- 17 Jul 2011, 19:18
Pazi, ja sam pre nesto manje od dve god bio npr jednom u hrabrom srcu, desilo se, sa nekom ekipom odavde.
posle izvesnog vremena dolazi drug i pita da li bi da se upoznam sa tamo neka dva momka ... i ja, tenkre, lupam glavom sto bi da se upoznaju ono nit sam zdravko colic ... pa nesto kao razmisljam da nije neko ko me zna sa foruma .... i onda mi Vlada kaze: 'pa 'oce trojku jbt, jel ti zivis ispod staklenog zvona?'
kod pedera fali mnogo manje toga
Originally posted by olga_diktatora sta to, toga kod lezbejki nema ili nema u generalno toj atmosveri koju si opisala?
Meni fali jedan dobri dyke bar u koji možeš da uđeš, sedneš za šank, i posle par sati se tako random pokupiš sa nekim doma. I više bučica. I više lezbejki generalno. I više autovanosti. I bolje da ne nabrajam još.
Pazi, ja sam pre nesto manje od dve god bio npr jednom u hrabrom srcu, desilo se, sa nekom ekipom odavde.
posle izvesnog vremena dolazi drug i pita da li bi da se upoznam sa tamo neka dva momka ... i ja, tenkre, lupam glavom sto bi da se upoznaju ono nit sam zdravko colic ... pa nesto kao razmisljam da nije neko ko me zna sa foruma .... i onda mi Vlada kaze: 'pa 'oce trojku jbt, jel ti zivis ispod staklenog zvona?'
kod pedera fali mnogo manje toga