Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zena taman krenula da prijavim post
yep...
sam zAvoleo nA forumu, Ali, kaD saM je upoznaO uzivo, prestao saM da je volim...
POCEO SAM DA JE OBOZAVAM!!!!!
majicojek
Originally posted by Hys.ja sam mislila da je 10 godina starija
Ja sam je zavolela preko uzivo
Pre toga sam mislila da je neka tiha hipi devojana duge kose.
(ne zajebavam se )
Originally posted by Sixtonamerno sam cekao par dana cisto da ne mozes da promenish post
Originally posted by DominionCuti kujo raspala!
Originally posted by Sixtoaaaaaaw, ovo mi je utoliko draze jer si sina swanimira zaboravila da pomenesh, zla debela sestro
Volim dva depilirana dupeta, Drtulju i Vademecuma, kevu Hlevdiju, zlu sestru Dominiona i beli sako Sunceta nasoga!
Originally posted by hlaefdige
hahahahahahahaha!
dominiona. ponovo!
Originally posted by Sixtodrama queen & attention whore! kad vec nisam ja rekao onda morash sama da napisesh da si mi na listi prijatelja
Kucko a ja te navela u postu! Brisem te s fejsa!
Originally posted by Blond Brat
Maku sam zavoljela, bas, bas, volimo se vec tri godine ali se nikada nismo upoznale
Makice, moramo se upoznati u roku od tri meseca
Originally posted by Kiborg
Pa ja se generalno jako slabo kuckam sa ljudima van ovih tema po forumima, jer mi je ekstremno bitna i ta neverbalna komunikacija, tako da i nije bilo prilike da moj stav prema nekim ljudima, evoluira do nekog voljenja. Obično je to "sviđa mi se kako piše" ili "ne sviđa mi se kako piše".
S onima koje sam upoznao uživo je neka druga situacija, ali ta upoznavanja su nekako generalno bila slučajna, nisam se upoznavao sa nekim jer mnogo lepo piše ovde.
Originally posted by Kiborg
Pa ja se generalno jako slabo kuckam sa ljudima van ovih tema po forumima, jer mi je ekstremno bitna i ta neverbalna komunikacija, tako da i nije bilo prilike da moj stav prema nekim ljudima, evoluira do nekog voljenja. Obično je to "sviđa mi se kako piše" ili "ne sviđa mi se kako piše".
S onima koje sam upoznao uživo je neka druga situacija, ali ta upoznavanja su nekako generalno bila slučajna, nisam se upoznavao sa nekim jer mnogo lepo piše ovde.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!