Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Message original : acid dropda nije crtice
OnT: nisam spavala sa (plišanim) igračkama, jer su mi smetale. Korvinovim jezikom - izšutala sam ih iz kreveta.![]()
Originally posted by KorvinOdAmberastomak? ili sisu?
Ja sada imam jedan ogroman jastuk koji zagrlim i rukama i nogama i tako spavam.![]()
Originally posted by constantineE, zbog toga su meni baba i deda sašili '' kengurovu vreću '' od nekog krzna, koja mi je bila omiljeni i nezaobilazni aksesoar za spavanje u zimsko godišnje doba, kad sam bio mali.
Originally posted by acid drop
samo se pokriješ skroz i bezbedan si.
nemoj noge da ti provire, poješće ih nešto.![]()
ovo sam hteo da napisem... mada meni se dugo zadrzalo, ne od straha, da se pohrivam i preko glave... tek pre neku godinu sam to prestao da radim
Originally posted by blentaKao klinac sam se radije preznojavao nego ležao u strahu od mraka i babaroge!
ne postoji sansa ni u teoriji
da mogu da zaspem sa pokrivenim stopalima
i tako prespavam celu noc
proizvodim previse toplote
Originally posted by scout_finch
ja sam spavala s pistoljem ispod jastuka:scout:![]()
Originally posted by ultravioletZnam. Sve se oko tebe pretvaralo u prah i pepeo i osećala si se kao Pepeljuga, sa ljeskovom grančicom.
samo sam za vreme bombardovanja spavala sa granom [for real], htela sam da umrem kad ju je keva nešto bezveze bacila u pizdu materinu šta mi diraš granu aaaaaaaaaa![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!