- 30 Maj 2011, 13:12
Pa vidiš, nemam ih. Jedva sam čekao da budem tamo i posetim Dubrovnik. Onaj ko ode tamo ide svojom voljom a to znači da je raskrstio sa sobom. To da li će mu kola završiti u Jadranu je stvar sreće.
Ne znam da li si upućena, postoje ljudi koji kategorički odbijaju bilo kakvo približavanje Hrvatskoj, što psihičko, što fizičko. To su ljudi sa predrasudama.
Sada bi lepo mogla da se izviniš zbog ovako nepromišljenog posta.
Originally posted by smaugIgramo se majeutike sada?
Originally posted by HansNe, nisi...Jer samom tom izjavom kazes da imas predrasude... Jel ti stvarno ne kontas???
![]()
Ali...nisam li odlaskom tamo i boravkom dovoljno već dao znak da nemam predrasude o ljudima iz Hrvatske (osim ako nisu provokatori kao 2kune i Popeye) ?
A zasto bi imao predrasude prema ljudima iz Hrvatske? I zasto bi jedan moron morao da znaci - ceo narod. Ili ako hoces, da ti bude lakse, zasto bi jedan dobar covek znacio da je celo selo iz koga je dobro...
A sto se 'provokatora' tice - sto se jos uvek zalis. Pa zar se nisi, da te citiram, jednog vec resio?
Toliko o tome kako ti nemas predrasude i kako polazis od sebe.
Bljak i fuj.
Pa vidiš, nemam ih. Jedva sam čekao da budem tamo i posetim Dubrovnik. Onaj ko ode tamo ide svojom voljom a to znači da je raskrstio sa sobom. To da li će mu kola završiti u Jadranu je stvar sreće.
Ne znam da li si upućena, postoje ljudi koji kategorički odbijaju bilo kakvo približavanje Hrvatskoj, što psihičko, što fizičko. To su ljudi sa predrasudama.
Sada bi lepo mogla da se izviniš zbog ovako nepromišljenog posta.