Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
ijooj, koliko strašljive, nezaštićene dečice... :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By blenta
hvala

a inace kad sam bio mali spavao sam sa malim medom
(sad volim velike mede wink wink)
koji je bio cetvoronozni i kojeg mi je otac spustio u kolevku u porodilistu kad sam se rodio
jer sam preveremeno rodjen i doktor je rekao da se ne vezuju i da su sanse da prezivim nikakve

te ga pustise da me pipa i stavi mi igracku blizu
s tim medom sam spavao narednih desetak godina
iako mu je braon guza jer sam ga stavljao na upaljenu ringlu kad je hladno
a ostanem sam kuci

i njuska druge boje jer sam ga hranio mlekom godinama
i oci na razlicitim mestima jer su ih milion puta usivali nazad jer
ih ja lepo otkinem jer ne moze meda da spava kad nema kapke jeboga ^^

a vezano za to da jos nisam prerastao
pre nepuna 3 meseca sam bio u costco-u (americka verzija metroa)
sa nekim ljudima sa posla starog

i silno sam se naljutio jer mi nisu dali da kupim medveda i rekose nece ga staviti u kola
bila akcija 34$ za medveda od 7 stopa (preko dva metera ^^ )
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : acid drop

OnT: nisam spavala sa (plišanim) igračkama, jer su mi smetale. Korvinovim jezikom - izšutala sam ih iz kreveta. :evilgiggle:
da nije crtice
pitao bih te kako si mogla da ih izshutash mojim jezikom...

ali si turila crticu i shta se sada mozhe... :sigh:

ont: mali zeleni raspali jer sam ga svuda nosao, da li je meda ili cuko ne znam, ali nije plish, nego drugachiji materijal (nije dlakav, nego kao gladak) i sa cetiri debela konca kao kosica. i malo je bio zapaljen jer sam ga ostavio preblizu grejalice kada se susio... ali sam ga posle krpio... i ne znam gde se nalazi... :sigh: shto me podsetiste
zvao sam ga kucko
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja volim da spavam sa medom jos uvek ponekad.

Now, what u think abt that madafakas :cowboy: :lol:

Salu na stranu, nije iz strahova nego je najs i comforting.

I da, nisam imala neke posebne igracke sa kojima sam morala na kunt, kako mi dodje, kao i sada.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sada imam jedan ogroman jastuk koji zagrlim i rukama i nogama i tako spavam. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by KorvinOdAmbera

Ja sada imam jedan ogroman jastuk koji zagrlim i rukama i nogama i tako spavam. :D
stomak? ili sisu? :lol:

koliko ja nisam voleo tako da spavam sa tim toliko sad volim sa nekim da se mazim i ususkam dok spavam:meda:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ništa, oduvek mrzim plišane igračke, smatram da su dobre jedino za skupljanje prašine.

A kao klinac sam se protiv mraka borio tako što sam se pokrivao preko glave, tačnije preko uha da ne čujem ništa i već pomenuto podvrtanje pokrivača pod stopala, da ne ostanu ranjiva!
Korisnikov avatar
By blenta
ne postoji sansa ni u teoriji
da mogu da zaspem sa pokrivenim stopalima
i tako prespavam celu noc
proizvodim previse toplote
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam se kao klinac igrao, a kamoli spavao s igrackama.Spavao sam sa VHS kasetama i plakao ako me ne odvedu u video klub i ne dobijem dnevnu dozu filmova:awesome:

Plisanog medveda sam tek prosle godine dobio za rodjendan:lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
:lol: :smeh: :lol:

ni ja ne kapiram ove stuffed animal sleeping lovers-e. :neznam:
kjut su mi tek od pre 2-3 god.

kao sto rekoh, kao malu me uspavljivalo resavanje matematickih zadataka.
i tako sam smarala i smarala kevu, i vrtela i skakala po krevetu dok ga ne resim. :nerd:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by constantine
Originally posted by acid drop

samo se pokriješ skroz i bezbedan si.
nemoj noge da ti provire, poješće ih nešto. :drama:

ovo sam hteo da napisem... mada meni se dugo zadrzalo, ne od straha, da se pohrivam i preko glave... tek pre neku godinu sam to prestao da radim
E, zbog toga su meni baba i deda sašili '' kengurovu vreću '' od nekog krzna, koja mi je bila omiljeni i nezaobilazni aksesoar za spavanje u zimsko godišnje doba, kad sam bio mali.
To je bila njihova kreacija, nastala posle mojih opsesivnih nastojanja da mi noge budu non-stop upakovane u ćebe.
'' Kengurova vreća '' je izgledala kao debela haljina, ali zatvorena dole gde su noge. U gornjem delu je imala redovne rukave, pa onda lepo uđeš u tu vreću, ruke uvučeš u rukave, povučeš cibzar, koji je išao od pupka do grla i spreman si za spavanje. :meda:
Laka za upotrebu, udobna i praktična, nezamenljiva u zimskim noćima, '' kengurova vreća '' mi je godinama bila omiljeni deo opreme za spavanje.
Kad bih jednu prerastao, sašili bi mi novu, veću i tako par godina.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by blenta

ne postoji sansa ni u teoriji
da mogu da zaspem sa pokrivenim stopalima
i tako prespavam celu noc
proizvodim previse toplote
Kao klinac sam se radije preznojavao nego ležao u strahu od mraka i babaroge!

Sada se jedva pokrivam, samo dupe i dona leđa najčešće, i raskrečim se što je više moguće da mi se delovi tela ne dodiruju :awesome:
Korisnikov avatar
By sofia
Imala sam plavu baterijsku lampu koju sam drzala ispod jastuka. Tako sam citala knjige i stripove ispod cebeta neprimeceno... A ispod duseka sam krila dnevnik :giggle:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jos uvek imam Medonju, ali je konzerviran u nekoj kesi, negde (now that's kinda wierd).
Dobila sam ga od dede, ne znam kad, bila sam bas mala kada mi ga je poklonio. Beli, plisani, mekani meda. Svuda sam ga vukla sa sobom, ne zbog straha od cudovista, nego jer mi je to valjda bila veza sa kucom. Kada je on tu negde, na stolu, stolici, u krevetu. Sad je sav izlizan i ofucan, ali ga ne dam!
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Jednog zeca, koga sam krenuo da nosim na spavanje sa sobom tek kasnije, u osnovnoj skoli, ne zato sto mi je bas bio neophodan, nego zato sto sam hteo iz nekog razloga da spavam sa igrackom. Valjda da nadoknadim propusteno. Posle nekog vremena (par meseci mozda) sam prestao, jer sam se previse okretao u krevetu, pa bi zec cesto zavrsio na podu.
Korisnikov avatar
By bozxa
Ja sam spavao sa malim plisanim jezom i fokom .Sad sa istim tim jezom i fokom spavaju moja mladja braca.
Korisnikov avatar
By horus.
nis od toga... sestra je imala nekog plisanog vuka (vucko) koji je bio nevidjena nakaza i od njega se nije odvajala...

svaki put kada bismo isli na neko putovanje ona je spremala vucka, a ja sam spremao svoje flasice, kako ne bih ostao gladan... :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
:sweet: i :zavera:

kako zlokobno deluje ta foka
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo sam za vreme bombardovanja spavala sa granom [for real], htela sam da umrem kad ju je keva nešto bezveze bacila u pizdu materinu šta mi diraš granu aaaaaaaaaa :placko:

jedno vreme sam trpala SVE plišane igračke (tipa 10) u krevet, ali to je brzo prošlo.

dakle, grana. :sigh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jebem ti zagrade jebem ti ubuntu onesposobljeni ne mogu editovat
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by ultraviolet

samo sam za vreme bombardovanja spavala sa granom [for real], htela sam da umrem kad ju je keva nešto bezveze bacila u pizdu materinu šta mi diraš granu aaaaaaaaaa :placko:
Znam. Sve se oko tebe pretvaralo u prah i pepeo i osećala si se kao Pepeljuga, sa ljeskovom grančicom. :sniff:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
imala sam 3/4 omiljene plišane igračke i sve ih držala na ivici kreveta da se neka ne oseti povređenom ako je gurnem na ormar, ili bih spavala jedan dan sa jednom, pa sutra sa drugom i tako redom :facepalm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!