I ponovo navodiš ljude koji idu naokolo i pljuju po drugima samo zbog svoje lične osvete ili čega već, a ja nisam pričao o njima, niti sam taj, što otprilike govori o tome koliko ti gledaš suštinu, a koliko formu.

(splasnu mi oduševljenje - ove rasprave su mnogo dosadne :sigh: )
Korisnikov avatar
By stefan19
blenta napisao:pa... ljudi imaju predrasude
jer one stede vreme

to je ono sto je zapravo srz problema
s kojim se postavljac teme susrece
kao i svih onih koji su slicne teme pre njega otvarali
a nije ih mali broj

posto je on izgradio svoj imidz medj' nama
na nacin koji jeste
sad ima problem da ga ljudi ne uzimaju za ozbiljnije
i sve sto kaze da porede sa ranijim
sto cesto izgleda kao pik

a imamo i stalkere na sta pretpostavljam da mislis
no ne mislim da su oni toliko zastupljeni
Bez namere da budem defanzivan, svoj "plitak/sponzorusa" forum identitet sam izgradio svesno i mukotrpno, a sada ga samo negujem kao belu orhideju :D Neko ce reci "Cega se pametan stidi - lud se ponosi.", ali -- that's me ;)

Buduci da ja uglavnom otvaram nebulozne teme u "Zezanje" forumu, nije mi mnogo bitno sto me forumasi ne uzimaju za ozbiljno. Vise mi smeta to sto sebi daju za pravo da mene (i ostale koji im se iz ovog ili onog razloga ne svidjaju) verbalno linchuju. Sto se tice speedy-ja, nisam pazljivo procitao temu i oko cega su se tacno posvadjali, ali mi se na prvi pogled ucinilo da je u pitanju bio klasican "hejt". Prvo jedan udari, pa se drugi nadoveze, prvi se brani, i tako u krug.
Licno nemam negativna osecanja ni prema jednom forumasu. Cak ni prema onima koji su me X puta pljuvali i izveli iz takta.

I guess my point is -- mislim da kao kolektiv imamo mnogo mesta za napredak.
Manje pljuvanja i vredjanja na forumu, vise "Help Me" tema, i svi cemo biti srecni i zadovoljni :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Хуанита napisao:Ono što mene ne prestaje da šokira i oduševljava su ti forumaši koji sebe uzimaju preozbiljno i sve posmatraju iz te ničeovski prenadrkane adolescentsko-cinične perspektive (tipa osetljivi i uvredljivi Sixto), a ne umeju da prepoznaju auto-ironijski otklon koji Stefan ima prema sebi i temama koje otvara, te na kraju laju bez ikakve potrebe (kao i za Statusa) na čoveka koji se očito šali i namerno hiperboliše sve te skarednosti. To ne može biti jasnije, a opet, gotovo svi se primaju. Zato je stefan koga svi podcenjuju urnebesno zabavan, pri tome se čak ni ne trudi nešto preterano, a vrlo je dobronameran za razliku od tih koji se prilično trude da ga vređaju.
Huanitice, za ovako fino srochen post imas od mene piće :laskavica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!