Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Kragi
Originally posted by olga_diktator

Meni fali jedan dobri dyke bar u koji možeš da uđeš, sedneš za šank, i posle par sati se tako random pokupiš sa nekim doma. I više bučica. I više lezbejki generalno. I više autovanosti. I bolje da ne nabrajam još.
a sta to, toga kod lezbejki nema ili nema u generalno toj atmosveri koju si opisala?

Pazi, ja sam pre nesto manje od dve god bio npr jednom u hrabrom srcu, desilo se, sa nekom ekipom odavde.
posle izvesnog vremena dolazi drug i pita da li bi da se upoznam sa tamo neka dva momka ... i ja, tenkre, lupam glavom sto bi da se upoznaju :smeh: ono nit sam zdravko colic ... pa nesto kao razmisljam da nije neko ko me zna sa foruma .... i onda mi Vlada kaze: 'pa 'oce trojku jbt, jel ti zivis ispod staklenog zvona?'

:iskolacen:

kod pedera fali mnogo manje toga :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
^ hmmm mozda zato sto hrabro srce nije dyke kafic. nije fora da bude kao "lezbejski"
vec dyke.
naravno kao i uvek slazem se sa olgom :panker:
Korisnikov avatar
By Srklet
kvalitetni, agresivni i uvjerljivi ideolozi i agitatori. pederske mase mora pogurati revolucionarna avangarda.

''
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Popeye

kvalitetni, agresivni i uvjerljivi ideolozi i agitatori. pederske mase mora pogurati revolucionarna avangarda.

''
Nedostaje Popeye. Sve bi bilo drugacije da ga beogradska scena ima. Mi srecnici mozemo da citamo njegovo genijalno stivo, ali mi nismo citava bg scena. Kasno cemo shvatiti njegove mudre misije. Zasuzile su mi oci od pomisli koliko je divan taj covek, decko.

Bilo bi lepo da drzi privatne casove. On slepima oci otvara, gluvima usi zaceljuje. :hail:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by olga_diktator

Meni fali jedan dobri dyke bar u koji možeš da uđeš, sedneš za šank, i posle par sati se tako random pokupiš sa nekim doma. I više bučica. I više lezbejki generalno. I više autovanosti. I bolje da ne nabrajam još.
Originally posted by Hys.

^Majke mi dosla sam da napisem ovo gore :hail2:

I pustali bi muziku tipa blues/rock/oldies...

I naravno toceno pivo, vise vrsta, krigle and the whole deal :cowboy:
Originally posted by Kittrie

^ :lol:

ODLICNO !!
ali da ima i femica i andro, da mogu prvo ja da udjem jelte, pa nekog i da vodim doma. :sweet:

i karajoke !! :wundy:
{moram, moram}
pederi, stvarno vas volim, ali mnogo vas je :drama:

ja ne znam na koju foru u svakom kaficu, svakom klubu, na svakoj zurci 80% je momaka!!! where are the pussies?!

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By maka
nemamo ni jedan gay restoran.
ni spa centar ne bi bio los.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Sunce

''
Nedostaje Popeye. Sve bi bilo drugacije da ga beogradska scena ima. Mi srecnici mozemo da citamo njegovo genijalno stivo, ali mi nismo citava bg scena. Kasno cemo shvatiti njegove mudre misije. Zasuzile su mi oci od pomisli koliko je divan taj covek, decko.

Bilo bi lepo da drzi privatne casove. On slepima oci otvara, gluvima usi zaceljuje. :hail:
To da ti je...
:pervert:
Korisnikov avatar
By hlaefdige

karaoke. :wundy:

pijani ljudi falsiraju ,grese u tekstu, pederi krecu dudlati mikrofon.. a mi navijamo !! :cheer:
:cheer:

doduse, koliko je tesko napraviti karaoke?
zagreb pride to sporadicno radi na svojim partyjima, it's really not a big deal (potreban je laptop, odgovoarajuci program, mikrofon i zvucnik), a rezultat je otprilike bas kao sto si gore opisala. :love:
ja sam bila na par komaTa organizovanih i bilo je prilicno bezveze. Osim nekoliko stvarno super entuzijastkinja, ostale lezbejke su mrko gledale sve nas sto se "blamiramo"...a onda sledi monopol na mikrofonu....lose je bilo skroz...
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ verujem, razumem,
samo mi , kao sto sam napisala vec, to bas i nije jasno.

od onih sa kojima pricah live dosta ih je u tripu "ja ne znam da pevam, izblamiracu se". :drama:
but that's the whole point ppl !! da se smejemo valjda, nije to "blamiranje", niti je ko muzicki kriticar sad.. al dzaba, dzaba. :rida:

pffff.

Originally posted by starsailor
nije fora da bude kao "lezbejski"
vec dyke.
a razlika izmedju lezbejski i dyke treba je? :nerd:
dyke su vise.. sirovije, muskobanjastije, kaubojski nastrojene, karirane kosulje, krigle piva.. sta? :retard:
Korisnikov avatar
By Darling
ŽŽŽŽEEEEEEENNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By bas bleu

a razlika izmedju lezbejski i dyke treba je? :nerd:
dyke su vise.. sirovije, muskobanjastije, kaubojski nastrojene, karirane kosulje, krigle piva.. sta? :retard:
dykes tend to be less daft.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
http://www.szauna69.hu/eng/index.html

http://www.coxx.hu/Coxx_ENG.html

Са једном оваквом геј сауном и геј клубом,
Београд би био једна од најзанимљивијих европских геј дестинација...
као што је то Будимпешта....

Када сам скоро био у Будимпешти и разговарао сам са једним мађаром и он ме пита:

Шта имата ви од понуде у Београд?
Јел имате сауне? - Ја кажем : "Немамо"
Јел имате клуб попут "Coxxa"? - Ја кажем "Немамо"
Јел имате геј барове ? - Ја кажем "Немамо" ...

А он се насмеје и каже "А шта имате" :) :)
:mama:
Ја почнем да се смејем и кажем да имамо пар ноћних клубова где може да му се деси да не сачува главу на раменима...ем ће да одрати за пиће, ем за гардеробу, ем ће морати да гледа свакакви полусвет... ем ће морати да се обазире око себе када изађе да ли ће га стићи нека каменица... :)

Јбг
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mogu samo da zamislim na sta bi licila gej sauna u Beogradu. :awesome:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Па уникорне, ако би улазница коштала 25 е, онда би се аутоматски елиминисао талог који се окупља свугде где је све јефитно....
Без жеље да икога увредим или на бико који начин направим поделу на овакве и онакве....
али и у геј сауни у Будимпешти имаш 50 посто млађих одличних типова, лепих, напуцаних... 30 посто типова средњих година...
и 20 посто старијих преко 60 година....

Ево нпр њиховог ценовника :
Prices
Everyday: over 30 years 1890Ft (8 Euro)
under 30 years 1690Ft (7 Euro)

Интересантно је и то што имају попусте за сталне госте...
Петком раде од 13-06 следећег дана... што је скоро 17 на располагању... :)
By str00ja
Originally posted by starky
Originally posted by Anhedonie

vise jeftinijeg alkohola i hrane i vise sljastecih stvari (zanimljive su kad si pijan)
skoro pa si stvoren za ,samo vidi da ti srede neke sendvice :retard:
e bio je tamo i bilo mu je mnogo dobro, svi prisutni bi se slozili sa mnom :lol:

a fali svasta, receno je vec mnogo toga... i podrzavam karaJoke!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ајде не каките....
Него пишите петицију министру туризма да се из буџета одвоји новац за изградњу сауне и поспешивању геј туристичке понуде у Србији :)
Korisnikov avatar
By 2kune
jel status spada pod BG gay scenu ili ne? jel status uopće na sceni? :hamlet:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Статус је српски геј бренд познат од Вардара до Триглава :)

:tumble:
By Hans
Nedostaje nam nešto poput berlinskog Kit Kata. Nedostaje nam sauna. Nedostaje nam pravi gay aktivista u skupštini. Nedostaje nam da JK nauči da peva. Tu je i potreba za sex klubom. Potreban je i klub sa muzikom malo kultivisanijom nego u Apartmanu i sa klimom, naravno. :)

off:

Hello, kittens! Hans ist wieder da!! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!