A pre nekoliko godina sam se probudio u pola noći sa nekim jako jezivim osećajem da ću umreti ako zaspim ponovo,i toliko je taj osećaj bio jak da sam čak otišao u spavaću sobu i poljubio majku i oca u obraz i oprostio se sa njima kao da ću stvarno umreti
A znao sam da moram ponovo da zaspim,ali nešto se oko toga nisam mnogo potresao i jednostavno sam prihvatio činjenicu da me ujutru neće biti...A kada sam zaspao desilo se nešto neverovatno,sanjao sam da sam se našao na nekoj plaži pored nekog drveta ogromnog,a na stotinak metara od mene nalazio se neki čovek sa dugom plavom kosom O.o Sećam se da sam mu prišao i on me je pogledao i rekao mi je "Nemoj ti još da ulaziš u vodu,voda je još uvek hladna i nije vreme da plivanje..."-nešto u tom fazonu.Ja sam se vratio kod tog drveta i okrenuo sam se da vidim da li je taj čovek još uvek tamo,a sve što sam video bila je moja soba,ispred mene se nalazio moj kompjuterski sto a ispod mene krevet i ja ležim na njemu,kao da sam lebdeo,i u jednom trenu sam propao u svoje telo i tu sam se trgao veoma jako da sam povredio ruku...Moja mama kaže da sam sanjao svog Zaštitnika a jedna žena,tačnije mag,kaže da sam doživeo vantelesno iskustvo i da je taj čovek bio Lucifer...