Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Onu koja mi se stalno provlači kroz snove. Toliko su učestali, da se nekad i ne sećam ničega jer sam navikla.
A ne žalim se. :giggle:

***Strogo zabranjeno citiranje i spominjanje korisnice čiji username počinje na U. :awesome: ***
Korisnikov avatar
By acid drop
Blond Brat napisao:Gospode, ja i nisam tako pateticna onda :lol:
Patetika mnogo bolje zvuči na engleskom.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam da mazim neku random devojku..
ali to je bila macka :lol: u RL
Korisnikov avatar
By walt333
Sanjao sam da je moja porodica ubila nekog i da su mi ostavili da se pobrinem za leš. Onda sam sekao meso sa leša i pržio ih u tiganju i time hranio svoje kučiće i mačiće. Naravno dok sam to radio gunđao sam u stilu uvek moram da sređujem sranja sopstvene porodice.
By Glasnik
Sanjao sam da sa kevom sedim i opušteno pričam o gay related temama... :drama:

...i bio sam srećan.
:sigh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sanjao sam kako neki pshiopata ima nameru d'ubije mene, Glasnika i jos jednog forumasa, ne secam se kog tacno. :lol: A scene su k'o iz nekog psiho-horor-trilera: pocinju da stizu "preteca" pisma koja deluju kao bezazlena zajebancija, međutim kako vreme prolazi tako postaje jasno da smo nas trojica u velikoj opasnosti i da ce neko da nas ukeba i otprilike preparira - evo Dželajzi ideje za scenario "kad pederke utihnu".

Pretpostavljam da sam ostao pod utiskom one teme na kojoj je Glasnik opisao kako je zagonetnim pismima pokusao da oraspolozi depresivnu drugaricu. :tetka:

Manje foruma, manje foruma!
By Glasnik
:smeh:

E, pa ti si meni ovim ulepšao dan. :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Drago mi je.

Iako meni noćas nije bilo baš prijatno... :vruce: Toliko si je oraspoložio, u mojoj prljavoj mašti, da je odmah dobila želju da te pretvori u bundu za sezonu 2011/2012. A i mene sa tobom, iako ne znam šta sam joj ja jadan skrivio. A tek taj treći random forumaš... :tetka:

I tako. :)
Korisnikov avatar
By De Vil
Sanjao sam da sam pronašao srodnu dušu,napokon se zaljubio i kada nam je bilo najlepše,kada smo najviše uživali...on pogine...A ja se penjem na krov zgrade i ubijam se od plakanja.Prilazim ogradi,zastajem,pogledam gore i kažem "ti si mi bio sve,i uvek ćeš biti,i ako je smrt jedini način da budemo zajedno onda umirem." I bacam se sa krova.U jednom trenutnu kao da padam njemu u naručje a sa njegovog lica teču suze koje svetle plavičasto,i progovara "Voleću te zauvek." i nasmeje se...U tom trenutku ja se budim i ne mogu da se smirim...jedva sam se povratio,kao da se sve to stvarno izdešavalo...To mi je bio najtužniji san i nikada ga neću zaboraviti,tačno se svega sećam,svake reči i dela... :(
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jedinac sam.
Sinoc sam sanjao da imam sestru.... Imala je mozda oko 10 godina, duga talasasta braon kosa, braon oci... Desavanja se secam kroz maglu - nekakvo ratno stanje valjda, skrivamo se po nekim skrovistima, neke bombe se cuju, sta ja znam... Ali san je bio toliko preplavljen osecanjima, stvarno sam je VOLEO, neizmerno sam se plasio da joj se nesto ne desi, cuvao sam je... Poslednji 'kadar' je kako nas dvoje stojimo u nekom podrumu ispred nekog naprslog ogledala, ona drzi neku igracku, uplaseni smo i samo se gledamo...
Kad sam se probudio zaplakao sam nakon shvatanja da je sve bilo samo san. Osecao sam se kao da sam upravo izgubio osobu koju jako volim.

Mrzim tako realne snove.

A sad odoh da spavam, 5 ujutru je, i nadam se da cu sanjati nesto nebulozno sto nece izazvati buru osecanja i o cemu necu razmisljati ceo dan.

Good night.
Korisnikov avatar
By De Vil
A pre nekoliko godina sam se probudio u pola noći sa nekim jako jezivim osećajem da ću umreti ako zaspim ponovo,i toliko je taj osećaj bio jak da sam čak otišao u spavaću sobu i poljubio majku i oca u obraz i oprostio se sa njima kao da ću stvarno umreti :lol: A znao sam da moram ponovo da zaspim,ali nešto se oko toga nisam mnogo potresao i jednostavno sam prihvatio činjenicu da me ujutru neće biti...A kada sam zaspao desilo se nešto neverovatno,sanjao sam da sam se našao na nekoj plaži pored nekog drveta ogromnog,a na stotinak metara od mene nalazio se neki čovek sa dugom plavom kosom O.o Sećam se da sam mu prišao i on me je pogledao i rekao mi je "Nemoj ti još da ulaziš u vodu,voda je još uvek hladna i nije vreme da plivanje..."-nešto u tom fazonu.Ja sam se vratio kod tog drveta i okrenuo sam se da vidim da li je taj čovek još uvek tamo,a sve što sam video bila je moja soba,ispred mene se nalazio moj kompjuterski sto a ispod mene krevet i ja ležim na njemu,kao da sam lebdeo,i u jednom trenu sam propao u svoje telo i tu sam se trgao veoma jako da sam povredio ruku...Moja mama kaže da sam sanjao svog Zaštitnika a jedna žena,tačnije mag,kaže da sam doživeo vantelesno iskustvo i da je taj čovek bio Lucifer... :puzzle:
Korisnikov avatar
By bas bleu
olga_diktator napisao:Ja sanjala piliće.
jeez, how unpretentious of you.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam jednu FB "drugaricu" ...
Sve se desavalo na mestu gde sam prethodno zivela.
Umesto ostava su bili stanovi.. a moj sprat je ostao isti..
Ne znam sta se desavalo, ali sam se jako uznemirila kada sam skontala da ona ne izgleda tako kao na slikama :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da me ljubi, da je ljubim...:/ da kaze da ce sve biti u redu, uz ljubljenje moje kose...

fali
By alexandermagic
walt333 napisao:Sanjao sam da je moja porodica ubila nekog i da su mi ostavili da se pobrinem za leš. Onda sam sekao meso sa leša i pržio ih u tiganju i time hranio svoje kučiće i mačiće. Naravno dok sam to radio gunđao sam u stilu uvek moram da sređujem sranja sopstvene porodice.
:love: ... :lol:
---

Ovu temu nikad ne zaobiđem.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sanjala sam da je sve oko mene plavo.. i sad ne mogu da definisem da li je to voda, ili nebo, ali znam da je jaaaaaaako prijalo :)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
drugaricunu svadbu na koju idem za dve nedelje. mislim da imam vecu tremu od nje :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Neki je problem sa prevozom i dosla je slep sluzba, a ZNJ pomaze da to vozilo prikace i odvezu. Onda je zamole da bude u tom vozilu koje slepaju i ona pristaje, a mene zamoli da vozim njenog Punta koji je dostavno vozilo. Oni krecu prvi, ja sedam u Punta i svatam da je vidljivost smanjena, prozorcic je uzasno mali, jedva se ukljucujem u saobracaj.

Pokusavam da ubacim u drugu brzinu, ali dole ima 4 pedale i gledam sta je tu sta, kad ispred sebe vidim gomilu ljudi kako mi pokazuju da usporim, i svi gledaju nesto sa leve strane, deluje kao da gledaju strasnu saobracajnu nesrecu...

Ja usporavam i gledam gde je kocnica, jer i dalje nisam provalila zasto su dole 4 pedale, i pitam se postoji li rucna.

Traumaticno budjenje.
Korisnikov avatar
By Stripi
ju strašno!
Noćas sam sanjao da me naganja guska, pa me je nekoliko puta i ujela za ruku a onda sam je odalamio daskom po kljunu i potpuno ga smrskao pa sam stao i čudio se kako guska smiješno izgleda bez kljuna.
Sve relevantnije on line sanjarcie tvrde da me neko sigurno ogovara.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@Stripi

prvo sam pomislila da si sanjao gusku
Slika

a zatim je odalamio daskom
Slika
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!