Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Palma optužio pedere za to što u Srbiji ima mnogo samohranih majki, jer su im pederi ukrali muževe

1. Ova tema je baš za Društvo i politiku
5
19%
2. Više je za Zezanje i opuštenciju
8
30%
3. Za Religiju i filozofiju
11
41%
4. Za neki drugi folder
3
11%
Хахахаха... Феноменално :D :D

А, јбг, мора народ некоме и да се смеје.
Палма боље да се држи Јагодине, пољопривреде и повећања наталитета спонзорисањем парова а да не напреже те јадне, две, нервне ћелије европским питањима, да се, јаднице, не прегреју и опет не помисле да виде Шопена... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Glasnik napisao:Mars, evo, ja doniram u tu svrhu svoje ime.
Igor.
Pravo rusko.

ИГОР.

Prosto ti milo kad na ćErilici vidiš ispisano, zar ne?

A lični utisak mi je da je Igor jedno od najčešćih pederskih imena u nas Srbalja. :lol:
Hvala, Igore, jeste lepo na ćirilici :)

Al znam ja i ha haj srpskih, pravoslavnih, grčkih i ruskih imena - ali ne i Dragana. A hteo sam onako lično da ga opletem: Gay ima ime, ime mu je DRAGAN, sledi - svi Dragani (pa i Palma) su pederi.

:sweet:
Nije problem Palma već ljudi koji će njegovo baljezganje da uvažavaju i da za jednog takvog idiota imaju respekta, kao i oni koji će duel Palma vs Miletić posmatrati kao zabavu, bez empatije, neshvatajući da se tu govori o ugroženim ljudima. :sigh:
Korisnikov avatar
By Paki
Reč "palma" me uvek prvo asocira na onaj Džordž Majklov spot Club Tropicana.
Ne znam što.

Na šta li asocira Palmu?

Moraću to da ga pitam nakon suđenja. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kada zagrme trube i sve zadrhti...
By razzz
Ispod palme na obali mora...... Mozak mu se pretvorio u veliki Aqua park. Šta će čovek je završio projekat "jedna sementalka za jednog seljaka", pa mu je sada dosadno. Oprosti mu Bože.... ne zna da je gey!!!!
speedygonsales napisao:
Палма боље да се држи Јагодине,
zar je i ta Jagodina takva SHTALA, SVINJAC pa da je ovo rashroptano krme zvano "palma" jedino predstavlja?

elem, znachi palmu u nedostatku svega drugog shto je rek'o ili nije rek'o ili bi josh rek'o ili ce josh reci ili nece za "one pedere" brinu zapravo mo'sh mislit' samo'rane majke, odjednom. :wow:

i to bi sve tako bilo smeshno da nije tragichna chinjenica da Srbija obiluje upravo palmoidnim debilima koji ce mu poverovati i sloziti se s njim...... :barf:

p.s. a boli palmu boli shto "oni pederi" u Srbiji imaju srpska imena a ne stranska, zapadna, ha, ha....
vidju :smeh: palma moje je ime ono pravo srpsko-crnogorsko njegoshevsko Velibor a "onaj peder" sam, rashroptani krmche pred klanje! shta'sh sad, rashroptano krme?- ovako s palmom treba razgovarati :yes: ovo je jedini jezik koji palma razume.

edit: btw., koliki je palma debilchina i neznalica pokazuje i to shto misli da je ime Lazar bash pravo srpsko. srpski car Lazar imao to ime, pa, po debilchini palmi- "e-mora da je to samo i pravo srpsko ime". ne zna debilchina da je Lazar doshlo kroz hrishcanstvo preko grchkih misionara koji su opet bili ranije pocheli da usvajaju i shire jevrejsko-aramejska imena iz Biblije jer Lazar je samo srpska verzija grchkog Lazaros shto je opet samo grchka verzija jevrejsko-aramejskog izvornog Eli`azar.
Korisnikov avatar
By bern
Gledaos koro čitavu emisiju. Bilo je baš onako pinkovski, na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Aktivista je imao dobroh poenti, ali ne može se (još uvijen) nabijeđivati sa folitičarima.

Palma - ima mozga koliko i istoimena biljka.
By Invigilator
Mazohizam bi mi bio gledati jos i emisiju sa ovom svinjcugom. Dosta mi je sto citam o njemu u novinama. Evo sad pohapseni Kolubarci, a naravno on nije. Pa gde ces vece zlo - primitivan, neobrazovan i nepismen, a na visokoj funkciji, lopov i prevarant prve klase, a izigrava dobru vilu, pljuje i truje protiv homoseksualaca, a ustvari latentni gej, 100 godina ima, a duboko nesvestan svoje seksualnosti. Boze ima li te - pa sve najgore u jednoj osobi koja nicim zasluzeno truje medijski prostor, popuje i drugima deli lekcije, izigrava serifa i bezdusno muti i krade. Pa prvi bih izasao na ulicu da protestvujem protiv ove spodobe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja ne mogu vise, ne mogu keve mi moje. Stavljam sebi zabranu na sve medije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kragi napisao:Ja sam za otvaranje novog potforuma.
Zvan Ljudska glupost?
Podržavam.

Što se tiče čoveka palme, nije mi više ni smešan, samo je dosadan i jadan.

Aktivisti često nisu dovoljno pripremljeni ili im samo fali talenta u verbalnom sučeljavanju. Pa ovo treba spustiti posle prve rečenice, a ne dozvoliti da obrazloži izrečene gluposti.
Meni je urnebesno to što se na netu pojavljuje masa mini video klipova sa naslovima tipa : '' Palma - homofob '', '' Palmina večera ljubavi '' , '' Palma i vazelin '' itd. Kao da čitaš stripove sa Palmom, kao glavnim strip junakom. :krezavi:
Ja na Palmu tako i gledam.
Vel boy napisao:
speedygonsales napisao:
Палма боље да се држи Јагодине,
zar je i ta Jagodina takva SHTALA, SVINJAC pa da je ovo rashroptano krme zvano "palma" jedino predstavlja?

elem, znachi palmu u nedostatku svega drugog shto je rek'o ili nije rek'o ili bi josh rek'o ili ce josh reci ili nece za "one pedere" brinu zapravo mo'sh mislit' samo'rane majke, odjednom. :wow:

i to bi sve tako bilo smeshno da nije tragichna chinjenica da Srbija obiluje upravo palmoidnim debilima koji ce mu poverovati i sloziti se s njim...... :barf:

p.s. a boli palmu boli shto "oni pederi" u Srbiji imaju srpska imena a ne stranska, zapadna, ha, ha....
vidju :smeh: palma moje je ime ono pravo srpsko-crnogorsko njegoshevsko Velibor a "onaj peder" sam, rashroptani krmche pred klanje! shta'sh sad, rashroptano krme?- ovako s palmom treba razgovarati :yes: ovo je jedini jezik koji palma razume.

edit: btw., koliki je palma debilchina i neznalica pokazuje i to shto misli da je ime Lazar bash pravo srpsko. srpski car Lazar imao to ime, pa, po debilchini palmi- "e-mora da je to samo i pravo srpsko ime". ne zna debilchina da je Lazar doshlo kroz hrishcanstvo preko grchkih misionara koji su opet bili ranije pocheli da usvajaju i shire jevrejsko-aramejska imena iz Biblije jer Lazar je samo srpska verzija grchkog Lazaros shto je opet samo grchka verzija jevrejsko-aramejskog izvornog Eli`azar.
Он је Јагодину препородио. Отворио и радних места и подстицао наталитет и пољопривреду. Ја не улазим у изворе финансирања али он је новац тамо инвестирао. То је труд вредан дивљења у Србији где свако само своју гузицу гледа.
Korisnikov avatar
By horus.
probao sam da gledam ovaj moronski "duel", ali ne mogu... :gotika:

ne znam samo zasto je goran uopste ulazio u bilo kakvu diskusiju sa palmom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!