Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Glasnik napisao:Mars, evo, ja doniram u tu svrhu svoje ime.Hvala, Igore, jeste lepo na ćirilici
Igor.
Pravo rusko.
ИГОР.
Prosto ti milo kad na ćErilici vidiš ispisano, zar ne?
A lični utisak mi je da je Igor jedno od najčešćih pederskih imena u nas Srbalja.
Popeye napisao:palmi bi dobro dosao jedan antibiotic.hahahhahahahah
Glasnik napisao:A lični utisak mi je da je Igor jedno od najčešćih pederskih imena u nas Srbalja.jok, nego Marko.
speedygonsales napisao:zar je i ta Jagodina takva SHTALA, SVINJAC pa da je ovo rashroptano krme zvano "palma" jedino predstavlja?
Палма боље да се држи Јагодине,
Kragi napisao:Ja sam za otvaranje novog potforuma.Zvan Ljudska glupost?
Vel boy napisao:Он је Јагодину препородио. Отворио и радних места и подстицао наталитет и пољопривреду. Ја не улазим у изворе финансирања али он је новац тамо инвестирао. То је труд вредан дивљења у Србији где свако само своју гузицу гледа.speedygonsales napisao:zar je i ta Jagodina takva SHTALA, SVINJAC pa da je ovo rashroptano krme zvano "palma" jedino predstavlja?
Палма боље да се држи Јагодине,
elem, znachi palmu u nedostatku svega drugog shto je rek'o ili nije rek'o ili bi josh rek'o ili ce josh reci ili nece za "one pedere" brinu zapravo mo'sh mislit' samo'rane majke, odjednom.![]()
i to bi sve tako bilo smeshno da nije tragichna chinjenica da Srbija obiluje upravo palmoidnim debilima koji ce mu poverovati i sloziti se s njim......
p.s. a boli palmu boli shto "oni pederi" u Srbiji imaju srpska imena a ne stranska, zapadna, ha, ha....
vidjupalma moje je ime ono pravo srpsko-crnogorsko njegoshevsko Velibor a "onaj peder" sam, rashroptani krmche pred klanje! shta'sh sad, rashroptano krme?- ovako s palmom treba razgovarati
ovo je jedini jezik koji palma razume.
edit: btw., koliki je palma debilchina i neznalica pokazuje i to shto misli da je ime Lazar bash pravo srpsko. srpski car Lazar imao to ime, pa, po debilchini palmi- "e-mora da je to samo i pravo srpsko ime". ne zna debilchina da je Lazar doshlo kroz hrishcanstvo preko grchkih misionara koji su opet bili ranije pocheli da usvajaju i shire jevrejsko-aramejska imena iz Biblije jer Lazar je samo srpska verzija grchkog Lazaros shto je opet samo grchka verzija jevrejsko-aramejskog izvornog Eli`azar.
Popeye napisao:palmu za precjednika!Хахахахаа преЦједник...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!